28 Mayıs 2010, Cuma 13:07:49

KONFORUN DEVLERİ APRONDA BULUŞTU

Yolcularına, İzmir, Bodrum, Antalya ve Adana’da ücretsiz ulaşım imkânı sağlayan Atlasjet Havayolları, yelpazesine bir yenisini daha ekleyerek MAN ile işbirliği gerçekleştirdi. Bu yeni uygulama nedeni ile Atatürk Havalimanı apron alanında tören düzenlendi.
  • MÜKEMMEL OTOBÜSLER GEÇEN GÜNKÜ UÇUŞUMDA BİNDİM HAVADAKİ HİZMETİN AYNISI YERDEDE MEVCUT BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİMMM
  • OTOBÜS FİRMASI OLARAK KİRASI UCUZ MODELİ ESKİ VE YAKITI DÜŞÜK OTOBÜS YOK ..YOKSA ONURAİR DE YAPARDI...:)))
  • Atlas jeti kutlamak lazım insanlara değer veren güzel hizmetler sunuyorlar. O k.m. en az 400 milyarlık olan bu otobüsleri klimalı müzik sistemli olarak yolcuların hizmetine sunuyor hem de ücretsiz olarak kendi havayolu ile uçtukları zaman..İnsanlarımızın bu otobüsleri temiz bir şekilde kullanmalarını dilerim.. Hayırlı uğurlu olsun.. Hazır O k.m olan bu otobüslere binmek için bir atlaj jetten bilet alıp izmire gitmeyi düşüyorum bir arkadaşımda var ziyaret etmiş olurum..
  • Hizmet budur işte. Karada ve Havada hizmetin güzelliği budur.
  • Otobüsün üzerindeki uçak fikri güzel olmuş. Başarılı. Sloganda sıcak. Sevgiyi ifade etmek güzel bir şey.
  • Atlasjet en kaliteli özel havayolu olduğunu tekrar tekrar ispatlıyor. İstanbul-Ankara gibi önemli hatları tekrar açması umuduyla..
  • Otobüsler güzel bir an önce yola çıksın.
  • Yer gök ATLASJET :)
  • Her şeyinizle hep öndersiniz. Kalite ve konfora böylesine öncelik vermek sizi ciddi bir marka yaptı. Yolunuz hep açık olsun.

Düzenlenen törende, MAN Finance tarafından kredilendirilen MAN otobüsleri özel bir tasarımla giydirilerek  Atlasjet uçağı ile yan yana geldi. 

Atlasjet , yeni dönemde özel olarak tasarlanmış 4 adet MAN otobüsünü yolcularının hizmetine sunacak. Konfor ve güveni aynı karede buluşturan Atlasjet, bu uygulama ile yolcularına hem zaman, hem de maddi tasarruf imkânı sağlamaya devam edecek.

Atlasjet CEO'su Orhan Coşkun törende yaptığı açıklamada;

"Biz daha çok batıya endeksli bir havayolu şirketiyiz. İzmir, Bodrum, Antalya, Adana, KKTC gibi turistik yerlerede operasyon yapıyoruz. Yolcusunu en çok seven havayolu şirketiyiz. Uçakla taşıdığımız yolcuları yine 0 km 62 kişilik yeni man otobüsler ile taşıyalım istedik 4 tane otobüs aldık.  Deri koltuklu, müzik sistemi bulunan araçlara uçaklarda bulunan video sistemide dahil edildi." diye konuştu.

Seyahatlerinde Atlasjet ayrıcalığını seçen yolcular, havalimanına indikten sonra gidecekleri il ve ilçelere, turizm amaçlı özel olarak tasarlanan Fortuna Mega otobüsler ile ulaşacaklar. Yolcu memnuniyetini pekiştirmek amacı ile sağlanan bu hizmet  çerçevesinde, Atlasjet Havayolları’nın iç hat noktaları olan İzmir-Bodrum-Adana-Antalya havalimanlarına uzak olan noktalar ve uçak seferi olmayan bölgelerden transferler  daha konforlu ve lüks gerçekleştirilecek.

MAN tarafından Atlasjet için turizm amaçlı olarak tasarlanan Fortuna Mega otobüsler aşağıda belirtilen noktalarda hizmet verecektir.

ADANA        POZCU/MERSİN MERKEZ/TARSUS

ANTALYA   SERİK/MANAVGAT/OKURCALAR/ALANYA

BODRUM    BODRUM MERKEZ/GÜMBET/BİTEZ/TURGUTREİS

İZMİR           BORNOVA/MANİSA/SELÇUK/KUŞADASI/AYDIN










 

KONFORUN DEVLERİ APRONDA BULUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
MÜKEMMEL OTOBÜSLER GEÇEN GÜNKÜ UÇUŞUMDA BİNDİM HAVADAKİ HİZMETİN AYNISI YERDEDE MEVCUT BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİMMM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
OTOBÜS FİRMASI OLARAK KİRASI UCUZ MODELİ ESKİ VE YAKITI DÜŞÜK OTOBÜS YOK ..YOKSA ONURAİR DE YAPARDI...:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atlas jeti kutlamak lazım insanlara değer veren güzel hizmetler sunuyorlar. O k.m. en az 400 milyarlık olan bu otobüsleri klimalı müzik sistemli olarak yolcuların hizmetine sunuyor hem de ücretsiz olarak kendi havayolu ile uçtukları zaman..İnsanlarımızın bu otobüsleri temiz bir şekilde kullanmalarını dilerim.. Hayırlı uğurlu olsun.. Hazır O k.m olan bu otobüslere binmek için bir atlaj jetten bilet alıp izmire gitmeyi düşüyorum bir arkadaşımda var ziyaret etmiş olurum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hizmet budur işte. Karada ve Havada hizmetin güzelliği budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Otobüsün üzerindeki uçak fikri güzel olmuş. Başarılı. Sloganda sıcak. Sevgiyi ifade etmek güzel bir şey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atlasjet en kaliteli özel havayolu olduğunu tekrar tekrar ispatlıyor. İstanbul-Ankara gibi önemli hatları tekrar açması umuduyla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Otobüsler güzel bir an önce yola çıksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yer gök ATLASJET :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her şeyinizle hep öndersiniz. Kalite ve konfora böylesine öncelik vermek sizi ciddi bir marka yaptı. Yolunuz hep açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000