04 Nisan 2011, Pazartesi 13:30:01

İRANLILAR ATLASJET'LE UÇACAK

Tahran seferlerini kısa bekleme süreleri ile başta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olmak üzere Antalya, İzmir, Bodrum ve Dalaman'a bağlayacak olan Atlasjet; bu sayede Kuzey Kıbrıs için önemli ölçüde İranlı turist trafiği yaratmayı hedefliyor.
  • velev ki yok ambargo, neden bir tayyare kalkıp direkt uçuş yapamıyor ercandan Türkiye'den başka bir yere? bilip bilmeden konuşuyorsunuz...
  • Atlasjet neyi deldi anlaşılmadı? Ambargo mu vardı? Olmayan ambargo delinmez, hayallerle değil, gerçeklerle yaşayın. Türkiye ve KKTC'ye gizli yapılan turizm ambargosunu deldiğini ve hem turizmcilerin, hem esnafın, hem de Kasr-ı Şirinden beri dostluğumuzun devam ettiği İran halkının yüzünü güldürdüğünü yazabilirdin mesela.
  • KKTCde kurulu hazir piyasaya rahatlikla hakim olup istedigi fiyatlari tuketiciye sunan Atlasjet simdi de Irandan KKTCye cok para harcayan insanlar getirecekmis. 2009 yilinda Ingiltereden KKTC ye KTHY ile giden 100,000 Ingiliz turist buhar oldu uctu simdi Iranli getiriyorlar aferin.
  • senin düşman dediğin insanlardan gördüğümüz faydayı bilir misin? yahudi lobisi soykırım iddiaları konusnda ermenielri amerikada nasıl bastırdı bilir misin? peki ya kıbrıs konsuunda çoks evdiğiniz filistinlilerin lideri mahmut abbasın rum tarafında rum tezlerini destekliyoruz, siz de biz de işgal sorunundan şikayetçiyiz dediğini biliyor musun sevgili arkadaşım?? yaz google a mahmut abbasın hristofyasla görüşmesi diye de ibret al.. iki yüzlü davranıyorlar bize.
  • ambargo yasal o biraz zor delinir:) artı telaviv seferleri çok güzel bir fırsattı ama kaçırıldı.. iyi de karlı bi pazar israael. bu topragın insanı falan geçin bul afları. sayın basbakanımız ne diyor, paranın dini ırkı olmaz.. para civa gibidir.
  • Atlasjet ambagoyu deldi. :=) Hayırlı uğurlu 0lsun
  • He şöyle! Elin TelAviv'lisini taşımak da neymiş! Bu toprağın insanlarına, yine bu toprağın değerlerine saygı duyanlardan fayda var, düşman olanlardan yok...

Yüksek hizmet kalitesiyle “yolcusunu en çok seven” havayolu olan Atlasjet, Mart ayında başlattığı İran uçuşlarıyla Tahran-Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında turist trafiği yaratacak.

THY’den sonra İstanbul'dan Tahran'a tarifeli uçuş yapmaya başlayan ilk Türk özel havayolu şirketi olan Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy yaptığı açıklamada Tahran seferlerini kısa bekleme süreleri ile başta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olmak üzere, Antalya, İzmir, Bodrum ve Dalaman'a bağlayacaklarını belirtti.

Bu sayede Kuzey Kıbrıs için önemli ölçüde İranlı turist trafiği yaratmayı da hedeflediklerini belirten Ersoy, “İranlı turistler kişi başı harcama oranlarının yüksekliğiyle dikkat çekiyor. Tatillerini geçirdikleri ülkelerde turizmin yanında perakende sektörüne ve ekonomisine de önemli katkıda bulunuyorlar. Bu trafiği K.K.T.C.’ye de aktarmayı hedefliyoruz” dedi.

60’a yakın uluslararası havayolu ile yaptığı anlaşmalarla dünyanın dört bir yanına uçuş imkanı sağlayan Atlasjet, ücretsiz zengin ikramları, otobüs servisleri ve geniş koltuk aralıkları ile uçuş konforunu uygun fiyatlarla sunuyor. Atlasjet, Bodrum ve Kuzey Irak’tan sonra Tahran seferlerinde de ‘business class’ ayrıcalığını yaşatacak.

Buna göre Tahran seferleri ;

İSTANBUL (AHL) -TAHRAN (Imam Khomeini Havaalanı)
Kalkış  (Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Pazar)  22:30 
    
TAHRAN (Imam Khomeini Havaalanı)–İSTANBUL (AHL)
Kalkış   (Pazartesi, Salı, Perşembe, Cumartesi)   06:00     

İSTANBUL – ERCAN
Kalkış 9.30 – 16.00 – 21.30

ERCAN –İSTANBUL
Kalkış 7.00 – 19.00 – 21.30

olarak gerçekleştirilecek.

İRANLILAR ATLASJET'LE UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
velev ki yok ambargo, neden bir tayyare kalkıp direkt uçuş yapamıyor ercandan Türkiye'den başka bir yere? bilip bilmeden konuşuyorsunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Atlasjet neyi deldi anlaşılmadı? Ambargo mu vardı? Olmayan ambargo delinmez, hayallerle değil, gerçeklerle yaşayın. Türkiye ve KKTC'ye gizli yapılan turizm ambargosunu deldiğini ve hem turizmcilerin, hem esnafın, hem de Kasr-ı Şirinden beri dostluğumuzun devam ettiği İran halkının yüzünü güldürdüğünü yazabilirdin mesela.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KKTCde kurulu hazir piyasaya rahatlikla hakim olup istedigi fiyatlari tuketiciye sunan Atlasjet simdi de Irandan KKTCye cok para harcayan insanlar getirecekmis. 2009 yilinda Ingiltereden KKTC ye KTHY ile giden 100,000 Ingiliz turist buhar oldu uctu simdi Iranli getiriyorlar aferin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
senin düşman dediğin insanlardan gördüğümüz faydayı bilir misin? yahudi lobisi soykırım iddiaları konusnda ermenielri amerikada nasıl bastırdı bilir misin? peki ya kıbrıs konsuunda çoks evdiğiniz filistinlilerin lideri mahmut abbasın rum tarafında rum tezlerini destekliyoruz, siz de biz de işgal sorunundan şikayetçiyiz dediğini biliyor musun sevgili arkadaşım?? yaz google a mahmut abbasın hristofyasla görüşmesi diye de ibret al.. iki yüzlü davranıyorlar bize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ambargo yasal o biraz zor delinir:) artı telaviv seferleri çok güzel bir fırsattı ama kaçırıldı.. iyi de karlı bi pazar israael. bu topragın insanı falan geçin bul afları. sayın basbakanımız ne diyor, paranın dini ırkı olmaz.. para civa gibidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Atlasjet ambagoyu deldi. :=) Hayırlı uğurlu 0lsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
He şöyle! Elin TelAviv'lisini taşımak da neymiş! Bu toprağın insanlarına, yine bu toprağın değerlerine saygı duyanlardan fayda var, düşman olanlardan yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000