16 Temmuz 2010, Cuma 18:33:42

Borajet Bölgesel Havacılık Ağını Genişletiyor

Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım'ın önderliğinde, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından başlatılan "Bölgesel Havacılık Projesi" kapsamındaki çapraz uçuşlara yenileri eklenmeye devam ediyor.
  • Borajet umarım bu hatlarda yeterli yolcu bulur. Bunlara ilave olarak benim önerim *Bursa-Antalya-Malatya *Bursa-Malatya-Kars *Bursa-İzmir-Konya hatlarının kurulması.
  • bu iş tuttu arkadaşlar BORAJETE başarılar dilerim.
  • birisi adana antalya seferi olsun demiş.bence türk havacılık tarihinin en gereksiz hattı olur.kimse binmez adanadan boş bıoş uçaklar kalkar.
  • borajete basarılar urfa-izmir ve urfa-bursa seferlerini bekliyoruz
  • Recep Küçük 'e başarılar diliyoruz
  • RECEP KÜÇÜK GİBİ BAŞARILI BİR HAVACILIK UZMANINI TEBRİK ETMEK GEREKİR BORAJET E BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM
  • EVET UCAK SAYISI BU CAPRAZ UCUSLARI ORTA VADEDE KALDIRMIYACAGINI SANIYORUM. BENCE ASKERLER VE GOCMENLERDEN OLUSAN CORLU-CANAKKALE-IZMIR BACAGIDA YILIN TAMAMINA YAYILMALI.HATAY-ANTALYADA KESINLIKLE VERIMLI HAT OLUR DIYE ONGORUYORUM. YETERKI YAZ TELASININ OTESINDEN YILIN TAMAMINI GORECEK PERSPEKTIFE SAHIP OLSUNLAR IK BACAKLI DESTINASYONLAR YAPARKEN DIGER FIRMALARIN FILO YAPISI GEREGI UCAMIYACAKLARI STRATEJIK YERLER BELIRLESINLER.
  • DESTINASYONLARA DENEME YANILMA YONTEMI ILE DEGIL AYRINTILI FIZIBILITE CALISMALARIYLA GIRMENIN DAHA PROFESYONEL OLACAGINI DUSUNUYORUM. SIRADA BEKLIYEN DIGER FIRMALAR BORAJET'IN UCUS AGININ TAM BELIRLENMESINI BEKLIYORLAR BENCE. SURDUREBILINIR HATLAR OLMASI ICIN KISIN'DA OZELLIKLE SAW-EDREMIT KORFEZ-CANAKKALE , KONYA-NEVSEHIR-ISTANBUL BACAKLARI OLMALI. INANC VE KULTUR TIRZMI ICIN ANADOLU TURLARI KISIN KUVVETLENDIRMELI AYRICA EDREMIT KAZDAGINA TERMAL VE AV TURZMI ICIN KISIN UCMAYA DEVAM EDILMELI BENIM UZUN VADELI SURDEREBILINIR KARLI UCUS KARLILIGINI IRDELIGIMDE BUNU GORUORUM.KAPODOKYA
  • 2003 ve sonrası üretim modeller, oldukça genç bir filosu var. Kabinide şu an uçan yurtiçi birçok firmadan daha konforlu... THY ile kapışır konforda
  • GAZİANTEP uçuşları için teşekkür ederiz. Ayrıca lütfen GAZİANTEP-ERCAN uçuşlarınıda,GAZİANTEP-ANKARA uçuşlarını bekliyoruz..
Küçük gövdeli uçaklarla bölgesel hava taşımacılığı alanında operasyonlarını sürdüren Borajet, uçuş noktalarına yenilerini ekledi. SHGM tarafından onaylanan uçuş programına göre Borajet, 19 Temmuz 2010 tarihinden itibaren;

Ankara-Van-Ankara,

Ankara-Bursa-Ankara,

Ankara-Balıkesir (Körfez)-Ankara,

Bursa-Samsun-Bursa,

İstanbul-Balıkesir (Körfez)-İstanbul,

Bursa-Sivas-Erzurum ve tersi hatta,

Bursa-Adana-Diyarbakır ve tersi hatta,

Bursa-Kayseri-G.Antep ve tersi hatta,

Bursa-Samsun-Trabzon ve tersi hatta, seferler gerçekleştirecektir.
Borajet Bölgesel Havacılık Ağını Genişletiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 14 yıl önce
Borajet umarım bu hatlarda yeterli yolcu bulur. Bunlara ilave olarak benim önerim *Bursa-Antalya-Malatya *Bursa-Malatya-Kars *Bursa-İzmir-Konya hatlarının kurulması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu iş tuttu arkadaşlar BORAJETE başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
birisi adana antalya seferi olsun demiş.bence türk havacılık tarihinin en gereksiz hattı olur.kimse binmez adanadan boş bıoş uçaklar kalkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
borajete basarılar urfa-izmir ve urfa-bursa seferlerini bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Recep Küçük 'e başarılar diliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
RECEP KÜÇÜK GİBİ BAŞARILI BİR HAVACILIK UZMANINI TEBRİK ETMEK GEREKİR BORAJET E BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
EVET UCAK SAYISI BU CAPRAZ UCUSLARI ORTA VADEDE KALDIRMIYACAGINI SANIYORUM. BENCE ASKERLER VE GOCMENLERDEN OLUSAN CORLU-CANAKKALE-IZMIR BACAGIDA YILIN TAMAMINA YAYILMALI.HATAY-ANTALYADA KESINLIKLE VERIMLI HAT OLUR DIYE ONGORUYORUM. YETERKI YAZ TELASININ OTESINDEN YILIN TAMAMINI GORECEK PERSPEKTIFE SAHIP OLSUNLAR IK BACAKLI DESTINASYONLAR YAPARKEN DIGER FIRMALARIN FILO YAPISI GEREGI UCAMIYACAKLARI STRATEJIK YERLER BELIRLESINLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DESTINASYONLARA DENEME YANILMA YONTEMI ILE DEGIL AYRINTILI FIZIBILITE CALISMALARIYLA GIRMENIN DAHA PROFESYONEL OLACAGINI DUSUNUYORUM. SIRADA BEKLIYEN DIGER FIRMALAR BORAJET'IN UCUS AGININ TAM BELIRLENMESINI BEKLIYORLAR BENCE. SURDUREBILINIR HATLAR OLMASI ICIN KISIN'DA OZELLIKLE SAW-EDREMIT KORFEZ-CANAKKALE , KONYA-NEVSEHIR-ISTANBUL BACAKLARI OLMALI. INANC VE KULTUR TIRZMI ICIN ANADOLU TURLARI KISIN KUVVETLENDIRMELI AYRICA EDREMIT KAZDAGINA TERMAL VE AV TURZMI ICIN KISIN UCMAYA DEVAM EDILMELI BENIM UZUN VADELI SURDEREBILINIR KARLI UCUS KARLILIGINI IRDELIGIMDE BUNU GORUORUM.KAPODOKYA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2003 ve sonrası üretim modeller, oldukça genç bir filosu var. Kabinide şu an uçan yurtiçi birçok firmadan daha konforlu... THY ile kapışır konforda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GAZİANTEP uçuşları için teşekkür ederiz. Ayrıca lütfen GAZİANTEP-ERCAN uçuşlarınıda,GAZİANTEP-ANKARA uçuşlarını bekliyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000