10 Temmuz 2010, Cumartesi 12:00:52

Borajet Balıkesir'i Dünya'ya bağlayacak

Bölgesel havacılık yapan Borajet firması Balıkesir Körfez Havaalanı'na ilk uçuşunu gerçekleştirdi.
  • Yaz sezonu geçmeden, hatta Temmuz geçmeden Borajet' ten Ankara - Edremit - Ankara' yı da böyle haftanın her günü bekliyoruz...
  • Kutlarım Borajet'i. THY ve diğer uçak şirketleri uyuyorlar mı? Anadolujet Borajet'e rekabet için Ankara-Edremit seferlerı başlattı, şimdiye dek akılları nerdeydi?
  • değerli dostum receb yeyin yeni görevinde başarılar dilerim. kardeşim ordaysa bu işi ve havacılığı çok iyi noktalara çıkaracaktır. başarılar kardeşim. karstan dostun

Bölgesel havacılıkta adından sıkça söz ettiren ve geçtiğimiz günlerde Bursa'dan 5 farklı noktaya uçacağını belirten Borajet, Balıkesir Körfez Havaalanı apronuna ATR72 - 500 Tipi 2 pervaneli 66 kişilik kısa mesafeli iç hatlar uçağıyla iniş yaptı.

Sabah saat 08.00’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan havalanarak 08.45’te Balıkesir Körfez Havaalanı’na iniş yapan uçağı Balıkesir Milletvekili Hüseyin Pazarcı, Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç ve Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova ile Havaalanı Müdürü Erhan Mensiz karşıladı.

Uçaktan indikten sonra Apron’u geçen yolcular terminal binasında çiçeklerle karşılanınca şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Balıkesir Körfez Havaalanı’na inen Bora Jet firmasının uçağında, firmanın Ticaret Başkanı Recep Küçük ve İşletme Başkanı Ahmet Can’ın da aralarında bulunduğu ilk seferinde 21 kişi Balıkesir Körfez Havaalanı'na ilk inişin heyecanı yaşadı.

Haftanın her günü sabah ve akşam saatlerinde İstanbul – Edremit arası uçuşlar gerçekleştireceklerini açıklayan Bora Jet firması yetkilileri, “Her gün sabah saat 08.00’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak olan uçağımız, Edremit’e uçacak ve Balıkesir Körfez Havaalanı’ndan sabah saat 09.30’dan kalkacak olan uçağımız yine Sabiha Gökçen Havalimanı’na inecektir.

Akşam seferlerimizde ise; Akşam saat 20.00’da kalkacak olan uçağımız Balıkesir Körfez Havaalanı’na inerken, akşam saat 21.30’da kalkacak olan uçağımız yine İstanbul’daki Sabiha Gökçen Havalimanı’na inecektir” dedi.
 

Borajet Balıkesir'i Dünya'ya bağlayacak

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Yaz sezonu geçmeden, hatta Temmuz geçmeden Borajet' ten Ankara - Edremit - Ankara' yı da böyle haftanın her günü bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kutlarım Borajet'i. THY ve diğer uçak şirketleri uyuyorlar mı? Anadolujet Borajet'e rekabet için Ankara-Edremit seferlerı başlattı, şimdiye dek akılları nerdeydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
değerli dostum receb yeyin yeni görevinde başarılar dilerim. kardeşim ordaysa bu işi ve havacılığı çok iyi noktalara çıkaracaktır. başarılar kardeşim. karstan dostun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000