29 Ekim 2008, Çarşamba 09:45:59

TUNCAY DOĞANER BOMBAYI PATLATTI

Airport TV’de yayınlanan Havalı Hayatlar Programı’na konuk olan Tuncay Doğaner uzun süren sessizliğini bozarak önemli açıklamalarda bulundu. Tuncay Doğaner yeni bir şirket kuracağını açıkladı. İşte o açıklamanın ayrıntıları.
  • Tuncay Doğaner ile ilgili haberlere 2 tane yorum yazdım ancak yayınlamadınız!!! kimin tarafını ne maksatla tuttuğunuzun bir gün hesabını verirsinz o ayrı!!! ama lütfen habercilik yapıyoruz ,tarafsızız numarasını yapmayın! çok belli oluyor.Sky ile ilgili 8 sayfa yorumu bir gecede kaldırdınız!!! unutmayın tarafsız haberciliğe birgün siz de muhtaç kalabilirsiniz.
  • TD bimnenkaç gün sonra uludağ a gitmiş otel de kalmış diye salya sümük atıp tutan kendini bilmez herşeyi bilirim benden kaçmaz edalarıyla yazan ama aslında hababam sınıfında sıralar üzerinde zıplayan şaşkoloz dan daha komik durumda olan KARİNA rumuz lu , zamanında kardeş-kardeş uludağ a tur düzenleyen birader madem uludağ ı oteller bölgesini, kimin geldiği kimin gittiğine bu kadar vakıfsın biraz da hastahaneler bölümüne ilgi göster de bak bakalım Tuncay Doğaner kaza sonrasında neler yapmış neler etmiş? Tabi bunları bilmemene imkan yok !! Çünkü kaza sabahı Ispartaya giden sorumluluk hisseden her insan gibi yapması gerekenleri yapan üzülen çırpınan Tuncay ken sen korkundan ne kaza yerine gidebildin ne de cenazelere katılabildin.Tırstın ne yapacağını şaşırdın..TD böylesine zorlu bir işin sıkıntılarını ancak gece yarısı geçirdiği kalp spazmı ile hasataneye yatıp 2 gün uyutularak atlattı ..çünkü sen mışıl mışıl yatağında uyurken , o basın dahil sektör dahil ellibin yere yetişmeye çalışıyordu..Uludağ gitse ne yazar kaplıcaya gitmiş olsa daha mı uygun olurdu sence ? Senin kafa ile vucut oranın farklı olduğu için kafa dinlemenin ne demek olduğunu anlayamazsın, dağ denilince aklına dağda yaşanan eğlenceler geliyor senin ama artık seni tanıdıktan sonra insanlar dağda yaşayanın ne olduğunu (!!) bizzat görüyor..
  • Allah her para verdiği adama yanında bonus olarak dürüstlük , mertlik ve delikanlılığı vermiyor maalesef !! Adama baksan boylu poslu hava binbeşyüz ama şirket toplantısında ver mikrafonu eline dondurma sanıp ağzına sokmaya çalışır , 2 lafı bir araya getiremez..Patronsan delikanlı olacaksın..Ama adamın ruhunda 3 kağıt varsa kişiliği yerine oturmamışsa, tehdit le hileyle iş yapmaya , haber yazdırmaya çalışıyorsa buna ne diyeceksin..!! ÖNCE ADAM OL Cüssesi büyük kişiği az gelişmiş adam !! Herkesin kanında standart alyuvar akyuvar bulunur.Bunda ek olarak Kıskançlık var, fesat var , fitne var..Hakkını yemeyelim cinlik de var !! Yeni ekibiyle tencere-kapakk birbirini buldular..Yanağı TİK li kuklası nasıl olsa her daim emrinde..Şunu unutmayın göbeğini kaşıyan adam (patron) bu şirkete cebinden bir kuruş koymamış bankadan aldığı krediyi kullanmıştır..Aynı krediyi Tuncay alsa patron oydu. ve ona zaten daha çok yakışırdı..Tuncay öyle yada böyle yakında sektöre damgasını vuracak..Bunlar da bunu biliyor ve huylanıyorlar, rahatsız oluyorlar..KISKANIYORLAR..AZ kaldı...
  • Hayatı boyunca oturduğu yerden para kazanmış olanlar , laf üretmekten başka hiç bir üretgenliği olmayanlar , taşın altına elini sokamayanlar, havacılığı sadec lövyeidireksiyon zannedip havacılık kültürüne sahip olamayanlar, şövalyelik ruhundan yoksun olanlar , gazetelerin magazin sayfalarına bakmaktan ekonomi sayfalarını okuyamayanlar , kısacası standart line adamı olma dışında hiçbir meziyeti olmayanlar tabiki Tuncay ın farkını bilemezler!! Kolaysa buyrun şartlar eşit,sektör burada..Hadi yiyorsa, yapabiliyorsanız buyrun sizlerden biri genel müdür olsun!! Ama üçkağıt yok !! öyle orhan gibi başkasının yerine göz dikerek, ince alicengiz oyunlarıyla kuyu kazarak ihanet ederek başkasının yerine genel müdür olmak yookk !! Tuncay gibi bileğinin hakkıyla erkekçe olacaksın..(Olabiliyorsan !! )
  • Tuncay Atlas ' a zart diye gelmedi.Sahibi Vural Öger le İstanbul havayollarından beri süregelen tanışıklığı vasıtasıyla Vural beyin " Tuncay gel şu şirketi adam et..milyonlarca dolar zarara soktular beni.." demesi sonucu şirketin başına gelmiştir.Mavi atlas cılar her yerde ağlıyor. Tuncay ve ekibi geldi bizi işten çıkardı diye..Var olan bir şirketin yeni bir yönetime geçmesi herzaman heryerde sancılı olmuştur.Çoğu insan da " biz bu gelen ekiple çalışmayız..biz eski atlas ımızı istiyoruz " diyerek kendilerince protesto ettiler ve şu an Freebird de uçmaya devam ediyorlar.Atlas TD ve ekibi sayesinde 1 sene içinde zarardan kara geçmeye başladı..Bunu TD yapmadı da kim yaptı a be nankörler? Freebir Freebird , Atlası Atlas yapan TUncay ve ekibidir..Bugün bir başka şirket kursun yine gözler onda olacak yine sektöre kalitesiyle imza atacak şirket olacaktır.Karizması yeter bu da kıskananlara kapak olsun ::))
  • Tuncay Doğaner ' e burda laf atanlar , laf sokmaya çalışanlar kesin bir şekilde onun rüzgarından nasibini alanlar, kendini bir şekilde haklı görenlerdir.Aslında kendini sorgulayamayan, ne olduğunun ve yetersizliklerinin farkında olamayanlardır!! Tuncay ı seversin yada sevmezsiniz ama başarılarını gözden görmemezlikten gelemezsiniz.O da 2000 yılına kadar senin benim gibi kaptandı.Freebir dü o kurdu o planladı o hayata geçirdi.Gözen grubu da sayesinde havayolu sahibi oldu ve temeli sağlam olduğundan hala ayakta.Tuncay azla yetinen biri hiçbirzaman olmadı.( bazen bu duygusunu biraz köreltmeli , kabul ediyorum ) Freebird büyüdü ama durağan olduğunda tuncay ın büyüme planlarıyla Gözen in etliye sütlüye karışmayan statejisi sonucu Tuncay ayrıldı.Buna kim ne diyebilir? 4 sene boyunca Tuncay ve ekibi canla başla hizmet etmiş.Tuncay ayrılınca ekibi de onu takip etti.? Buna kim ne diyebilir Ekip ruhu işte budur!!
  • Yapmayın allah aşkına. Freebird Havayollarını Freebird yapan bu ekip değilmiydi? Daha sonra 3 uçaklı Mavi Atlası bu seviyelere getiren yine bu ekip değilmiydi. Ben hernekadar Kokpitten genel müdür olamayacağını savunanlardansam da Tuncay kaptan'ı istisna tutuyorum. Yolun açık olsun Tuncay Kaptan, yolun açık olsan Batu kardeşim. Ben bu sektör için sizlerin daha güzel şeyler yapacağına inanıyorum. Moraliniz bozulmasın.
  • neden yorumları yayınlamıyorsunuz airporthaber?
  • Çok merak ediyoruz diğer yanında çalıştığın patronlara yaptıkların yetmedi, yine ortak arıyorsun. bakalım kim olacak o akıllı!
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Havacılık sektöründe önemli işlere imza atan ve son olarak AtlasJet Havayolları CEO’luğu yapan Tuncay Doğaner, şirketteki görevinden ayrıldıktan 9 ay sonra ilk açıklamasını Türkiye’nin ilk ve tek havacılık kanalı Airport TV’ye yaptı.

Airport TV’de yayınlanan ve havacılık sektörünün önemli oyuncularının hayat hikâyelerinin ekrana taşındığı “Havalı Hayatlar” programına konuk olan Tuncay Doğaner, hayat hikâyesini anlatırken zaman zaman gözleri doldu. Özellikle şirketin Word Focus Havayolları’ndan kiraladığı uçağın Isparta’da düşmesinin ardından yaşadığı üzüntü dolu günleri anlatan Doğaner, “Kaybettiğimiz her insan için içimizden bir parça koptu” dedi. O günleri yaşarcasına boğazı düğümlenen Tuncay Doğaner, ağlamamak için kendini zor tuttu.

Doğaner, gelecekle ilgili ne yapacağı konusunda kendisine sorulan soruya, Amerika’dan başlayarak tüm dünyayı saran ekonomik açmazın Türkiye’yi de etkileyeceğini ifade ederek, “Ancak ülkemiz bu konuda çok az bir şekilde etkilenecektir. Havacılık anlamında da dünyada birçok şirket kapısına kilit vurmak zorunda kaldı. Ancak bizde böyle bir durum yaşanacağını düşünmüyorum” dedi.

Havacılık sektörünün merakla beklediği en can alıcı soruya ise Tuncay Doğaner, “Havacılık için şu anda yatırım dönemi değil. Ama bir yıl içinde yeni bir havayolu şirketi ile sektörün içindeki yerimizi güçlü bir şekilde alacağız” dedi.

Tuncay Doğaner, şirketle ilgili detaylı bilgi vermezken, yeni kurulacak olan havayolu şirketinin ortakları arasında kimin olacağını da sır gibi sakladı.

©AirportHaber.com

TUNCAY DOĞANER BOMBAYI PATLATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

airporthaber'e ~ 15 yıl önce
Tuncay Doğaner ile ilgili haberlere 2 tane yorum yazdım ancak yayınlamadınız!!! kimin tarafını ne maksatla tuttuğunuzun bir gün hesabını verirsinz o ayrı!!! ama lütfen habercilik yapıyoruz ,tarafsızız numarasını yapmayın! çok belli oluyor.Sky ile ilgili 8 sayfa yorumu bir gecede kaldırdınız!!! unutmayın tarafsız haberciliğe birgün siz de muhtaç kalabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dost ~ 15 yıl önce
TD bimnenkaç gün sonra uludağ a gitmiş otel de kalmış diye salya sümük atıp tutan kendini bilmez herşeyi bilirim benden kaçmaz edalarıyla yazan ama aslında hababam sınıfında sıralar üzerinde zıplayan şaşkoloz dan daha komik durumda olan KARİNA rumuz lu , zamanında kardeş-kardeş uludağ a tur düzenleyen birader madem uludağ ı oteller bölgesini, kimin geldiği kimin gittiğine bu kadar vakıfsın biraz da hastahaneler bölümüne ilgi göster de bak bakalım Tuncay Doğaner kaza sonrasında neler yapmış neler etmiş? Tabi bunları bilmemene imkan yok !! Çünkü kaza sabahı Ispartaya giden sorumluluk hisseden her insan gibi yapması gerekenleri yapan üzülen çırpınan Tuncay ken sen korkundan ne kaza yerine gidebildin ne de cenazelere katılabildin.Tırstın ne yapacağını şaşırdın..TD böylesine zorlu bir işin sıkıntılarını ancak gece yarısı geçirdiği kalp spazmı ile hasataneye yatıp 2 gün uyutularak atlattı ..çünkü sen mışıl mışıl yatağında uyurken , o basın dahil sektör dahil ellibin yere yetişmeye çalışıyordu..Uludağ gitse ne yazar kaplıcaya gitmiş olsa daha mı uygun olurdu sence ? Senin kafa ile vucut oranın farklı olduğu için kafa dinlemenin ne demek olduğunu anlayamazsın, dağ denilince aklına dağda yaşanan eğlenceler geliyor senin ama artık seni tanıdıktan sonra insanlar dağda yaşayanın ne olduğunu (!!) bizzat görüyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dost ~ 15 yıl önce
Allah her para verdiği adama yanında bonus olarak dürüstlük , mertlik ve delikanlılığı vermiyor maalesef !! Adama baksan boylu poslu hava binbeşyüz ama şirket toplantısında ver mikrafonu eline dondurma sanıp ağzına sokmaya çalışır , 2 lafı bir araya getiremez..Patronsan delikanlı olacaksın..Ama adamın ruhunda 3 kağıt varsa kişiliği yerine oturmamışsa, tehdit le hileyle iş yapmaya , haber yazdırmaya çalışıyorsa buna ne diyeceksin..!! ÖNCE ADAM OL Cüssesi büyük kişiği az gelişmiş adam !! Herkesin kanında standart alyuvar akyuvar bulunur.Bunda ek olarak Kıskançlık var, fesat var , fitne var..Hakkını yemeyelim cinlik de var !! Yeni ekibiyle tencere-kapakk birbirini buldular..Yanağı TİK li kuklası nasıl olsa her daim emrinde..Şunu unutmayın göbeğini kaşıyan adam (patron) bu şirkete cebinden bir kuruş koymamış bankadan aldığı krediyi kullanmıştır..Aynı krediyi Tuncay alsa patron oydu. ve ona zaten daha çok yakışırdı..Tuncay öyle yada böyle yakında sektöre damgasını vuracak..Bunlar da bunu biliyor ve huylanıyorlar, rahatsız oluyorlar..KISKANIYORLAR..AZ kaldı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dost ~ 15 yıl önce
Hayatı boyunca oturduğu yerden para kazanmış olanlar , laf üretmekten başka hiç bir üretgenliği olmayanlar , taşın altına elini sokamayanlar, havacılığı sadec lövyeidireksiyon zannedip havacılık kültürüne sahip olamayanlar, şövalyelik ruhundan yoksun olanlar , gazetelerin magazin sayfalarına bakmaktan ekonomi sayfalarını okuyamayanlar , kısacası standart line adamı olma dışında hiçbir meziyeti olmayanlar tabiki Tuncay ın farkını bilemezler!! Kolaysa buyrun şartlar eşit,sektör burada..Hadi yiyorsa, yapabiliyorsanız buyrun sizlerden biri genel müdür olsun!! Ama üçkağıt yok !! öyle orhan gibi başkasının yerine göz dikerek, ince alicengiz oyunlarıyla kuyu kazarak ihanet ederek başkasının yerine genel müdür olmak yookk !! Tuncay gibi bileğinin hakkıyla erkekçe olacaksın..(Olabiliyorsan !! )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOST ~ 15 yıl önce
Tuncay Atlas ' a zart diye gelmedi.Sahibi Vural Öger le İstanbul havayollarından beri süregelen tanışıklığı vasıtasıyla Vural beyin " Tuncay gel şu şirketi adam et..milyonlarca dolar zarara soktular beni.." demesi sonucu şirketin başına gelmiştir.Mavi atlas cılar her yerde ağlıyor. Tuncay ve ekibi geldi bizi işten çıkardı diye..Var olan bir şirketin yeni bir yönetime geçmesi herzaman heryerde sancılı olmuştur.Çoğu insan da " biz bu gelen ekiple çalışmayız..biz eski atlas ımızı istiyoruz " diyerek kendilerince protesto ettiler ve şu an Freebird de uçmaya devam ediyorlar.Atlas TD ve ekibi sayesinde 1 sene içinde zarardan kara geçmeye başladı..Bunu TD yapmadı da kim yaptı a be nankörler? Freebir Freebird , Atlası Atlas yapan TUncay ve ekibidir..Bugün bir başka şirket kursun yine gözler onda olacak yine sektöre kalitesiyle imza atacak şirket olacaktır.Karizması yeter bu da kıskananlara kapak olsun ::))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dost ~ 15 yıl önce
Tuncay Doğaner ' e burda laf atanlar , laf sokmaya çalışanlar kesin bir şekilde onun rüzgarından nasibini alanlar, kendini bir şekilde haklı görenlerdir.Aslında kendini sorgulayamayan, ne olduğunun ve yetersizliklerinin farkında olamayanlardır!! Tuncay ı seversin yada sevmezsiniz ama başarılarını gözden görmemezlikten gelemezsiniz.O da 2000 yılına kadar senin benim gibi kaptandı.Freebir dü o kurdu o planladı o hayata geçirdi.Gözen grubu da sayesinde havayolu sahibi oldu ve temeli sağlam olduğundan hala ayakta.Tuncay azla yetinen biri hiçbirzaman olmadı.( bazen bu duygusunu biraz köreltmeli , kabul ediyorum ) Freebird büyüdü ama durağan olduğunda tuncay ın büyüme planlarıyla Gözen in etliye sütlüye karışmayan statejisi sonucu Tuncay ayrıldı.Buna kim ne diyebilir? 4 sene boyunca Tuncay ve ekibi canla başla hizmet etmiş.Tuncay ayrılınca ekibi de onu takip etti.? Buna kim ne diyebilir Ekip ruhu işte budur!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Truthteller ~ 15 yıl önce
Yapmayın allah aşkına. Freebird Havayollarını Freebird yapan bu ekip değilmiydi? Daha sonra 3 uçaklı Mavi Atlası bu seviyelere getiren yine bu ekip değilmiydi. Ben hernekadar Kokpitten genel müdür olamayacağını savunanlardansam da Tuncay kaptan'ı istisna tutuyorum. Yolun açık olsun Tuncay Kaptan, yolun açık olsan Batu kardeşim. Ben bu sektör için sizlerin daha güzel şeyler yapacağına inanıyorum. Moraliniz bozulmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlımısınız ~ 15 yıl önce
neden yorumları yayınlamıyorsunuz airporthaber?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F.O. ~ 15 yıl önce
Çok merak ediyoruz diğer yanında çalıştığın patronlara yaptıkların yetmedi, yine ortak arıyorsun. bakalım kim olacak o akıllı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
t.d. ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000