29 Aralık 2014, Pazartesi 16:00:09

LUFTHANSA'NIN YENİ KORKUSU PEGASUS

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Loecherbach, Türkiye’de beklediğinden çok daha güçlü ve dinamik bir havacılık pazarı bulunduğunu belirtti.
  • Pilotlar thy ye kaciyorlar bunun nedeni ise yan gelip yatmalari. Calisan adam yorulur beyler unutmayin. Gunde 12 saat calisan bir baba yorgundur sizin gibi birkac saat ucup yatiya kalanlar degil
  • Lufthansa pegasusu rakip görüyorsa koskoca lufthansa gözümde düşmüştür. Bu nasil haksiz rekabet
  • Pgs 747 leri ne zaman getiriyor. Haberi olan var mı?
  • yazın günde 2 izmir-münih seferine ek olarak 1 izmir-frankfurt seferi de olsa dolu gider tabi thy daha uyusun bakalım.
  • Alakası yok
  • pegasusu beğenmeyip çok sürmez batar diyenler bu haber size kapak olsun :) :)
  • Pegasus buyusun tabi ki daha da buyusun. Ben ne pgs calisaniyim ne de thy.. Ankara istanbul arasi sık uçarım ama hep pegasusu tercih ederim her ne kadar işim avrupa yakasında olsa da.. 40-50 liraya uçuyorum daha ne olsun!! Bende isterim Ataturk'e inmeyi ama 284 lira verecek kadar zengin degilim. Ataturk Thy nin tekelinde rekabet olmadigindan yolculara yansiyor yuksek fiyat. Thy Sabiha'ya ise 69 liraya ucuyor neden?? Cunku Sabiha'da rekabet var. Sabiha'da Pegasus var Cok sukur... Pegasus Sabiha'ya itildigi halde cifte standarda maruz kaldigi halde buyuyor ve insallah boyle devam eder kazasiz belasiz..
  • Ya arkadaş haber haber değil PEGASUS rakipmi ? Onlar ellerindeki pilotları önce tutsunlar hepsi kaçıyor THY ye ,
  • Lufhtanza Rynair den korksun.Rynair avrupa pazarini kasip kavurdu. Firmalar tek tek iflas bayragi cekmeye basladilar.THY ve PEGASUS Lufhtanzanin orta mesafede rakibi deiller.Uzun mesafede asya pazarinda THY daha guclu ama Amerikada Lufhtanza daha guclu ( open sky anlasmasi ve konumu nedeniyle ) . PEGASUS a ilgi cekinmelerinin ana nedeni ; yeni aldigi 100 a320neo. A320 neo lar dogrudan turkiye hindistan arasinda uca bilicek.Buda dunyanin en buyuk 3. ekonomisi olucak hindistanin havacilik pazari PEGASUS un eline gecicek korkusu.Yani lufhtanza a330 kaldirirken ayni islemi PEGASUS a321neo ile cokkk daha ucuza yapicak demektir.
  • Gecen hafta izmir munich uctum. Yemekler bayag guzellesmis. Eskiden direk makarna verirlerdi. Simdi guzel guzel yemek verdiler. Thy kadar iyi olmasada beni sasirtti. Lufthansa nin en sevdigim yani her ucak ta belli bir standard var ve duzenli bir havayolu. Munich havalinanida oldukca guzel. Gerci ben yaz haric THY genelde tercih ediyirum ( yazin ataturkten aktarma tercihen yapmiyorum) THY nin Lufthansa dan ogrenecegi bir cok sey var kesinlikle bu firmayi detayli analiz etmeli. Lufthansa da aynisini THY icin yaptigi kesin.

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Loecherbach, Türkiye’de beklediğinden çok daha güçlü ve dinamik bir havacılık pazarı bulunduğunu belirtti. Loecher-bach’a göre ise istikrarlı büyüme gösteren Pegasus Hava Yolları, Lufthansa’nın en ciddi rakibi.

Türkiye uçuşlarına gösterilen ilgiden oldukça memnun olan Lufthansa Havayolları, istikrarlı büyüme gösteren Pegasus Hava Yolları’nı ciddi rakip görüyor. Suudi Arabistan’a gerçekleştirdiği first class uçuşlarından büyük kâr elde eden şirket, sunduğu en lüks uçuş sınıfı hizmetini ise daha da yaygınlaştırmayı planlıyor. Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Loecherbach, pazardaki hedeflerini ve Türk sivil havacılığını Zaman’a değerlendirdi. Türkiye’de beklediğinden çok daha güçlü ve dinamik bir havacılık pazarı bulunduğunu anlatan Loecherbach, THY’nin yanı sıra başta Pegasus olmak üzere Atlasjet ve Onur Air’in de, sektörde söz sahibi olduğunu söyledi. Loecherbach, Türkiye’de Pegasus’un THY’den sonra en güçlü rakipleri olduğuna dikkat çekerek, Pegasus’un diğer özel havayollarına göre çok daha fazla rekabetçi olduğunu dile getirdi. Devletin havacılığa verdiği destek nedeniyle hem havayolu şirketlerinin geliştiğini hem de havalimanlarının daha modern hale geldiğini anlatan Loecherbach, sunulan katkının havayolu şirketlerine büyük moral verdiğini ve bu yüzden sektör temsilcilerinin sağlıklı büyüme içine girdiğini bildirdi.

PASAPORT KUYRUKLARI ÖNLENMELİ

Loecherbach, Atatürk Havalimanı’nda kapasite sorunu yaşandığını ifade ederek, yeni çalışmalarla ilave kapasite oluşturulmaya çalışıldığını dile getirdi. Tüm iyileştirme çalışmalarına rağmen uçak iniş-kalkışlarındaki kısıtlı kapasiteyi artırıcı kesin çözüm bulunamadığını anlatan Loecherbach, “Sorunların en aza indirilmesi amacıyla mevcut kapasitenin kullanılması gerekiyor. Ancak terminalde boş pasaport kontuarları var. Pasaport polisi olmayınca kuyruklar oluşuyor. Bagajların zamanında teslimi konusunda da yaz döneminde ciddi sorunlar yaşandı. Alınan tedbirler sayesinde bu durum daha iyiye gidiyor.” dedi.

Loecherbach, 5 yıldızlı havayolu olmak için çalıştıklarını dile getirerek, first class uçuşlarda bunu başardıklarını, business ve ekonomi sınıfı için de 5. yıldız için seferber olduklarını belirtti. First class uçuşlarından çok memnun olduklarını ve filonun büyük bir kısmını bununla donatacaklarına işaret eden Loecherbach, özellikle Washington ve Kuzey Amerika uçuşlarının çok kazançlı olduğunu söyledi. Loecherbach, Suudi Arabistan seferlerinin ise tüm first class uçuşlarında en kârlı 10 destinasyon arasında yer aldığına dikkat çekerek, “Suudi Arabistan, VIP müşterileri davet ediyor. Onlar da, first class uçuyor. Frankfurt’tan her gün A 330 ve A 340 uçaklarıyla Cidde, Riyad ve Dammam’a first class seferimiz var. Ayrıca Münih’ten Riyad’a haftada 3 first class uçuşumuz oluyor.” dedi.

1956’dan bu yana Türkiye’ye uçuş düzenleyen Lufthansa, yabancı havayolları arasında en büyük pazar payına sahip. Şirket, kış döneminde İstanbul, Ankara, İzmir’den haftada 52 uçuş gerçekleştiriyor. Türkiye’den Münih ve Frankfurt’a sefer gerçekleştiren şirket, buradan da, en uygun bağlantılarla diğer merkezlere ulaşım sağlıyor. Lufthansa Grubu şirketlerinden Lufthansa, SWISS ve Germanwings ise Türkiye’den haftada  75 uçuş gerçekleştiriyor.

LUFTHANSA'NIN YENİ KORKUSU PEGASUS

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pilotlar thy ye kaciyorlar bunun nedeni ise yan gelip yatmalari. Calisan adam yorulur beyler unutmayin. Gunde 12 saat calisan bir baba yorgundur sizin gibi birkac saat ucup yatiya kalanlar degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ibo ~ 9 yıl önce
Lufthansa pegasusu rakip görüyorsa koskoca lufthansa gözümde düşmüştür. Bu nasil haksiz rekabet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
747 ~ 9 yıl önce
Pgs 747 leri ne zaman getiriyor. Haberi olan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs ~ 9 yıl önce
ne o senmı kullancan ne kadar pegasus u severmıssınız
adb-fra ~ 9 yıl önce
yazın günde 2 izmir-münih seferine ek olarak 1 izmir-frankfurt seferi de olsa dolu gider tabi thy daha uyusun bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Alakası yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boing747 ~ 9 yıl önce
pegasusu beğenmeyip çok sürmez batar diyenler bu haber size kapak olsun :) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pegasus buyusun tabi ki daha da buyusun. Ben ne pgs calisaniyim ne de thy.. Ankara istanbul arasi sık uçarım ama hep pegasusu tercih ederim her ne kadar işim avrupa yakasında olsa da.. 40-50 liraya uçuyorum daha ne olsun!! Bende isterim Ataturk'e inmeyi ama 284 lira verecek kadar zengin degilim. Ataturk Thy nin tekelinde rekabet olmadigindan yolculara yansiyor yuksek fiyat. Thy Sabiha'ya ise 69 liraya ucuyor neden?? Cunku Sabiha'da rekabet var. Sabiha'da Pegasus var Cok sukur... Pegasus Sabiha'ya itildigi halde cifte standarda maruz kaldigi halde buyuyor ve insallah boyle devam eder kazasiz belasiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boing747 ~ 9 yıl önce
eline diline sağlık.haberde yazıyorki koskoca lutfhansa nın pegasus korkusu,bununla gurur duyulması gerektrken,yok pilotu kaçmış yok ryanairin 320 neosu,lutfhansanın yemegi güzelmiş,pegasus olmasaydı biraz zor binerdiniz uçağa,eminim bir gün ali sabancı sizler için gökçene aşevi kuracak.
Bens ~ 9 yıl önce
Ya arkadaş haber haber değil PEGASUS rakipmi ? Onlar ellerindeki pilotları önce tutsunlar hepsi kaçıyor THY ye ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Lufhtanza Rynair den korksun.Rynair avrupa pazarini kasip kavurdu. Firmalar tek tek iflas bayragi cekmeye basladilar.THY ve PEGASUS Lufhtanzanin orta mesafede rakibi deiller.Uzun mesafede asya pazarinda THY daha guclu ama Amerikada Lufhtanza daha guclu ( open sky anlasmasi ve konumu nedeniyle ) . PEGASUS a ilgi cekinmelerinin ana nedeni ; yeni aldigi 100 a320neo. A320 neo lar dogrudan turkiye hindistan arasinda uca bilicek.Buda dunyanin en buyuk 3. ekonomisi olucak hindistanin havacilik pazari PEGASUS un eline gecicek korkusu.Yani lufhtanza a330 kaldirirken ayni islemi PEGASUS a321neo ile cokkk daha ucuza yapicak demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
star ~ 9 yıl önce
yok artık lebron james
ghhhhg ~ 9 yıl önce
Gecen hafta izmir munich uctum. Yemekler bayag guzellesmis. Eskiden direk makarna verirlerdi. Simdi guzel guzel yemek verdiler. Thy kadar iyi olmasada beni sasirtti. Lufthansa nin en sevdigim yani her ucak ta belli bir standard var ve duzenli bir havayolu. Munich havalinanida oldukca guzel. Gerci ben yaz haric THY genelde tercih ediyirum ( yazin ataturkten aktarma tercihen yapmiyorum) THY nin Lufthansa dan ogrenecegi bir cok sey var kesinlikle bu firmayi detayli analiz etmeli. Lufthansa da aynisini THY icin yaptigi kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000