29 Temmuz 2013, Pazartesi 11:23:14

MEZUN OLAN 21 KABİN MEMURU İŞE BAŞLADI

Kabin memuru eğitimleri vermeye başlayan Atlantik Uçuş Akademisi (AFA), ilk dönem mezunlarını verdi. Eğitimlerini başarı ile tamamlayan 21 kabin memuru Atlasjet’te işe başladı.
  • Çok güzel kızlar; murat beye soruyorum hostesler 100 saat uçuyorlar, hak ettikleri parayı alıyorlardı, izin yok evlenme gününü değiştirin diyorlar..istedikleri zaman işine son veriliyor hiç bir hakları yok..abiniz bakan du acaba hosteslerinizin hakları THY hostesleri gibi ne zaman acak merak ediyorum....teri kurumadan emekçi in parası veriliyor..pilotlarında veriliyor 10 milyar zam aldılar.. ya kadınlarınız hakları nerde uygunsuz 24 saat uçuyorlar üzgünüm..
  • İstanbul izmir seferi sırasında yaka kartından okuduğum BUSE isimli kabin amiri olduğunu anladığım şahsın ,diğer kabin memurlarına davranış şekillerini aşağılayıcı buldum. örnek olmadığını düşünüyorum. bu davranışı çok ayıpladım ATLASJET'e yakışmadığını düşünüyorum
  • atlasjet te bu kabin memurları pırıl pırıl kızlar ama ben kilolu kabin memurlarının atlasjete yakışmadığını devamlı atlasjetle uçan bir yolcu olarak hiç bu şirkete yakışmayan bir durum İstanbul gibi bir şehirde kilolu olmayan lise mezunu kızlarmı kalmadı özellikle atlasjetin o güzel üniformasını kilolu hostesler tgüzel taşıyamıyor en kısa zamanda bunun düzeltilmesini şirket yönetiminden talep ediyorum. saygılar.
  • Hadi denen arkadas... adam gibi konus neyin ne oldugunu bilmeden konusma... hocam zevkinemi geliyor o sekilde...
  • işe başlayacaklardan 5 bin tl eğitim masrafı peşin isteniyor diye duydum, aslı varmıdır?? bilen biri aydınlatsa..
  • bunlarin bide hocasi var adam karisiyla derse giriyo la.cok komik
  • Bir zamanlar nasıl cebine üç kuruş koyan havayolu kuruyorsa uçuş okulu kurmakta şu anda aynı. İki tane dandik uçak alan ben okul kurdum diye çıkıyor piyasaya. Parayı veriyorsun eğitim hikaye. Ayjet gibi doldur boşalt sal yolara. Parayı kaptılar ya eğitim olmasada olur!!! AFA'yı taktir ediyorum sıfır uçaklar aldılar, ciddi bir yatırım yaptılar aşağıdaki bir arkadaşın söylediği gibi lider veya marka böyle olunuyor işte. THY hariç diğer okullar şu anda tam deyimi ile dandik!! Saldım çayıra mevlam kayıra.
  • AFA kim ne derse desin kesinlikle liderlik koltuğuna oturdu artık. Belki diğer uçuş okulları biraz darılacak ama Pilot olacak bir kişinin gideceği tek adres artık bence sadece AFA. Bir zamanlar daha doğrusu piyasada hiç rakip yokken Ayjet fena değildi ama onlarda çoktan suyunu çıkardı işin.
  • Bu garibanları üç kuruşa talim ettirirler bence şu grev işi bitince THY ye gelsinler yoksa yazık olur taze havacılara.
  • Thy uçakları ter kokuyor diyorsun ama begenmediğin stewardlar bir yığın bayan kabin memurundan daha bakımlı daha temiz kendi kokunu duymuşsundur sen

Havacılık sektöründe nitelikli pilot ihtiyacını karşılamak için profesyonel pilot eğitimi vermek üzere kurulan Atlantik Uçuş Akademisi (AFA), MEB ve SHGM onaylı Temel Kabin Emniyeti verebilme yetkisine sahip ilk özel akademi olma özelliği ile de dikkat çekiyor.

Mayıs 2013’te SHGM onaylı Kabin Memuru Temel Kabin Emniyet eğitimlerini vermeye başlayan Atlantik Uçuş Akademisi (AFA), eğitimini tamamlayan kabin memurlarına düzenlenen törenle diplomalarını verdi. 03.06.2013–29.06.2013 tarihleri arasındaki egitimlerini başarı ile tamamlayan AFA’nın ilk dönem 21 genç kabin memuru, Atlasjet bünyesine katılmanın sevincini yaşadı.

Yüzde 100 iş garantisiyle verdilen eğitimlere başvuracak kabin memuru adaylarında aranan özellikler arasında; T.C. vatandaşı olmak, 19 - 30 yaşları arasında olmak, en az lise veya dengi okul mezunu olmak (Üniversite tercih sebebidir), iyi derecede İngilizce bilmek, uçuşa engel fiziki bir rahatsızlığı bulunmamak, en az 1.65 cm boyunda ve boy kilo orantılı olmak yer alıyor. Eğitime katılanlardan başarılı olanlar Atlasjet’te işe başlama imkanına da sahip oluyor.

Temmuz ayında 2. dönem eğitimlerine başlayan AFA, Ağustos ayı içerisinde 3. dönem kabin memuru eğitimine başlayacak. AFA, Atlasjet’e kabin memuru yetiştirmeye devam edecek.
 
Mezuniyet töreninde konuşma yapan Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, mezun olanların Atlasjet’te işe başlamalarının önemine değinerek şöyle devam etti:

“İlk mezunlarımız olarak göreve başlıyorsunuz. Şanslısınız, tüm havayolları tarafından takip edilen ve gıptayla izlenen çalışanlar olacaksınız. Bugün CV’nizde Atlasjet’in yer alması her şirket için birinci tercih sebebi olmanızı sağlayacaktır. Hepinizin yüzündeki heyecanı görüyorum başarılı olacağınıza da inanıyorum. Önemli olan işinizi severek yapmanız, işinizi severek yaparsanız başarılı olursunuz.”

Murat Ersoy’un ardından konuşma yapan Atlantic Uçuş Akademisi (AFA) Genel Müdürü Sermed Temizkan; geçen hafta 1. pilotaj grubunun mezun olmasının ardından şimdi de 1. kabin ekibi grubunu mezun etmenin gururunu yaşadıklarını söyleyerek, şöyle devam etti:

“Uçan yolcularımız Atlasjet’in hizmet kalitesini değerlendirirken uçağın teknik özellikleriyle ilgilenmez; yolcuların gördükleri ve ilgilendikleri sizlersiniz bu yüzden yeriniz çok önemli, çok iyi bir eğitim aldığınızı ve bu eğitim sonrası çok başarılı olacağınıza inanıyorum.

MEZUN OLAN 21 KABİN MEMURU İŞE BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Ilknur bilgin ~ 6 yıl önce
Çok güzel kızlar; murat beye soruyorum hostesler 100 saat uçuyorlar, hak ettikleri parayı alıyorlardı, izin yok evlenme gününü değiştirin diyorlar..istedikleri zaman işine son veriliyor hiç bir hakları yok..abiniz bakan du acaba hosteslerinizin hakları THY hostesleri gibi ne zaman acak merak ediyorum....teri kurumadan emekçi in parası veriliyor..pilotlarında veriliyor 10 milyar zam aldılar.. ya kadınlarınız hakları nerde uygunsuz 24 saat uçuyorlar üzgünüm..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kınıyorum.. ~ 11 yıl önce
İstanbul izmir seferi sırasında yaka kartından okuduğum BUSE isimli kabin amiri olduğunu anladığım şahsın ,diğer kabin memurlarına davranış şekillerini aşağılayıcı buldum. örnek olmadığını düşünüyorum. bu davranışı çok ayıpladım ATLASJET'e yakışmadığını düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akrep ~ 11 yıl önce
atlasjet te bu kabin memurları pırıl pırıl kızlar ama ben kilolu kabin memurlarının atlasjete yakışmadığını devamlı atlasjetle uçan bir yolcu olarak hiç bu şirkete yakışmayan bir durum İstanbul gibi bir şehirde kilolu olmayan lise mezunu kızlarmı kalmadı özellikle atlasjetin o güzel üniformasını kilolu hostesler tgüzel taşıyamıyor en kısa zamanda bunun düzeltilmesini şirket yönetiminden talep ediyorum. saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Hadi denen arkadas... adam gibi konus neyin ne oldugunu bilmeden konusma... hocam zevkinemi geliyor o sekilde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meraklı ~ 11 yıl önce
işe başlayacaklardan 5 bin tl eğitim masrafı peşin isteniyor diye duydum, aslı varmıdır?? bilen biri aydınlatsa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cakabey ~ 11 yıl önce
http://www.ucuyorum.com/showthread.php?126804-Atlas-Jet-Kabin-Memuru-Al%C4%B1m%C4%B1-2013 Şu başlık altında tüm açıklamalar ve deneyimler var. Faydalı olacaktır. Saygılar
hadi ~ 11 yıl önce
bunlarin bide hocasi var adam karisiyla derse giriyo la.cok komik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrusu ~ 11 yıl önce
Bir zamanlar nasıl cebine üç kuruş koyan havayolu kuruyorsa uçuş okulu kurmakta şu anda aynı. İki tane dandik uçak alan ben okul kurdum diye çıkıyor piyasaya. Parayı veriyorsun eğitim hikaye. Ayjet gibi doldur boşalt sal yolara. Parayı kaptılar ya eğitim olmasada olur!!! AFA'yı taktir ediyorum sıfır uçaklar aldılar, ciddi bir yatırım yaptılar aşağıdaki bir arkadaşın söylediği gibi lider veya marka böyle olunuyor işte. THY hariç diğer okullar şu anda tam deyimi ile dandik!! Saldım çayıra mevlam kayıra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LİDERLİK KOLTUĞU ~ 11 yıl önce
AFA kim ne derse desin kesinlikle liderlik koltuğuna oturdu artık. Belki diğer uçuş okulları biraz darılacak ama Pilot olacak bir kişinin gideceği tek adres artık bence sadece AFA. Bir zamanlar daha doğrusu piyasada hiç rakip yokken Ayjet fena değildi ama onlarda çoktan suyunu çıkardı işin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 11 yıl önce
Bu garibanları üç kuruşa talim ettirirler bence şu grev işi bitince THY ye gelsinler yoksa yazık olur taze havacılara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Thy uçakları ter kokuyor diyorsun ama begenmediğin stewardlar bir yığın bayan kabin memurundan daha bakımlı daha temiz kendi kokunu duymuşsundur sen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000