17 Şubat 2011, Perşembe 08:21:51

BORAJET, AYDIN'I UÇURACAK

Bora Jet'in Ticaret Başkanı Küçük, İstanbul ve Ankara'ya haftada 5 gün karşılıklı sefer düzenlemek istediklerini belirtirken, Vali Coş, "Aydın da uçan kentler arasına girecek" dedi.
  • sen zonguldak'a kış sartlarında hava sartlarından dolayı kaç ucusun inemediğini bir öğren sonra konus...
  • borajet'i yeniden açılacak bursa yunuseli havaalanına bursa olarak bekliyoruz.borajet bizi istanbul'a uçur
  • Sayın Borajet Yetkilileri Bunları okuyor iseniz dikkate almanız dileğiyle. Ben zonguldakta yaşayan bir Trabzonluyum ve zonguldakta trabzonlu nüfusu yaklaşık %50. Ben 3 defa zonguldak trabzon- trabzon zonguldak uçtum sizlerle ve her seferde yaklasık 45 yolcu ortalamanız vardı! 70 tl ye 1.5 saatte trabzon müthiş bi işti ki otobüs 60 tl ve 15 saatken. Acaba ne akla hizmet bu hattı Kapatıpta TRABZON-VAN seferi koydunuz !!!!
  • yani şimdi borajet bugüne kadar ne yaptı anlayan veya anlatacak bi yönetici çıkarsa biz bunları yaptık bunları başardık derseler inanacak insanlar. ama yapılan amaçsız işler dışında neler yapıldı anlatılsın.hani flaş transferler neredeler neler yaptılar.alanya da bile bu kadar pasif kalan ve yolcusu olan bir yere bile uçamadılar ben burdan gülüyorum hepsine yazık.
  • Borajeti anlamak istiyorsanız , Edremite Tokata Urfaya Zonguldaka sorun... Hepsi ya talep bakımından yetersiz yada havalanı olarak kısıtlı...Hiçbir özel ticari şirketin bu hatlara girmek için değil niyeti rüyası bile yokken Borajet bunları yapabilmiş. Edremit bugün kendi potansiyelini ispatlamış.Tokat talebi yeterli hale gelmiş, Zonguldak yaz tarifesinde para kazandıran bir hat olmuş.Tabi C kategorisi meydanların kış risklerini, kendi çıkarları için diğer acentalara baskı yapıp bilet sattırmak istemeyenleri,pervaneli uçak hakkındaki olumsuz görüşleri, kuyruk acısından eleştiri ile kendi tatminini karıştıranları da üstüne ekleyin belki anlamak için bir nedeniniz olur.
  • borajet nereye el attıysa kısa bi süre iptal etmiştir bu seferlerde birkaç ay sonra iptal örnekleri çok
  • borajet'i bandırma'ya da bekliyoruz.yeni hattın hayırlı olmasını diliyoruz.güney marmara'ya da borajet'i bekliyoruz.
  • yaklaşma tahdidinin olmadığı kanısına manialardan dolayı vardığınızı düşünüyorum. çıldır meydanı ve yaklaşma hatları çiğli'nin xx. (numarasını vermeyeceğim) çalışma sahası içinde yer alır ve çiğli burada 9.000 feet ile 22.500 feet arasında pilot yetiştirir. herhangi bir havayolu şirketi buraya sefer düzenleyebilmek için çiğli'nin uçmadığı saatleri seçmesi gerekir. bu da yılın 360 günü geceli gündüzlü pilot yetiştiren bir üssün uçmaması anlamına gelir. yani ben ats otoritesi değilim ama tecrübeyle sabit. çıldır sadece helikopter ve 9.000 feet altı uçacak vfr trafiklere hizmet veren meydan olabilir.
  • kalite yok zamanlama yok güven yok ...asla terchim değildir
  • Aydın halkı pek umutlanmasın BORAJET 1 ay sonra o hattıda kapatır.Deneme yanılma yöntemiyle bu iş bu kadar olur....

Aydın Ticaret Borsası'nın gündeme getirdiği Çıldır Havaalanı'nın önce yolcu taşımacılığına daha sonra da kargo taşımacılığına açılması önerisi hayata geçiyor. Yeni Asır'ın Aydın Zirvesi'nde de gündeme gelen Çıldır Havaalanı isteğine sessiz kalmayan Aydın Valiliği, havaalanının uçuşlara açılması için Bora Jet ile masaya oturdu.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü, kentteki yolcu potansiyelini inceleme altına alan Bora Jet yetkilileri ile geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir görüşme yapmıştı. Dün de Bora Jet Ticaret Başkanı Recep Küçük Aydın'a gelerek Aydın Ticaret Borsası'nı ve ardından da Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş'u ziyaret etti.

'İZİNLERİ BEKLİYORUZ'

Ziyaret sırasında küçük pistin düzenlenmesi ile uçuşlar için gerekli izinlerin alınmasını beklediklerini Vali Coş'a aktaran Recep Küçük, 15 Nisan'dan sonra Aydın-İstanbul, Aydın-Ankara arasında haftada 5 gün karşılıklı seferler düzenlemek istediklerini söyledi.

Aydın Valisi Coş, havaalanının açılması için her türlü yardıma hazır olduğunu, jandarma helikopter filosunun bu gelişmelerden memnunluk duyduğunu ifade ederek, "Aydın da en kısa sürede uçan kentler arasına girecek" dedi.

Bora Jet Ticaret Başkanı Recep Küçük de, C tipi havaalanları arasında olan Çıldır Havaalanı'na mevcut hali ile uçak seferlerinin başlaması için hiç bir engel bulunmadığını, gerekli izinler alındıktan sonra uçuşlara başlamak istediklerinin bildirdi.

'Üzerimize düşeni yapmaya hazırız'

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, ziyaret sırasında Bora Jet'in uçtuğu merkezler arasında Edremit'in de olduğunu duydu. Vali Coş bunun üzerine, "Edremit ilçe Aydın ise bir milyon nüfusu ile bir il. En kısa zamanda Aydın'da hava taşımacılığına başlanmalı. Biz bunun için üzerimize düşeni yaparız" diye konuştu.

BORAJET, AYDIN'I UÇURACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 13 yıl önce
sen zonguldak'a kış sartlarında hava sartlarından dolayı kaç ucusun inemediğini bir öğren sonra konus...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
borajet'i yeniden açılacak bursa yunuseli havaalanına bursa olarak bekliyoruz.borajet bizi istanbul'a uçur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Borajet Yetkilileri Bunları okuyor iseniz dikkate almanız dileğiyle. Ben zonguldakta yaşayan bir Trabzonluyum ve zonguldakta trabzonlu nüfusu yaklaşık %50. Ben 3 defa zonguldak trabzon- trabzon zonguldak uçtum sizlerle ve her seferde yaklasık 45 yolcu ortalamanız vardı! 70 tl ye 1.5 saatte trabzon müthiş bi işti ki otobüs 60 tl ve 15 saatken. Acaba ne akla hizmet bu hattı Kapatıpta TRABZON-VAN seferi koydunuz !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yani şimdi borajet bugüne kadar ne yaptı anlayan veya anlatacak bi yönetici çıkarsa biz bunları yaptık bunları başardık derseler inanacak insanlar. ama yapılan amaçsız işler dışında neler yapıldı anlatılsın.hani flaş transferler neredeler neler yaptılar.alanya da bile bu kadar pasif kalan ve yolcusu olan bir yere bile uçamadılar ben burdan gülüyorum hepsine yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Borajeti anlamak istiyorsanız , Edremite Tokata Urfaya Zonguldaka sorun... Hepsi ya talep bakımından yetersiz yada havalanı olarak kısıtlı...Hiçbir özel ticari şirketin bu hatlara girmek için değil niyeti rüyası bile yokken Borajet bunları yapabilmiş. Edremit bugün kendi potansiyelini ispatlamış.Tokat talebi yeterli hale gelmiş, Zonguldak yaz tarifesinde para kazandıran bir hat olmuş.Tabi C kategorisi meydanların kış risklerini, kendi çıkarları için diğer acentalara baskı yapıp bilet sattırmak istemeyenleri,pervaneli uçak hakkındaki olumsuz görüşleri, kuyruk acısından eleştiri ile kendi tatminini karıştıranları da üstüne ekleyin belki anlamak için bir nedeniniz olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
borajet nereye el attıysa kısa bi süre iptal etmiştir bu seferlerde birkaç ay sonra iptal örnekleri çok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
borajet'i bandırma'ya da bekliyoruz.yeni hattın hayırlı olmasını diliyoruz.güney marmara'ya da borajet'i bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaklaşma tahdidinin olmadığı kanısına manialardan dolayı vardığınızı düşünüyorum. çıldır meydanı ve yaklaşma hatları çiğli'nin xx. (numarasını vermeyeceğim) çalışma sahası içinde yer alır ve çiğli burada 9.000 feet ile 22.500 feet arasında pilot yetiştirir. herhangi bir havayolu şirketi buraya sefer düzenleyebilmek için çiğli'nin uçmadığı saatleri seçmesi gerekir. bu da yılın 360 günü geceli gündüzlü pilot yetiştiren bir üssün uçmaması anlamına gelir. yani ben ats otoritesi değilim ama tecrübeyle sabit. çıldır sadece helikopter ve 9.000 feet altı uçacak vfr trafiklere hizmet veren meydan olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kalite yok zamanlama yok güven yok ...asla terchim değildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aydın halkı pek umutlanmasın BORAJET 1 ay sonra o hattıda kapatır.Deneme yanılma yöntemiyle bu iş bu kadar olur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000