10 Aralık 2013, Salı 12:25:24

BORAJET BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ!

Bölgesel havayolu şirketi Borajet, Türk havacılığında bir ilki gerçekleştirerek Adana-Elazığ arasında tarifeli sefer başlattı.
  • Elazığda havacılık gelişir ama elazığ gelişmez elazığda sanayi yok sanayi olmadan bi şehir gelişmez elazığlılar kızmasın ama bingöl bile elazığı geçiyor
  • Biz gaggo lar uçmayı sevik ha!
  • Bu hattın kapanacağını savunan arkadaş,tarifeli hatlar potansiyele göre ve uzun çalışmalar sonucunda belirlenir 2 aylık bi hat olmasının imkanı yok Elazığdaki havacılık potansiyeli gözardı edilemez
  • Akıllıca seçilmiş bir destination. Bölgenin merkezi Elazığ. Çevre iller Diyarbakır-Bingöl-Tunceli-Erzincan ve Malatya. Asıl potansiyel ise Elazığ'lıların kendileri. Adana'da 100 binin üzerinde Elazığlı yaşıyor. Elazığ tek başına bile bu uçuşu sürdürecek kapasiteye sahip. Ne demek istediğimi Dhmi nin yolcu istatistikleri sayfasına bakarak görebilirsiniz. Seferlerin arttırılacağını dahi düşünüyorum.
  • 10 kişi uçar 2 ay sonra kapanır bu hatta
  • İnşallah her iki ilimiz için hayırlı olur,
  • o kanun inişte ve kalkışta o ufacık kabinin içinde nasıl güvenli bir şekilde sağlamlanmış anlamadım.. bora jet hakkında pek bir bilgim yok ama yetersiz ekibe çok iyi bir örnek o fotograf..
  • Insallah K.marasda vardir saygilar

Bölgesel havayolu şirketi Borajet, Türk havacılığında bir ilki gerçekleştirerek Adana-Elazığ arasında tarifeli sefer başlattı.

6 Aralık'ta haftada 6 seferle Türk Havacılığında ilk kez Adana-Elazığ arasında tarifeli uçuş başlatan Borajet, bölge halkı tarafından da büyük ilgiyle karşılandı.

ATR 72-500 tipi uçaklarla ve Anadolujet ile ortak başlatılan seferler, Borajet için ayrı bir anlam da taşıyor. Şirket Adana'dan Kıbrıs ve Beyrut uçuşlarıyla da Adana halkına farklı seçenekler de sunuyor.

Borajet yetkililerinin de katıldığı sefer sonrasında ekibi, Elazığ Vali yardımcıları Ercan Çiçek ve Tarık Bahadır'ın yanı sıra şehrin ileri gelenleri karşıladı. 

Sefer sonrasında açıklamalarda bulunan Borajet Ticaret Başkanı Onur Akgül, Havacılık tarihinde ilk defa Adana’dan Elazığ’a tarifeli uçuş başlatıldığını belirterek, iki şehir arasında çok daha fazla yolcu taşımayı hedeflediklerini kaydetti.

Bu hizmetin hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Akgül, “Öncelikle böyle bir havalimanı gördüğüm için çok mutlu oldum. İlk defa Elazığ’a geliyorum. Muhteşem bir havalimanı. Herhalde havacılık tarihinde ilk defa Adana’dan Elazığ’a tarifeli bir uçuş gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi.  

SEFERLERİMİZİ ARTTIRACAĞIZ

Onur Akgül ayrıca, 'Borajet bölgesel havacılıkta uçuş noktalarını ve seferlerini arttırmak için yeniden yapılanma çalışmalarına ve yeni yatırımlarına devam edecek. Yakında  yeni ve ilk olacak hatlarla ilgili sürprizlerimiz var. Her nerede olursa olsun herkes uçsun istiyoruz. Bunun için ekip olarak canla başla çalışıyoruz. Yakında müjdeli haberleri de vereceğimizden emin olabilirsiniz. Bundan sonra da arttırarak devam edeceğimiz seferler olacak. Çok iyi bağlantılarla çok daha fazla yolcu taşımayı hedefliyoruz' şeklinde konuştu.

Adana-Elazığ seferlerinin başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yardımcısı Tarık Bahadır ise; 'Bu sefer bölge halkı için son derece önemli. Bu tür seferlerin ve bağlantıların artmasını temenni ediyorum' dedi.

Bu tür kısa mesafeli uçuşların Elazığ için son derece önemli olduğunun altını çizen Elazığ Havalimanı Başmüdürü Metin Bölücek ise; 'Öncelikle Borajet ailesine teşekkür ediyorum. Bu tür kısa mesafeli uçuşlar artmaya devam ettikçe Elazığ da hak ettiği yere gelecektir. Bu anlamda çok güzel tepkiler alıyoruz ve Adana-Elazığ hattının gerekli desteği alacağına da inanıyoruz. Hayırlı olsun' şeklinde konuştu.


 

BORAJET BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

gakkolar ~ 10 yıl önce
Elazığda havacılık gelişir ama elazığ gelişmez elazığda sanayi yok sanayi olmadan bi şehir gelişmez elazığlılar kızmasın ama bingöl bile elazığı geçiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yol Yemez ~ 10 yıl önce
Biz gaggo lar uçmayı sevik ha!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MBC ~ 10 yıl önce
Bu hattın kapanacağını savunan arkadaş,tarifeli hatlar potansiyele göre ve uzun çalışmalar sonucunda belirlenir 2 aylık bi hat olmasının imkanı yok Elazığdaki havacılık potansiyeli gözardı edilemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murtala Muhammed ~ 10 yıl önce
Çok gördük bu uzun çalışmalar sonucu 6 ay bile sürmeden kapanan hatları.Trabzon-zonguldak ve Trabzon Van hatları pek uzun sürmedi yaşama tutunması.Trabzon-Samsun koysalar daha iş yapardı ama Borajet'in bu gereksiz hatlarına alıştık artık.
Yakışır Elazığ ~ 10 yıl önce
Akıllıca seçilmiş bir destination. Bölgenin merkezi Elazığ. Çevre iller Diyarbakır-Bingöl-Tunceli-Erzincan ve Malatya. Asıl potansiyel ise Elazığ'lıların kendileri. Adana'da 100 binin üzerinde Elazığlı yaşıyor. Elazığ tek başına bile bu uçuşu sürdürecek kapasiteye sahip. Ne demek istediğimi Dhmi nin yolcu istatistikleri sayfasına bakarak görebilirsiniz. Seferlerin arttırılacağını dahi düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
10 kişi uçar 2 ay sonra kapanır bu hatta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İnşallah her iki ilimiz için hayırlı olur,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güvenlik? ~ 10 yıl önce
o kanun inişte ve kalkışta o ufacık kabinin içinde nasıl güvenli bir şekilde sağlamlanmış anlamadım.. bora jet hakkında pek bir bilgim yok ama yetersiz ekibe çok iyi bir örnek o fotograf..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 10 yıl önce
Insallah K.marasda vardir saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000