09 Aralık 2013, Pazartesi 15:32:55

ANADOLUJET-BORAJET İŞBİRLİĞİ BÜYÜYOR

AnadoluJet, Borajet işbirliğinde uçuş noktalarını büyütmeye devam ediyor.
  • TC kimliği ne arkadaşım. Bu ülkede uçan o kadar pilot uganda kimliğimi taşıyor. Senin cebinde ne kimliği var. git hollanda da iş ara lav.k
  • Zonguldak çok güzel yaad ediyor Borajet'i merak etmesinler..!
  • Ercana indiğimizde yolcuların etrafında yarış yapar gibi dolaşan İstanbul yazılı traktörler çok ilginç. Bunları sivil havacılık görmez mi ? Ne başıboş meydanmış.
  • Arkafaşlar borajetin van-trabzon seferlerine ne oldu vardi önceden neden şimdi yok ?
  • Yıllar önce Topair Selçuk havaalanından İstanbul'a şimdiki Borajet'in uçaklarına benzer boyutta uçaklarla uçuyordu. Hem Kuşadası ve Didim için hem de İstanbul'a gelen turistler için günübirlik veya birkaç gecelemeli Efes ve Meryemana ile Milet ve Didim turları fırsat olabilir.
  • Cumartesi ercan adana uctum 10 kisi vardi ucakta
  • Bir arkadas Tc kimligin var gibi birsey soylemis. Simdi okudum. Ben de pilotaj ogrencisiyim. Tc kimligi olmasinin zarari mi var sana?
  • Tabiiki buyur Sami Alan iki sirketide yonetirse tabiki Robinhood gorevini iyi yapiyor. Zenginden alip fakire vermek. Nasil bir ticaret anlayisi bu. Super valla bende bir sirket kurayim Sevgili Robinhood a teslim edyim. Buyutur valla :)))
  • Atr ucak deneyimini herkes yasamalı bence, adeta uçan bir otobus gibi :D
  • mailboxumda 700 tane basvuru var senin gelirin kadar telefon paralari verdim is aramak icin. Burda sadecene bulamdigim bilgileri soruyom,cunku hollandadyim.amma senin gibilerde oldukca isler dahada zor olur ben ne soruyom sen kalkmisin kus beyninle bana akil verion. Amma sanirim tc kimligin var cok gormuyom sana.Evet tel ac diyeceksin dimi? evet ariom ve sekreter muhatab oluyo nede olsa orasi turkiye soy ismin tutmuyosa sekretet muhatab oluyo. Bu tur akillari kendin gibilerle paylasmani tercih ederim

AnadoluJet, Borajet’le yaptığı ortak uçuşlara Kasım ayı itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan karşılıklı olmak üzere Edremit, Tokat; Adana Havalimanı'ndan Bursa, Diyarbakır hatlarını ekledi. Aralık ayı itibarıyla ise, Hatay Havalimanı’ndan karşılıklı olarak Ankara ve Kıbrıs, Adana Havalimanı’ndan da Elazığ ve Kıbrıs seferlerini ekledi. Gücünü Anadolu halkından alan AnadoluJet, Borajet’in ATR 72-500 tipi uçaklarıyla icra ettiği Ankara - Bursa ve Ankara – Siirt ortak uçuşlarına Kasım ve Aralık ayı itibarıyla yeni şehirler ekledi. 2013 Kasım ve Aralık ayı itibarıyla plana dahil olan uçuşlar şöyle oldu.

AnadoluJet ve Borajet’in Kasım ayında başlayan uçuşları;
• Adana – Diyarbakır,
• İstanbul Sabiha Gökçen – Edremit,
• İstanbul Sabiha Gökçen – Tokat,
• Adana – Bursa

AnadoluJet ve Borajet’in Aralık ayında başlayan uçuşları;
• Adana - Elazığ
• Adana – Kıbrıs
• Hatay – Kıbrıs
• Ankara – Hatay

2008 yılından bu yana “Uçmayan Kalmasın” sloganıyla Anadolu’yu birbirine bağlayan, Anadolu insanının hayatını kolaylaştıran AnadoluJet, hat açılan her kentin ve bölgenin turizm potansiyelini geliştirmeyi ve ticari ilişkilerini de artırmayı hedefliyor. AnadoluJet, Borajet ile gerçekleştirdiği ortak uçuş anlaşması sayesinde mevcut uçuş ağını zenginleştirerek, yolcularına daha çeşitli uçuş noktalarına da avantajlı fiyatlarla uçma imkanı sunuyor.

ANADOLUJET-BORAJET İŞBİRLİĞİ BÜYÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
TC kimliği ne arkadaşım. Bu ülkede uçan o kadar pilot uganda kimliğimi taşıyor. Senin cebinde ne kimliği var. git hollanda da iş ara lav.k

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uufff ~ 10 yıl önce
Tamam guzel ve medeni insan sen haklisin
çaycuma ~ 10 yıl önce
Zonguldak çok güzel yaad ediyor Borajet'i merak etmesinler..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 10 yıl önce
Ercana indiğimizde yolcuların etrafında yarış yapar gibi dolaşan İstanbul yazılı traktörler çok ilginç. Bunları sivil havacılık görmez mi ? Ne başıboş meydanmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkafaşlar borajetin van-trabzon seferlerine ne oldu vardi önceden neden şimdi yok ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yıllar önce Topair Selçuk havaalanından İstanbul'a şimdiki Borajet'in uçaklarına benzer boyutta uçaklarla uçuyordu. Hem Kuşadası ve Didim için hem de İstanbul'a gelen turistler için günübirlik veya birkaç gecelemeli Efes ve Meryemana ile Milet ve Didim turları fırsat olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 10 yıl önce
Selçuk havaalanı uçuş eğitimi ve paraşüt eğitimi içindir.Ayrıca yazın THK 'nin yangın söndürme uçaklarının konuşlandığı yerdir. Turistik uçuşlar için değildir kimse sulanmasın. Borajetten once almanlar ve amerikalılar da çok istediler.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cumartesi ercan adana uctum 10 kisi vardi ucakta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir arkadas Tc kimligin var gibi birsey soylemis. Simdi okudum. Ben de pilotaj ogrencisiyim. Tc kimligi olmasinin zarari mi var sana?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeliz fly ~ 10 yıl önce
Tabiiki buyur Sami Alan iki sirketide yonetirse tabiki Robinhood gorevini iyi yapiyor. Zenginden alip fakire vermek. Nasil bir ticaret anlayisi bu. Super valla bende bir sirket kurayim Sevgili Robinhood a teslim edyim. Buyutur valla :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Atr ucak deneyimini herkes yasamalı bence, adeta uçan bir otobus gibi :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
burda is aramiom ~ 10 yıl önce
mailboxumda 700 tane basvuru var senin gelirin kadar telefon paralari verdim is aramak icin. Burda sadecene bulamdigim bilgileri soruyom,cunku hollandadyim.amma senin gibilerde oldukca isler dahada zor olur ben ne soruyom sen kalkmisin kus beyninle bana akil verion. Amma sanirim tc kimligin var cok gormuyom sana.Evet tel ac diyeceksin dimi? evet ariom ve sekreter muhatab oluyo nede olsa orasi turkiye soy ismin tutmuyosa sekretet muhatab oluyo. Bu tur akillari kendin gibilerle paylasmani tercih ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000