13 Mart 2014, Perşembe 08:30:26

BORAJET HAFTANIN 7 GÜNÜ UÇACAK

10 Ocak 2014 tarihinden bu yana Uşak seferlerini icra eden Borajet, 30 Mart tarihinden itibaren ilave seferlerle, Uşak uçuşlarını haftanın 7 gününe çıkarıyor.
  • Sabiha Gökçen-Esenboğa yapsalardı iyi olurdu.
  • yaz sezonunda sabiha gökçenden bodrum,mykonos ve dalaman uçuşları başlıcak bilgi...
  • sabihadan kütahya ve eskişehir uçuşları başlasa iyi olur zaten sabiha gçkçen uçuşları çok iyi borajetin agırlıgını sabiha gökçene vermeli bnce yeni hatlar bekliyoz.
  • Kimse umut etmesin bu uşaktan hiç birşey olmaz zamanında Thy yi tutamadılar onların işi ozaman bitti
  • Birde 24saat calismaya yetecek personel var mi burada acaba
  • Insallah izin mevsiminde ucuslar devam ederde Avrupadaki biz gurbetciler bu hatti kullanabiliriz....
  • Yeni hatların eklenmesi bazı hatların kapanacağı anlamına geliyor. O kadar çok yer denendiki nereyi sorsalar Borajet uçuyormuş gibi geliyor. Sinop içinde belediyeye ticaret odasına bir yere toplu bilet satılmıştır. Biletler bitince hattı kapatırlar. Sonra acentelerde satmaz biletlerini. Hayırlısı olsun. Ne diyim.
  • Havalar kötü olmaz ise çok rahatmış bunlar. Devamlı kullanıyorum, ekipleri güler yüzlü. 45-50 dakikada Sabihadan Uşak'a gidiyorlar. İnşallah diğer yakın meydanlara da yurt dışına da başlarlar. Çok teşekkürler

10 Ocak 2014 tarihinden bu yana Uşak seferlerini icra eden Borajet, 30 Mart tarihinden itibaren ilave seferlerle, Uşak uçuşlarını haftanın 7 gününe çıkarıyor.

Borajet Uşak seferleri, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan karşılıklı olarak icra edilmeye devam ederken yeni eklenecek seferlerle uçuş saatleri şu şekilde olacak; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri sabah saat 06:30’da Uşak’tan havalanacak olan uçak 07:25’te İstanbul’da olacak. Aynı şekilde gece 23:30’da İstanbul’ dan kalkacak olan uçak Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Pazar günleri 00:25’de Uşak’a gelecek.

BORAJET HAFTANIN 7 GÜNÜ UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sabiha Gökçen-Esenboğa yapsalardı iyi olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw cvp ~ 10 yıl önce
yaz sezonunda sabiha gökçenden bodrum,mykonos ve dalaman uçuşları başlıcak bilgi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mykonos ~ 10 yıl önce
Geçen sene borajet webten bilet aldım sonra oteli ayarlarken adamlarla koyun alır gibi bir bilet pazarlıgı yaptım webden çok daha ucuzuza borajet mykonos bileti sattılar bana.Bende webden olanı iade ettim. Nasıl iş nasıl bir şirket anlamadım.
saw ~ 10 yıl önce
sabihadan kütahya ve eskişehir uçuşları başlasa iyi olur zaten sabiha gçkçen uçuşları çok iyi borajetin agırlıgını sabiha gökçene vermeli bnce yeni hatlar bekliyoz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kimse umut etmesin bu uşaktan hiç birşey olmaz zamanında Thy yi tutamadılar onların işi ozaman bitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 aşigo ~ 10 yıl önce
thy uçuş saatleri iş hayatına uygunken doluluk oranları %80 lerdeydi. zafer havalimanı tamamlanmak üzereyken önce sefer saatlerini uygunsuz zamana aldılar, sonra uçuşları atatürkten s.gökçene çektiler ve en sonunda ankara uçuşları başlattılar. sistemli bir şekilde uçuş oranlarını düşürdüler. zafere uşaktan yolcu çekmek için uşak havalimanını seferlere kapattılar. şimdi borajet iş hayatına uygun seferler ile uşak havalimanınıdan %80 doluluk oranıyla kara geçmeye başlayınca haliyle her güne sefer koydu. zafer havalimanı zarar eden ölü bir yatırım oldu. yakın gelecekte batı anadolunun en büyük tarhana bulgur kurutma alanı olacak gibi duruyor...
Bekle gor ~ 10 yıl önce
Isin sirri sefer yapmak degil. O seferleri hangi saatlerde yapmaktadir. Belliki Borajet dogru olani gormus. Anladin?
Nasıl ~ 10 yıl önce
Borajet bunca yıldır aç kapa yapıyor. Ne zaman görmüş ki doğruyu şimdi görsün!
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Birde 24saat calismaya yetecek personel var mi burada acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1aşigo ~ 10 yıl önce
58 devlet memuru var limanda
Harun Gök ~ 10 yıl önce
Insallah izin mevsiminde ucuslar devam ederde Avrupadaki biz gurbetciler bu hatti kullanabiliriz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapanacak. ~ 10 yıl önce
Yeni hatların eklenmesi bazı hatların kapanacağı anlamına geliyor. O kadar çok yer denendiki nereyi sorsalar Borajet uçuyormuş gibi geliyor. Sinop içinde belediyeye ticaret odasına bir yere toplu bilet satılmıştır. Biletler bitince hattı kapatırlar. Sonra acentelerde satmaz biletlerini. Hayırlısı olsun. Ne diyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok rahat. ~ 10 yıl önce
Havalar kötü olmaz ise çok rahatmış bunlar. Devamlı kullanıyorum, ekipleri güler yüzlü. 45-50 dakikada Sabihadan Uşak'a gidiyorlar. İnşallah diğer yakın meydanlara da yurt dışına da başlarlar. Çok teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000