24 Haziran 2010, Perşembe 08:48:02

Mağdur yolcuları Atlasjet taşıyor

Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın (KTHY) uçuş izninin 3 ay süreyle askıya alınmasıyla yaşanan yolcu krizi, şirketin yüzde 50.01’ini alan Atlasjet’in devreye girmesiyle çözüldü. Ercan Havaalanı’nda kalan yolcular Atlasjet uçaklarıyla taşınmaya başlandı.
  • Dun sali gunu stansted ercan kthy biletli yolculari ucaga alinmadi ne'de ercan stansted'den. Atlas jet kendi yolcularina oncelik vermis. Artik londradan guney kibrisa gidilecek cunku kimsede artik kibris yonetimine guveni kalmadi. KKTC artik turist ve yatiri beklemesin. Herseyiyle tam bir fiasco
  • biz çalışmaya devam edeceyiz baskılarınızla bizleri yıldıramazsınız
  • emin olun binlerce yolcuya tek bir yer cevap verdi onuda söylememe gerek varmı bilemiyorum ve bu yüzden cevap verenlerde şu an suçlu duruma düşürüldü biz kıbrıs ta grev yapıyoruz siz neden çalışıyorsunuz diye ama kimse şunu anlamadı ekmek yediyimiz bindiyimiz dalı biz hiçbirzaman kesmedik ve herzaman olduğu gibi işten ilk önce bu çalışanlar çıkarılacak sendikalı personel bugüne kadar türkiye için hiç grev yaptımı hayır hep kendilerini düşündüler grev yapın yarın işsizkaldığınızda bensizi görürüm
  • gunlerdir mağduriyetin giderilmesi ön plandadır deniliyor.ama sadece kıbrısa gelmesi gereken yolcular düşünülüyor.peki hala kıbrısta olupta mağdur olan öğrencilere ne olacak.ne iptal edildiği şirket tarafından bildirildi nede istanbul seferi hariç şu saate ek sefer var diye başka bir il sölendi.sadece kthy nin sseferleri olan uçuşlar vardı gerek kayseri gerek antep peki o yolculara ne oldu?kthy personelleri kaçmak yerine mağdurları dinleyip kriz yönetimi hakkında eğitim alması gerekiyor.yazıklar olsun...
  • Valla pegasus bütün yolcuyu kaptı bile. Atlas jet sabah AYT ya 15 yolcu ile uçtu. Atı alan üsküdarı geçti. AtlasJet yine geç kaldı. Ayrıca KKTC halkının tepkisi de büyük. Şimdi mecburiyetten biniyorlar sonra yolcu bulması çok zor.
  • duyunda inanın
  • AHL 'de yerde bekleyen 330. Hangi 321 mi. Yolda olan 321. Hangi 380 mi? o kadar da değil.
  • Dün yapılan Londra seferleri için Atlasjet'in KTHY'ye 250.000 amerikan doları fatura çıkarttığı doğrumu? yani ilk günden para kazanmaya başladı demektir.... Bu nasıl ortaklık? anlamadım ben.
  • yeni A330 kirada degil. en az 15 gun daha buralarda ucacak.
  • Hangi A330 ? onların hepsi kirada.

Milliyet'te yer alan habere göre; Havaalanında kalan yolcularla ilgili olarak soruları yanıtlayan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner, uçuşların iptal edilmesiyle yaşanan sıkıntının ortadan kalktığını söyledi. Saner, “KYHY’den bilet alanların, biletlerinin yanmayacağını” ifade etti. Atlasjet’le ortaklık protokolün bugün imzalanacağını da kaydeden Saner “Biz devreden çekiliyoruz artık. Onlar yönetecek biz denetleyici olacağız” dedi.

Saner, işletme ortaklığına gidilecek Atlasjet’in borcu yapılandıracağını ifade ederek, ödemekle yapılandırmanın farklı olduğunu kaydederek, “Nasıl ödeyeceğini Sivil Havacılığa kendi bildirecek. Artık kabul edip etmeme kararı Sivil Havacılığındır. Zaten biz burada devreden çekiliyoruz artık. Onlar yönetecek biz denetleyici olacağız. Çünkü yönetim kurulunda çoğunluk onundur” diye konuştu.

Atlasjet’in önerisinde, 5 yılın sonunda anlaşılamaması halinde şirketi KTHY’ye geri iade etmeyi de taahhüt ettiğini açıklayan Saner, bunu “işin en önemli özelliklerinden biri” olarak değerlendirdi.

Sendikalar toplanıyor

Bu arada KTHY’nin “peşkeş çekildiğini” öne süren sendikalar da bugün yapacakları bir basın toplantısı ile eylem planı açıklayacak. Eylem planı ile ilgili açıklama yapan Hava-Sen Başkanı Buran Atakan, “eylem planına göre hareket edeceklerini” belirtti. Başbakan İrsen Küçük’ün halkı yanılttığını öne süren Atakan, “Başbakan artık ne konuştuğunu bilmiyor” dedi.

Mağdur yolcuları Atlasjet taşıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
Dun sali gunu stansted ercan kthy biletli yolculari ucaga alinmadi ne'de ercan stansted'den. Atlas jet kendi yolcularina oncelik vermis. Artik londradan guney kibrisa gidilecek cunku kimsede artik kibris yonetimine guveni kalmadi. KKTC artik turist ve yatiri beklemesin. Herseyiyle tam bir fiasco

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
biz çalışmaya devam edeceyiz baskılarınızla bizleri yıldıramazsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
emin olun binlerce yolcuya tek bir yer cevap verdi onuda söylememe gerek varmı bilemiyorum ve bu yüzden cevap verenlerde şu an suçlu duruma düşürüldü biz kıbrıs ta grev yapıyoruz siz neden çalışıyorsunuz diye ama kimse şunu anlamadı ekmek yediyimiz bindiyimiz dalı biz hiçbirzaman kesmedik ve herzaman olduğu gibi işten ilk önce bu çalışanlar çıkarılacak sendikalı personel bugüne kadar türkiye için hiç grev yaptımı hayır hep kendilerini düşündüler grev yapın yarın işsizkaldığınızda bensizi görürüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gunlerdir mağduriyetin giderilmesi ön plandadır deniliyor.ama sadece kıbrısa gelmesi gereken yolcular düşünülüyor.peki hala kıbrısta olupta mağdur olan öğrencilere ne olacak.ne iptal edildiği şirket tarafından bildirildi nede istanbul seferi hariç şu saate ek sefer var diye başka bir il sölendi.sadece kthy nin sseferleri olan uçuşlar vardı gerek kayseri gerek antep peki o yolculara ne oldu?kthy personelleri kaçmak yerine mağdurları dinleyip kriz yönetimi hakkında eğitim alması gerekiyor.yazıklar olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Valla pegasus bütün yolcuyu kaptı bile. Atlas jet sabah AYT ya 15 yolcu ile uçtu. Atı alan üsküdarı geçti. AtlasJet yine geç kaldı. Ayrıca KKTC halkının tepkisi de büyük. Şimdi mecburiyetten biniyorlar sonra yolcu bulması çok zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
duyunda inanın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL 'de yerde bekleyen 330. Hangi 321 mi. Yolda olan 321. Hangi 380 mi? o kadar da değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dün yapılan Londra seferleri için Atlasjet'in KTHY'ye 250.000 amerikan doları fatura çıkarttığı doğrumu? yani ilk günden para kazanmaya başladı demektir.... Bu nasıl ortaklık? anlamadım ben.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yeni A330 kirada degil. en az 15 gun daha buralarda ucacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hangi A330 ? onların hepsi kirada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000