03 Ocak 2015, Cumartesi 16:45:53

TÜRK SİVİL HAVACILIĞI'NIN ELİ KOLU BAĞLI MI KALACAK?

Atlasjet Havayolları'nın Irak'taki ortağı Zagros Grubu'nun ortaklık protokolüne uygun hareket etmemesi sonucu oluşan itilaf nedeniyle Irak Hükümeti ikili anlaşmazlığa doğrudan müdahale ederek uluslararası kurallara aykırı bir şekilde Atlasjet Havayolları'nın Erbil ve Süleymaniye uçuşlarını durdurdu.
  • Zagros ile ortaklık bitincee intikam alıyorlar. Murat ersoy bu ucuslardan iyi para kazanıodu. o da bitti. prsonele gereken ilgiyi göstermessen böyle olur allahın sopası yok . personeli köle gibi çalıştırıyolar.
  • sizlerin cidden kafasi basmiyor.kim kimin ucagina el koyabilir bu kadarmi cahilsiniz yaaaa.zagrosjet yazan ucak atlasin ucagi uydurmayin bi yerlerinizden.haa soyle birsey var, ucaga el koyma derseniz eger atlas ucagini alip donmeseydi emin olun kurtler ucaga el koyardi.
  • bu siteye yorum yapanlar uzaktan yakından havacılığı bilen kişilerdir diye düşünüyorum. Madem bilgilisiniz o zaman Irkçılık yapmayın havacılığı tartışın olayın hukuki boyutu devam ediyor o Bakımdan Türkiye Cumhuriyeti Sivil Havacılığına laf sokup durmayın ZAGROS uçağı Apronda bekletiliyor bir ülkenin uçağına el koymak savaş sebebimidir araştırın. Bağdat Hükümet'i kendi sivil havacılığına Kayıtlı uçağını geri istiyor sen kimsin ki adamın milyon Dolarlık uçağına el koymuş adamları mağdur ediyorsun evet atlas ile ZAGROS Arasında her ne sebeple olursa olsun bir Anlaşmazlık olsa da adanların uçağına el koyma hakkın olmuyor uzun adam. Sen el koyarsan o da sana yıllardır verdiği itibarını böyle geri alır almadan vermek Allah'a mahsus uzun adam. Bir de ZAGROSJET uçuşlarında Arapça Kürtçe İngilizce ve TÜRK yolcular mağdur Olmasın diye Türkçe anonslar yapılmaktadır ZAGROSJET kalbinin çoğunluğu TÜRK Tür. TÜRK silvil havacılığının bu konuda elinden bir şey gelmez o gerekeni yapmıştır.
  • THY için atlasjet i harcadılar. thy nin uçuş saatleri kötü, millet tercih etmiyor. atlasjet full uçuyor, bu nedenle danışıklı olarak atlas ı engellediler. türk tarafınında bilgisi ve oluru ile. zaten bizimkiler, siz yapın demişlerdir. bu kadara basit. thy için atlası harcadılar.
  • Bu yapilanlari sizin hakedip etmediginizi hic sorguladinizmi bizim bildigimiz atlasjeti zagros iflas etmekten kurtardi simdide ucuslari onlarin durdurdugunu soyluyorsunuz bu ne celiskili haberdir
  • herkes ektiğini Biçer Zagros uçuşlarını Durdurup yolcuları Havaalanında rezil eden kimdi buna cevap verin. Şimdi duygu sömürüsü yapıp icinde yolcu olan uçuşumuzu geri çevirdiler diyorsunuz bunu herkes bilsin o uçuşun iptal olduğunu bile bile Uçuş yaptınız
  • Bence ATLAS JET Bu sorunu derhal ya Siirt Tapu Müdrlüğüne ya da Burkine Faso Sivil Havacılık otoritesine bildirerek sonuç almaya çalışmalıdır. Türk SHGM'nin bu sorunla kesinlikle ilgilenmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Çünkü Onlar ya kuş göç yolları üzerinde bulunan ülkelerle havacılık anlaşmalrı yapıyorlar, ya THY'nin Ankara Şübesi olarak çalışarak özel sektörün önünü tıkamayla ve olacak işlerini bile çıkmaza sokmakla iştigal etmektedirler. Bir bu eksikti 2-3 Peşmerge Bozuntusu Türkiye'ye kafa tutuyor.
  • Havadan hiç bir uçak geri cevrilmez. Yanlış ifade edildigin altını çizerek belirtmek isterim.
  • Zagrosun ucsklarında kabinin türkçe konusması bile yasak.
  • Geri adım atarlar, bilek Güreşinde sol elimiz bile yeter komşumuza. OG

Atlasjet Havayolları'nın Irak'taki ortağı Zagros Grubu'nun ortaklık protokolüne uygun hareket etmemesi sonucu oluşan itilaf nedeniyle Irak Hükümeti ikili anlaşmazlığa doğrudan müdahale ederek uluslararası kurallara aykırı bir şekilde Atlasjet Havayolları'nın Erbil ve Süleymaniye uçuşlarını durdurdu.

Yaklaşık 3 aydır devam eden anlaşmazlık sulh yoluyla çözülemezken, Irak Hükümeti gerek uluslarası gerekse ikili anlaşmalar çerçevesine aykırı hareket ederek Atlasjet Havayolları’nın uçuşlarını durdurma kararı aldı.

Tek taraflı alınan bu karar ilk olarak 1 ocak 2015 tarihinde Atlasjet Havayolları’nın içinde 172 yolcusu bulunan Süleymaniye seferini yapan uçağının havadan geri çevrilmesiyle başladı. Irak hükümeti’nin Türkiye ile Irak arasında imzalanan ikili sivil havacılık anlaşması maddelerine aykırı olarak aldığı bu karar karşısında, gerek Ulaştırma Bakanlığı gerekse Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) sessizliğini koruyor.

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün, vermiş olduğu uçuş izninin Irak Hükümeti tarafından telk taraflı iptal edilmesine karşılık verip vermeyeceği merak ediliyor.

Öte yandan geçmiş yıllarda bu tip uygulamalara Ulaştırma Bakanlığı ve SHGM tarafından tepki verilerek uçuş iptallerinin önüne geçilmişti.

©AirportHaber

TÜRK SİVİL HAVACILIĞI'NIN ELİ KOLU BAĞLI MI KALACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

missair ~ 9 yıl önce
Zagros ile ortaklık bitincee intikam alıyorlar. Murat ersoy bu ucuslardan iyi para kazanıodu. o da bitti. prsonele gereken ilgiyi göstermessen böyle olur allahın sopası yok . personeli köle gibi çalıştırıyolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cidden komik ~ 9 yıl önce
sizlerin cidden kafasi basmiyor.kim kimin ucagina el koyabilir bu kadarmi cahilsiniz yaaaa.zagrosjet yazan ucak atlasin ucagi uydurmayin bi yerlerinizden.haa soyle birsey var, ucaga el koyma derseniz eger atlas ucagini alip donmeseydi emin olun kurtler ucaga el koyardi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adam ~ 9 yıl önce
siz atlas uçağı alıp döndüğünde oradamıydınız ? Atlas Zagrosun uçağına bakımdan sonra Atatürk Hava Limanında El koymuştur. Atlasajet Ukrayna Sivil Havacılığına kayıtlı uçağı ile personeli Yangından mal kaçırır gibi erbilden kaçmıştır. Kürtler el koymak istese koyardı iş el koymak değil kardeş adam gibi mutabık olmak bu işin başlamasında ki en büyük neden AtlasJet Persononeli ve uzun adamın tavırlarıdır. onların yaptıklarını hiç bir zaman Erbil unutmayacak ve bu polemik bir gün neticeye erdiğinde de her kes bilecek ki Kürtler yanlış yapmamıştır yanlışın büyüğü Uzun adamda kardeş uzun adam yanlış yaptı o kadar.
Adam ~ 9 yıl önce
bu siteye yorum yapanlar uzaktan yakından havacılığı bilen kişilerdir diye düşünüyorum. Madem bilgilisiniz o zaman Irkçılık yapmayın havacılığı tartışın olayın hukuki boyutu devam ediyor o Bakımdan Türkiye Cumhuriyeti Sivil Havacılığına laf sokup durmayın ZAGROS uçağı Apronda bekletiliyor bir ülkenin uçağına el koymak savaş sebebimidir araştırın. Bağdat Hükümet'i kendi sivil havacılığına Kayıtlı uçağını geri istiyor sen kimsin ki adamın milyon Dolarlık uçağına el koymuş adamları mağdur ediyorsun evet atlas ile ZAGROS Arasında her ne sebeple olursa olsun bir Anlaşmazlık olsa da adanların uçağına el koyma hakkın olmuyor uzun adam. Sen el koyarsan o da sana yıllardır verdiği itibarını böyle geri alır almadan vermek Allah'a mahsus uzun adam. Bir de ZAGROSJET uçuşlarında Arapça Kürtçe İngilizce ve TÜRK yolcular mağdur Olmasın diye Türkçe anonslar yapılmaktadır ZAGROSJET kalbinin çoğunluğu TÜRK Tür. TÜRK silvil havacılığının bu konuda elinden bir şey gelmez o gerekeni yapmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 9 yıl önce
THY için atlasjet i harcadılar. thy nin uçuş saatleri kötü, millet tercih etmiyor. atlasjet full uçuyor, bu nedenle danışıklı olarak atlas ı engellediler. türk tarafınında bilgisi ve oluru ile. zaten bizimkiler, siz yapın demişlerdir. bu kadara basit. thy için atlası harcadılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 9 yıl önce
hahahahahahaaaaaaaaa sanırım thy'ye giremeyenler yada tutunamayanlardansın keza bu işin thy ile uzaktan yakından alakası yok. yanlış yerdesin şekerim
hakan ~ 9 yıl önce
valla, benim elit plus kartım var. sadece erbile atlas jet ile gidiyorum. uçan birisi olarak söyledim bunu ve olaydan da 15 GÜN ÖNCEDEN HABERİM VARDI :) 15 gün önceden beri doğru yerdeyim ben :) yanlış yerde olanları göreceğiz.
hakaan ~ 9 yıl önce
bak elite cartın varmış yani yerin zaten belli 1A ve civarı. Neden millete yerini anlatmaya çalışıyosun ki sen. sen 15 gün önceden biliyomuşsun e bravo sana. peki ben 1 ay önceden biliyordum dersem ne olacak. bu işin thy ile ilgili olduğunu mu anlayacağız olanlar daha önceden biliyoruz diye.
erkan ~ 9 yıl önce
Bu yapilanlari sizin hakedip etmediginizi hic sorguladinizmi bizim bildigimiz atlasjeti zagros iflas etmekten kurtardi simdide ucuslari onlarin durdurdugunu soyluyorsunuz bu ne celiskili haberdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orhan ~ 9 yıl önce
herkes ektiğini Biçer Zagros uçuşlarını Durdurup yolcuları Havaalanında rezil eden kimdi buna cevap verin. Şimdi duygu sömürüsü yapıp icinde yolcu olan uçuşumuzu geri çevirdiler diyorsunuz bunu herkes bilsin o uçuşun iptal olduğunu bile bile Uçuş yaptınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İştigal Alanı ~ 9 yıl önce
Bence ATLAS JET Bu sorunu derhal ya Siirt Tapu Müdrlüğüne ya da Burkine Faso Sivil Havacılık otoritesine bildirerek sonuç almaya çalışmalıdır. Türk SHGM'nin bu sorunla kesinlikle ilgilenmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Çünkü Onlar ya kuş göç yolları üzerinde bulunan ülkelerle havacılık anlaşmalrı yapıyorlar, ya THY'nin Ankara Şübesi olarak çalışarak özel sektörün önünü tıkamayla ve olacak işlerini bile çıkmaza sokmakla iştigal etmektedirler. Bir bu eksikti 2-3 Peşmerge Bozuntusu Türkiye'ye kafa tutuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Havadan hiç bir uçak geri cevrilmez. Yanlış ifade edildigin altını çizerek belirtmek isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kaç defa NINVA üzerinde tur attığımı ben bilirim. Her yeri Türkiye zannediyorsunuz galiba. Irak Hava Sahası 3-5 yıl öncesine kadar ABD askeri radarı ile kontrol ediliyordu ve sisteme telefonla bağlıydı. Alt yapı yoktu. Telefon da sık sık kesilirdi.
Vahim ~ 9 yıl önce
Zagrosun ucsklarında kabinin türkçe konusması bile yasak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrudur ~ 9 yıl önce
Nesini beğenmediniz. Vahim yazan arkadaş gerçeği söylemiş. Türkçe'yi de büyük harfle yazsaymış daha iyi olurmuş.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Geri adım atarlar, bilek Güreşinde sol elimiz bile yeter komşumuza. OG

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000