07 Temmuz 2014, Pazartesi 14:26:29

UÇAKTA BEBEK ARABASININ KİLİDİ KIRILINCA...

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın,bebek arabasının kilidini kıran Hava Yolu Şirketi Atlasjet yetkililerine sitemde bulundu.
  • Olay görgü arabaya para vermiş midir olayı değil ki. Hepimizin başına geleni kadın normal yollardan muhatap bulamadığı için -aynı biz diğer ölümlüler gibi- twitterda dile getirmiş. LRT etiketi önemli diyen arkadaş da Pegasusçu herhalde o kağıdı bir onlar imzalattırıyor. Utanmadan da yazmış buraya . Bebek malzemeleri arabası oto koltuğu vb. Malzemeler ağırlığa bile dahil edilmez medeni ülkelerde. Ikincisi gatede verdiği arabayı gatede geri alamayan insanların perişanlığı da ayrı konu. Mesele Demet meselesi değil. Ama kimsenin işine gelmemiş sanki
  • Görüldügü gibi Demeti seven cok kisi var ki herkez sövüyor yani bir yorumcunun yazdigi gibi cc cogu ne Demeti tanimak istiyor ne de bilmek istiyor nasil biri oldugunu olay burda Reklam yapmasi yaygara yapmasi tabiki hos birsey degil Cocuk arabasi kirilmasi bu her cocuklu aileler icin gecerli. Yani terbiyesizlik yapmasina gerek yok demet hanim mi neyse artik
  • Arabayı aldığında şikayetini bildirseydi Ground Handling firmasından hasar tazmin edilirdi. Bu konuda ne Atlasjet'in umursamazlığı, ne de hizmet sağlayıcı Çelebi'nin çamur yapma niyeti olduğunu sanmıyorum. Kimse bilerek ve isteyerek eşyalara zarar vermez. Kazaen veya bantta hareket ederken kilidi kırılmıştır, daha önceden kırık değilse tabi. Atlasjet, sloganına bağlı olarak kendisine ulaşan her türlü şikayeti cevaplamaya ve çözmeye çalışıyor bence. Demet olmasa, Ayşe, Fatma da olsa aynı reaksiyonu gösterirdi; haksızlık etmeyelim. Şikayetin bu şekilde ulaştırılması hiç şık olmamış. Kucakta bebek ve kırık bebek arabasıyla ortalıkta kalması üzücü ama Bodrum'da yetkili var, her uçuşumda ve her türlü sorunumda bana yardımcı olmuştur. Ona ulaşamaması yazık olmuş.
  • Kimse bilip bilmeden konuşmasın.. Ben bir görevli olarak söylüyorum eğerki hanımefendi eğerki orada başvuru yapsaydı bu olayın tazmini karşılanırdı sırf bunun için yolcu bagajını alırken biz bant başında bekliyoruz o akşamda orda bir arkadaşımızın olduğu gibi... Ama işte bağzı kişiler bunu yapmak yerine kendi reklamını bu şekilde yapıyor.. Bir yandan bebek ağlar bir yandan annesi tweet atar.. Tüm mesele bu işte..
  • Demet Aslan gibi delikanlı kız sonuna kadar haklı!!!!
  • en büyük kabahatli atlasjet. twitter üzerinden gelen bu şekilde seviyesiz bir şikayeti kaile alıp inceliyoruz demesi firmanın ne kadar kurumsal olduğunun göstergesi. twitter üzerinden normal bir vatandaş aynı cümleler ile yazsaydı aynı uygulamayı yapacakmıydı?uygulama olarak yolcu arrivaldan çıkmadan tutanak tutturması gerekmez mi? evet, yapmadıysa yapması gereken yazılır ve konu kapatılır. ama nerdeee???
  • Demet Akalını pek bilmem ama bir yolcu olarak çok hakli, herkes hakkını aramalı, yazık değilmi o bebek arabasına para verilip alındı. Taşıyıcı işini iyi yapsa bişey olmazdı. Atlas Jet de işi taşıyıcı firma üzerine atması bence daha büyük bi fiyasko, ben mi seçtim senin taşeron firmanı, eşşekler gibi hasarın bedelini itirazsız ödemeli ayıp olmuş, harbiden cok ucuz bi havayoluymuş.
  • Bebek arabası standart dışı oversize dediğimiz bir bagajdır ve LRT etiketi imzalanarak bagaja kabul edilir yolcu LRT imzaladı ise sorumluluk yolcuya aittir. Herhangi bir hak iddia edemez.Umarım c/in işlemini yapan arkadaş LRT etiketini imzalatmayı unutmamıştır yoksa kabak emekçi yolcu hizmetleri memurunun başına patlar.
  • Bu kadının şikayetini normal yollardan yapmak yerine twitter üzerinden bağrınması bile niyetini açıkça ortaya koyuyor...
  • Tam bir görgüsüzlük örneği; Normal yoldan şikayet var mı? Yok Şikayet nasıl yapılıyor? Twitter üzerinden(!!) Şikayet şekli nasıl? İnsan parası bu business uçuyoruz... falan filan... Başka sorum yok sayın hakim...

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın, Atlasjet Havayolları ile yaptığı seyahat sırasında bebeği Hira'nın arabasına ait kilidin kırıldığı iddiasıyla mikro blog sitesi Twitter hesabı üzerinden şikayetçi oldu.

Havayolu şirketi yetkililerine sitemde bulunan Demet Akalın, twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Bebek arabasını nasıl atıyorsan artık kilidini kırmışsınız sayın atlasjet insan parası bu business gidiyoruz şu hale bak' diyerek tepki gösterdi.

Demet Akalın'ın şikayetini Twitter üzerinden öğrendiklerini belirten Atlasjet, ünlü şarkıcıya konuya ilişkin bir açıklamada bulundu. Atlasjet'in açıklamasında, "Belirtmek isteriz ki; valizlerin taşınması tedarikçi firmalar tarafından gerçekleştirilmektedir. Atlasjet olarak taşıma sorumluluğunu üstlenmekteyiz ancak valizlere direkt hiçbir müdahalemiz bulunmamaktadır. Havalimanlarındaki tüm taşıma süreçleri kamera kaydına alınmaktadır. Bir hasar oluşması durumunda  kayıtlar incelenerek sorumlularına hasarın yansıtılması sağlanır" denildi.

İŞTE AKALIN'IN TWEETLERİ VE ATLASJET'İN CEVABI

UÇAKTA BEBEK ARABASININ KİLİDİ KIRILINCA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (79)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Olay görgü arabaya para vermiş midir olayı değil ki. Hepimizin başına geleni kadın normal yollardan muhatap bulamadığı için -aynı biz diğer ölümlüler gibi- twitterda dile getirmiş. LRT etiketi önemli diyen arkadaş da Pegasusçu herhalde o kağıdı bir onlar imzalattırıyor. Utanmadan da yazmış buraya . Bebek malzemeleri arabası oto koltuğu vb. Malzemeler ağırlığa bile dahil edilmez medeni ülkelerde. Ikincisi gatede verdiği arabayı gatede geri alamayan insanların perişanlığı da ayrı konu. Mesele Demet meselesi değil. Ama kimsenin işine gelmemiş sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Görüldügü gibi Demeti seven cok kisi var ki herkez sövüyor yani bir yorumcunun yazdigi gibi cc cogu ne Demeti tanimak istiyor ne de bilmek istiyor nasil biri oldugunu olay burda Reklam yapmasi yaygara yapmasi tabiki hos birsey degil Cocuk arabasi kirilmasi bu her cocuklu aileler icin gecerli. Yani terbiyesizlik yapmasina gerek yok demet hanim mi neyse artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcusu ~ 10 yıl önce
Arabayı aldığında şikayetini bildirseydi Ground Handling firmasından hasar tazmin edilirdi. Bu konuda ne Atlasjet'in umursamazlığı, ne de hizmet sağlayıcı Çelebi'nin çamur yapma niyeti olduğunu sanmıyorum. Kimse bilerek ve isteyerek eşyalara zarar vermez. Kazaen veya bantta hareket ederken kilidi kırılmıştır, daha önceden kırık değilse tabi. Atlasjet, sloganına bağlı olarak kendisine ulaşan her türlü şikayeti cevaplamaya ve çözmeye çalışıyor bence. Demet olmasa, Ayşe, Fatma da olsa aynı reaksiyonu gösterirdi; haksızlık etmeyelim. Şikayetin bu şekilde ulaştırılması hiç şık olmamış. Kucakta bebek ve kırık bebek arabasıyla ortalıkta kalması üzücü ama Bodrum'da yetkili var, her uçuşumda ve her türlü sorunumda bana yardımcı olmuştur. Ona ulaşamaması yazık olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kimse bilip bilmeden konuşmasın.. Ben bir görevli olarak söylüyorum eğerki hanımefendi eğerki orada başvuru yapsaydı bu olayın tazmini karşılanırdı sırf bunun için yolcu bagajını alırken biz bant başında bekliyoruz o akşamda orda bir arkadaşımızın olduğu gibi... Ama işte bağzı kişiler bunu yapmak yerine kendi reklamını bu şekilde yapıyor.. Bir yandan bebek ağlar bir yandan annesi tweet atar.. Tüm mesele bu işte..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Demet Aslan gibi delikanlı kız sonuna kadar haklı!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 10 yıl önce
en büyük kabahatli atlasjet. twitter üzerinden gelen bu şekilde seviyesiz bir şikayeti kaile alıp inceliyoruz demesi firmanın ne kadar kurumsal olduğunun göstergesi. twitter üzerinden normal bir vatandaş aynı cümleler ile yazsaydı aynı uygulamayı yapacakmıydı?uygulama olarak yolcu arrivaldan çıkmadan tutanak tutturması gerekmez mi? evet, yapmadıysa yapması gereken yazılır ve konu kapatılır. ama nerdeee???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğrucu ~ 10 yıl önce
Demet Akalını pek bilmem ama bir yolcu olarak çok hakli, herkes hakkını aramalı, yazık değilmi o bebek arabasına para verilip alındı. Taşıyıcı işini iyi yapsa bişey olmazdı. Atlas Jet de işi taşıyıcı firma üzerine atması bence daha büyük bi fiyasko, ben mi seçtim senin taşeron firmanı, eşşekler gibi hasarın bedelini itirazsız ödemeli ayıp olmuş, harbiden cok ucuz bi havayoluymuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklısınız ama , ~ 10 yıl önce
bagajı teslim aldığı anda tespit yaptırmadı ise ya sonra kırıldı ise atlasın dediği bu yoksa her problemli aracımızı ucakta bagaja verelim ve sonra da hasar var yenileyin diyelim. Düşünürsek Atlas ın yaptığı normal.
LRT önemli ~ 10 yıl önce
Bebek arabası standart dışı oversize dediğimiz bir bagajdır ve LRT etiketi imzalanarak bagaja kabul edilir yolcu LRT imzaladı ise sorumluluk yolcuya aittir. Herhangi bir hak iddia edemez.Umarım c/in işlemini yapan arkadaş LRT etiketini imzalatmayı unutmamıştır yoksa kabak emekçi yolcu hizmetleri memurunun başına patlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reklam ~ 10 yıl önce
Bu kadının şikayetini normal yollardan yapmak yerine twitter üzerinden bağrınması bile niyetini açıkça ortaya koyuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezil... ~ 10 yıl önce
Tam bir görgüsüzlük örneği; Normal yoldan şikayet var mı? Yok Şikayet nasıl yapılıyor? Twitter üzerinden(!!) Şikayet şekli nasıl? İnsan parası bu business uçuyoruz... falan filan... Başka sorum yok sayın hakim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000