SunExpress Havayolları’nda Analiz-Gelir Gider Müdürü olarak göreve başlayan Songül Elçi’nin görevine son verildi.
Sami Alan ile önce Anadolujet, ardından Atlasjet ve sonrasında Onur Havayolları’nda birlikte görev yapan Elçi, SunExpress Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Kılıç ve Alan aracılığıyla girdiği Sunexpress Havayolları’ndan da ayrılmak zorunda kaldı.
Onur Havayolları’nda genel müdür yardımcılığı yaptıktan sonra işsiz kalan Elçi için SunExpress Havayolları’nda müdürlük oluşturulmuş ve Elçi kısa bir süre önce bu göreve getirilmişti. Ancak Elçi’nin bu göreve getirilmesi bazı çevrelerde rahatsızlık yaratınca kurumla yollarının ayrılmasına karar verildi.
AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, Songül Elçi ile Sami Alan ve Coşkun Kılıç’ın bir dönem “Bioakva Su Ürünleri Hayvancılık Mühendislik Danışmanlık Havuz Pey. İnş. İth.İhr.San.ve Tic. Ltd" adlı şirkete ortak olduklarını iddia etmişti.
Facebook Yorum