17 Mart 2015, Salı 11:24:23

ANADOLUJET İKİNCİ EMBRAER'İ FİLOSUNA KATTI

Filosunu her geçen gün büyüten AnadoluJet, bir süredir heyecanla beklenen ikinci Embraer E 190 tipindeki ikinci uçağını da filosuna dahil etti. Uçak, ilk uçuşunu Ankara-Çorlu arasında gerçekleştirdi.
  • ankara uçuşlarında artış bekliyoruz
  • Borajetin 8., Anadolujetin 3. Embraer E190-100LR si de şuanda SAW da hazırlanıyor. Çok yakında uçmaya başlayacak.
  • Bu Borajetin aklına akıl ermiyor. Sen tut kendi öz malın olan uçakları sat, dünyanın dört bir yanından herbiri aylık 200.000 dolar bedelle uçak kirala, onları da THY' ye kiraya ver. Ortada olan kiralık uçakların kiraya verilmesi. Yani dry leasingle alıp wet lease ile THY ye veriyorlar. Yaş iş olayı yani... Eninde sonunda kokusu çıkacak. Eee, hani mevzuat hazretleri uçaklardan enaz 2 sininmi 3 ününmü ne kendi malı olmasını gerektiriyordu? Uçaklar Anadolujetin falan değil yani. Ama böyle olmaz mı? Olur elbette ancak, Amman Patron ve SHGM duymasın...
  • Bu uçakları borajet in elinden alıp THY nin işletmesine vermeniz lazım. Yoksa Kuleli askeri mafya çakacak bunlardan birini ama kabak Anadolujet ve THY nin başına patlayacak. Worldfocus olayından atlas ın başının yakıldığı gibi.
  • Borajet sirket den kiraliyor sonra kiralik ucagi anadolujet kiraliyor nasil bir sistem ya andolujet bari sunexpresse kiralasin
  • Uçaklar BoraJet'in. Heyecan? Yok artık...
  • Uçaklar gerçekten çok hızlı ve konforlu. Borajet ekipleri ise çok güleryüzlü. Teşekkürler. Ancak, Borajet yöneticilerinin şirketin çalışanlarını çok üzdüğünü, istismar ettiğini duyuyoruz. 1 senesi dolmadan bu uçakların pilotlarından 20 den fazlasının kaçtığını, yerli pilotlarında uçağa çok ilgi göstermelerine rağmen söylentiler ve haksız uygulamalar nedeniyle Borajette çalışmak istemediğini duyuyoruz. Sebep ise yabancılara, yerli pilotlardan neredeyse 2 kata varan fazla maaş vermeleri imiş. Yabancılar bu kadar kayırılır, yerli pilotlar bu kadar istismar edilirse bu şirket nasıl devam eder? Her yeni pilotun eğitim maliyeti ile nasıl başederler, o seferler nasıl garanti olur? İnşallah ekip eksikliği yüzünden uçaklar yerde kalmaz. Yoksa çok yazık olur. Şirketin Ticari departmanı çok enerjik ve agresif planlar yapıyormuş. Ekip eğitimleri ve operasyon yönetimi buna cevap verebilecek mi? SHGM hat denetlemelerinde herşey ortaya çıkmış.
  • Borajetin son şansı Anadolujet...
  • Gecikmelere hazırlıklı olun o zaman.
  • Bursa-Sabiha Gokcen yapsinlar bu ucaklarla!!

Filosunu her geçen gün büyüten AnadoluJet, bir süredir heyecanla beklenen ikinci Embraer E 190 tipindeki ikinci uçağını da filosuna dahil etti. Uçak, ilk uçuşunu Ankara-Çorlu arasında gerçekleştirdi. 

AnadoluJet, yurt içi uçuş sayısını artırmaya yeni filo yatırımları ile devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Borajet işbirliğinde filosuna bir adet Embraer E190 dâhil eden AnadoluJet, heyecanla beklenen ikinci Embraer E190 model uçağına da kavuştu.

AnadoluJet’in filosuna dâhil olan ikinci Embraer E190 ile ilk seferini 7 Mart tarihinde TK 7182 sefer sayısı ve 80 yolcusu ile Ankara - Çorlu arasında yaptı. Bölgesel jet olarak adlandırılan Embraer E190’lar hızlı, ekonomik, kısa pistlerden rahatlıkla havalanabilen bir uçak olma özelliğini taşıyor. AnadoluJet, 110 yolcu kapasiteli yeni uçakları ile ilk aşamada Çanakkale, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman gibi noktalarda sefer artışları ile uçuşlarını geliştirmeyi planlıyor.

Önümüzdeki günlerde bir adet E190 Embraer tipi uçağın daha AnadoluJet filosuna dâhil olması bekleniyor.

Uçuş noktaları ve AnadoluJet hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com adresini ziyaret edilebilir veya 444 25 38 no’lu çağrı merkezi aranabilir.

ANADOLUJET İKİNCİ EMBRAER'İ FİLOSUNA KATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

kahramanmaraşlı ~ 9 yıl önce
ankara uçuşlarında artış bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3. ~ 9 yıl önce
Borajetin 8., Anadolujetin 3. Embraer E190-100LR si de şuanda SAW da hazırlanıyor. Çok yakında uçmaya başlayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşmı-Kurumu ~ 9 yıl önce
Bu Borajetin aklına akıl ermiyor. Sen tut kendi öz malın olan uçakları sat, dünyanın dört bir yanından herbiri aylık 200.000 dolar bedelle uçak kirala, onları da THY' ye kiraya ver. Ortada olan kiralık uçakların kiraya verilmesi. Yani dry leasingle alıp wet lease ile THY ye veriyorlar. Yaş iş olayı yani... Eninde sonunda kokusu çıkacak. Eee, hani mevzuat hazretleri uçaklardan enaz 2 sininmi 3 ününmü ne kendi malı olmasını gerektiriyordu? Uçaklar Anadolujetin falan değil yani. Ama böyle olmaz mı? Olur elbette ancak, Amman Patron ve SHGM duymasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu uçakları borajet in elinden alıp THY nin işletmesine vermeniz lazım. Yoksa Kuleli askeri mafya çakacak bunlardan birini ama kabak Anadolujet ve THY nin başına patlayacak. Worldfocus olayından atlas ın başının yakıldığı gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay be ~ 9 yıl önce
Borajet sirket den kiraliyor sonra kiralik ucagi anadolujet kiraliyor nasil bir sistem ya andolujet bari sunexpresse kiralasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANADOLUJET DEĞİL ~ 9 yıl önce
Uçaklar BoraJet'in. Heyecan? Yok artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevimli ~ 9 yıl önce
Uçaklar gerçekten çok hızlı ve konforlu. Borajet ekipleri ise çok güleryüzlü. Teşekkürler. Ancak, Borajet yöneticilerinin şirketin çalışanlarını çok üzdüğünü, istismar ettiğini duyuyoruz. 1 senesi dolmadan bu uçakların pilotlarından 20 den fazlasının kaçtığını, yerli pilotlarında uçağa çok ilgi göstermelerine rağmen söylentiler ve haksız uygulamalar nedeniyle Borajette çalışmak istemediğini duyuyoruz. Sebep ise yabancılara, yerli pilotlardan neredeyse 2 kata varan fazla maaş vermeleri imiş. Yabancılar bu kadar kayırılır, yerli pilotlar bu kadar istismar edilirse bu şirket nasıl devam eder? Her yeni pilotun eğitim maliyeti ile nasıl başederler, o seferler nasıl garanti olur? İnşallah ekip eksikliği yüzünden uçaklar yerde kalmaz. Yoksa çok yazık olur. Şirketin Ticari departmanı çok enerjik ve agresif planlar yapıyormuş. Ekip eğitimleri ve operasyon yönetimi buna cevap verebilecek mi? SHGM hat denetlemelerinde herşey ortaya çıkmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Borajetin son şansı Anadolujet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gecikmelere hazırlıklı olun o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bursa-Sabiha Gokcen yapsinlar bu ucaklarla!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000