17 Haziran 2010, Perşembe 11:31:24

Jetmillerle business uçma imkanı

Jetmil kart sahipleri , İstanbul-Bodrum-İstanbul arası uçuşlarında Jetmillerini kullanarak , ekonomi sınıfındaki biletlerini Business sınıfı bilete çevirebilecekler.

Uçuşdan 12 saat öncesine  kadar çağrı merkezini arayarak aşağıda belirtilen miktarladaki Jetmilleri kullanarak biletlerini  ekonomi sınıfından , business sınıfına değiştirme imkanına sahip olacaklar.

Buna göre;

*Elit Kart üyeleri için tek yön: 3.500 jetmil
*Jetmil ve Jetiş kart üyeleri için tek yön: 7.000 jetmil   

Ayrıca ;

Jetmil Kart sahipleri, artık kendilerini Antalya Havalimanı iç hatlar terminali Via Cafe , Via Pub , Park Cafe , Cafe  Rigolette , Take Off Cafe ,  Cafe Sera ve  IC Lounge'da daha özel hissedecekler.

Jetmil kart sahipleri; Antalya Havalimanı iç hatlar terminalinde bekleme süresini zevke dönüştüren  Via Cafe , Via Pub , Park Cafe , Cafe  Rigolette , Take Off Cafe ve Cafe Sera'larda  yiyecek-içeceklerde ,   IC Lounge'da ise giriş ücretinde % 15 indirim imkanından faydalanarak , lezzetin keyfini iki kat hissedecekler.

Jetmil Kart sahiplerinin, bu indirimden yararlanabilmeleri için Atlasjet ile uçulacak güne ait biniş kartını ve sahibi oldukları Jetmil’i göstermeleri yeterli olacaktır. Ayrıntılı bilgi için  444 3 387’yi arayabilir veya www.jetmil.com ve www.atlasjet.com internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
 

Jetmillerle business uçma imkanı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000