22 Ocak 2014, Çarşamba 11:03:10

SUNEXPRESS O KİŞİNİN İŞİNE SON VERDİ!

Türk sivil havacılığının renkli isimlerinden Sami Alan ile birlikte Onur Havayolları’ndan ayrıldıktan sonra SunExpress Havayolları’nda işe başlayan Songül Elçi’nin bu macerası da uzun sürmedi.
  • Bu Sami Alan kimdir girdiği tüm şirketlerde personel kıyımı yapıyor arkasından şirket patronu tarafından işten atılıyor çevresinede zarar veriyor
  • Şu sunexpressin haline bakın içler acısı
  • ozel hayati ihlal etmeyin!
  • E ne olacakti? Genel mudur olmasini mi bekliyorsunuz?
  • Bu insan işe alınalı bir ay bile olmadı. Bir ay içerisinde olmayan bir departman yaratıp, bu kişiyi başına getirip sonra da işine son verilmiş. Merak ettiklerim ise; - Bu departman varlığını sürdürecek mi? - Eğer sürdürecekse başına kim getirilecek? - Yok eğer sürdürmeyecekse bu departmanın gerçekten bu kişi için oluşturulmadığını Sun Express yetkilileri nasıl açıklayacak? - Bir ay içerisinde hangi kişi yada yönetsel bakış değişmiştir ki bu süreç yaşanmıştır? NOT: Bu yazdıklarım kesinlikle bahsi geçen kurum, yönetici yahut işine son verilen kişiye saldırı amaçla yazılamış, sadece bu haberleri okudukça bende soru işareti olarak yer edindiği için dile getirilmiştir.
  • Kişisel hesapları nedeniyle insan ekmeğiyle oynayan dünya malını sağlam tutsun. Diğer tarafta hesabı ağır olabilir.
  • anlik begeni yapilir...

SunExpress Havayolları’nda  Analiz-Gelir Gider Müdürü olarak göreve başlayan Songül Elçi’nin görevine son verildi.

Sami Alan ile önce Anadolujet, ardından Atlasjet ve sonrasında Onur  Havayolları’nda birlikte görev yapan Elçi, SunExpress Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Kılıç ve Alan aracılığıyla girdiği Sunexpress Havayolları’ndan da ayrılmak zorunda kaldı.

Onur Havayolları’nda genel müdür yardımcılığı yaptıktan sonra işsiz kalan Elçi için SunExpress Havayolları’nda müdürlük oluşturulmuş  ve Elçi kısa bir süre önce bu göreve getirilmişti. Ancak Elçi’nin bu göreve getirilmesi bazı çevrelerde rahatsızlık yaratınca kurumla yollarının ayrılmasına karar verildi.

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, Songül Elçi ile Sami Alan ve Coşkun Kılıç’ın bir dönem “Bioakva Su Ürünleri Hayvancılık Mühendislik Danışmanlık Havuz Pey. İnş. İth.İhr.San.ve Tic. Ltd" adlı şirkete ortak olduklarını iddia etmişti. 

SUNEXPRESS O KİŞİNİN İŞİNE SON VERDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu Sami Alan kimdir girdiği tüm şirketlerde personel kıyımı yapıyor arkasından şirket patronu tarafından işten atılıyor çevresinede zarar veriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şu sunexpressin haline bakın içler acısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
ozel hayati ihlal etmeyin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
E ne olacakti? Genel mudur olmasini mi bekliyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu insan işe alınalı bir ay bile olmadı. Bir ay içerisinde olmayan bir departman yaratıp, bu kişiyi başına getirip sonra da işine son verilmiş. Merak ettiklerim ise; - Bu departman varlığını sürdürecek mi? - Eğer sürdürecekse başına kim getirilecek? - Yok eğer sürdürmeyecekse bu departmanın gerçekten bu kişi için oluşturulmadığını Sun Express yetkilileri nasıl açıklayacak? - Bir ay içerisinde hangi kişi yada yönetsel bakış değişmiştir ki bu süreç yaşanmıştır? NOT: Bu yazdıklarım kesinlikle bahsi geçen kurum, yönetici yahut işine son verilen kişiye saldırı amaçla yazılamış, sadece bu haberleri okudukça bende soru işareti olarak yer edindiği için dile getirilmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dünya malı ~ 10 yıl önce
Kişisel hesapları nedeniyle insan ekmeğiyle oynayan dünya malını sağlam tutsun. Diğer tarafta hesabı ağır olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
anlik begeni yapilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000