15 Ocak 2011, Cumartesi 12:15:46

SKY 'VİRA BİSMİLLAH' DEDİ

İç hatlarda tarifeli seferler yapan şirketler arasına bugün SKY Havayolları da katıldı. Peki SKY’ın ilk seferlerinde doluluk oranı nasıldı?
  • Öncelikle Sky havayollarına ve ülkemize hayırlı olsun. Akabinde; bu rakamları nerden buldunuz, doğrusu merak ediyorum. Oturup kontuarda yolcu mu saydınız, yoksa şirket yetkililerinden mi aldınız? Böyle bir haber yaparken yayınlanan rakamların kaynağı önemlidir bence.
  • Basarilar dilerim. Hayirli kazanclar.
  • Sivas-İzmir ve Sivas-Antalya uçuşlarını da bekleriz.
  • Pegasus ve Atlasın ciddi rakibi önümüzdeki yıllarda.Artık havada verdikleri hizmetleri gözden geçirmelerinin zamanı geldi.Türk halkı daha iyi hizmetleride görecek inşallah.Kayı grubuna sonsuz başarılar .Her şey Türk milleti için
  • Elaziga, Erzincana ,Karsa ucuslar bekliyoruz....
  • ilk seferde doluluk orani fena degildi. sky ailesi olarak van ve trabzon en buyuk umudumuz.herkese hayirli olsun.
  • İnsanları burada pastayı ben yedim sen yeme veya bu işi ben yaparım sen yapamazsın gibi değil; Türk Havacılığın istikbali için yapıcı olarak eleştirmeye davet ediyorum. Tüm Kayı Grubu ve SKY Havayolları Ailesine de öncelikle Türk İnsanına bu hizmeti sundukları için canı gönülden teşekkür eder; kendilerini medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ederim. Allah kaza bela vermesin. Tüm Türk Havacılığına Emniyetli uçuşlar dilerim.
  • Özel havayolu şirketlerine iç hatlarda yolcu ve kargo taşıma yetkisinin verilmesi üzerine; uçma isteği olan fakat yüksek bilet fiyatlarından dolayı ve biraz da çekinmeden dolayı bir türlü cesaretini kıramayan insanlar uçak ile tanıştı. Dolayısı ile talep artınca arz da arttı; arz arttıkça da talep artacaktır. Uzun lafın kısası burada herkese yetecek kadar pasta var!
  • Türk İnsanı için önemli olan Pastayı kimin ve ne kadar yediği değil; ne kadar emniyetli, ucuz ve konforlu olduğudur. Ne güzeldir ki artık yurdumun insanı seyahatlerinde havayolunu kullanmaya ve buna alışmaya başladı. Zamanında ise bu sadece THY tekelindeydi ve bilet fiyatları bugünlere nazaran çok pahalıydı ki yine bu fiyatlar üzerinden bile kar edebiliyordu.
  • SKY'ın ESB uçuşlarında doluluk oranları ne durumda acaba. Malum SKY ESB den günde 4 gidiş-geliş yapıyor. Ay sonu SAW başlayanca 5'e çıkacak. Başarılar.
SKY Havayolları, iç hatlarda operasyonlarına başladı. Türk Hava Yolları, Sunexpress, Pegasus, Atlasjet, Borajet, Onur Air, izair ve THY’nin alt markası Anadolujet’ten sonra iç hat operasyonları yapan 9’uncu şirket ünvanını alan SKY Havayolları, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ilk seferlerini de yaptı.

SKY Havayolları’nın ilk seferlerine talep oldukça yoğundu. Tarifeli seferlere başlamadan önce yoğun reklam kampanyaları yürüten SKY Havayolları, ilk günde beklediği doluluk rakamlarına yaklaştı.

SKY Havayolları’nın yaptığı ilk üç seferde yolcu sayıları şöyle:

İstanbul-Antalya: 110
İstanbul-Van: 98
İstanbul-Trabzon: 130
SKY 'VİRA BİSMİLLAH' DEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle Sky havayollarına ve ülkemize hayırlı olsun. Akabinde; bu rakamları nerden buldunuz, doğrusu merak ediyorum. Oturup kontuarda yolcu mu saydınız, yoksa şirket yetkililerinden mi aldınız? Böyle bir haber yaparken yayınlanan rakamların kaynağı önemlidir bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Basarilar dilerim. Hayirli kazanclar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sivas-İzmir ve Sivas-Antalya uçuşlarını da bekleriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus ve Atlasın ciddi rakibi önümüzdeki yıllarda.Artık havada verdikleri hizmetleri gözden geçirmelerinin zamanı geldi.Türk halkı daha iyi hizmetleride görecek inşallah.Kayı grubuna sonsuz başarılar .Her şey Türk milleti için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Elaziga, Erzincana ,Karsa ucuslar bekliyoruz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ilk seferde doluluk orani fena degildi. sky ailesi olarak van ve trabzon en buyuk umudumuz.herkese hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İnsanları burada pastayı ben yedim sen yeme veya bu işi ben yaparım sen yapamazsın gibi değil; Türk Havacılığın istikbali için yapıcı olarak eleştirmeye davet ediyorum. Tüm Kayı Grubu ve SKY Havayolları Ailesine de öncelikle Türk İnsanına bu hizmeti sundukları için canı gönülden teşekkür eder; kendilerini medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ederim. Allah kaza bela vermesin. Tüm Türk Havacılığına Emniyetli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Özel havayolu şirketlerine iç hatlarda yolcu ve kargo taşıma yetkisinin verilmesi üzerine; uçma isteği olan fakat yüksek bilet fiyatlarından dolayı ve biraz da çekinmeden dolayı bir türlü cesaretini kıramayan insanlar uçak ile tanıştı. Dolayısı ile talep artınca arz da arttı; arz arttıkça da talep artacaktır. Uzun lafın kısası burada herkese yetecek kadar pasta var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türk İnsanı için önemli olan Pastayı kimin ve ne kadar yediği değil; ne kadar emniyetli, ucuz ve konforlu olduğudur. Ne güzeldir ki artık yurdumun insanı seyahatlerinde havayolunu kullanmaya ve buna alışmaya başladı. Zamanında ise bu sadece THY tekelindeydi ve bilet fiyatları bugünlere nazaran çok pahalıydı ki yine bu fiyatlar üzerinden bile kar edebiliyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SKY'ın ESB uçuşlarında doluluk oranları ne durumda acaba. Malum SKY ESB den günde 4 gidiş-geliş yapıyor. Ay sonu SAW başlayanca 5'e çıkacak. Başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000