02 Haziran 2011, Perşembe 09:59:15

İNANILIR GİBİ DEĞİL. RESMEN SKANDAL!

Dün gece Ercan Havalimanı'nda tam bir skandal yaşandı. Muz cumhuriyetinde bile göremeyeceğiniz bu skandal yüzünden onlarca yolcu perişan oldu, uçaklar tam üç saat rötar yapmak zorunda kaldı.
  • 2 sene soora görürük (güney) KC hükümetinin sosyo-ekonomik yardımlarını .. abisi yunan batdı , dedesi avrupa bölündü, artık size neyin qalacayını düşün gardaş.. sen bakma onlara , çalış-çabala memleketinde ki işçi gelmesin türkiye'den :)) yoksam , bugün senin çöpünü döken türkiye'linin çöpünü yarın sen döken ha.. hade , hade bakayım in bi-em mersedes'den de çalışmaya :))
  • Kulaktan dolma olduğunuz apaçık ortada işte.. TC'de benzin dışında Kıbrıs'tan daha pahalı olan birşey söyle?? Sen ülkeyi tüket, politikalarınla Kıbrıslıları yok et sonra da biz Dünya kadar para gönderiyoruz diye söylen. Atina'yı bilemem ama Larnaka'ya her fırsatta uzuyorum zaten. Kuzey'in kirliliğinden kurtulup rahat bir nefes almak için mükemmel bir yer. Eskiden güzel bir Girne'miz vardı ama malesef o da sizlere teslim oldu :(
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • çorbacı, ben gayet iyi bilirim sizleri Londra' da sürünüzle tanıştım. "gıralıçamız olur gendii" diye elizabeth' in geçitlerine başı açık seğirtmeleriniz filan... iyisi mi sen yorum yapma da dilini bi tarafına sok sus. stratejik çıkar mı? EVET VAR, var mı itirazın ?! biz çalışıp dünya vergi verelim, benim vatandaşım 800 TL' ye çalışsın sen asgari ücret 1500 TL civarı parayı beğenmeyip böyle hainlik et. Gitmiyoruz bi yere, beğenmiyorsan sen uza Atina' ya ya da Larnaka' ya !
  • Güney'de yaşayan Kıbrıslıların istemediği kişiler biz değiliz. Türkiyelilerdir. Tıpkı bizim de istemediğimiz gibi :) İçinizde gerçekten çok ama çok iyi insanlar da var. Ama ne yazık ki birçoğunuz adada görüntü kirliliği oluşturuyor. Siz heralde bizim Kıbrıs Cumhuriyeti kimliğine sahip olduğumuzu bilmiyorsunuz. Sen para göndermezsen bile ben KC'nin sosyo-ekonomik vs. her türlü imkanından faydalanabilirim. Ağzı kokacak olan yine senin TC vatandaşın olur... Keşke işler bu noktaya gelmeseyi. Neden TC'nin nüfus olitikaları.. gelmeseydi.
  • ya Türkiye'den giden insanlar gibi çalışacaqsınız , ya da şikayet ede ede öleceqsiniz...... hayatınız şikayet.. urum da isdemez sizi. ağzınız qokar ama , bi-em mersedes altınızda eqsik deyil. neçün acaba ? sizi sizden eyi bilirim , çakmak hasan kibrit hüseyinler sizi...
  • Evet TC, garanti antlaşmalarının verdiği yetki ile Mutlu BARIŞ Harekatı'nı gerçekleştirdi. Adı üstünde. Barış Harekatı. Ama daha sonra TC bunu bir üstünlük göstergesi olarak görmeye başladı ve Kıbrıs'ta çözümsüzlük sürecini başlattı. Durmaksızın nüfusunu aktarmaya başladı. Kıbrıslıların nüfusunu dörde katlaycak kadar nüfus aktardı. Bunun adı işgal değil mi sizce?? Son yıllarda ülkemizdeki camii sayısı okul sayısını geçti. Hapisanelerimiz TCliler ile doldu taştı. Zamanında fabrikalarımızı siz kapattırdınız.
  • Kıbrıslı=Cypriot.. Bilmeyenler öğrensin. Madem ki bizden bu kadar şikayetçisiniz neden Kıbrıs'tan vazgeç miyorsunuz?? Yoksa acaba başka çıkarlarınız mı var Kıbrıs'ta?? Stratejik olabilir mi mesela?? Kıbrıs ile ilgili kulaktan dolma bilgilerinizi kendinize saklayın. Kim tarafından öldürüldükleri belli olmayan (biz kimlerin öldürdüğünü çok iyi biliyoruz) ve daha sonra olayı dramatik hale getirmek için basın tarafından küvete konularak görüntüsü alınan çocuklar hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunuz belli...
  • adam olun çalışın , burda millet çöplükten yiyecek toplarken , orada yan gelip yatamazssın. yatarsan da ayın 1 i oldu, türkiye maaşları niçin göndermedi diye ağ-lar-sın. ağustos böceği gibi , kış geldiğinde karıncaya muhtaç olursun . her karınca da şefkat göstermez. bir öğünden artan yemeği ertesi öğüne bırakmadan atarsınız. beleş para yemeye o kadar alıştınız ki , hepinizin evi - arabası - bankaya ipotekli. geçinemiyorsan gel türkiyeye. oradan aldığın 5000 tl emekli maaşı sana burada yeter de artar bile. gel gardaş. gel de burada insanları gör..
  • Adın Yanni mi yoksa Yorgo mu bilmem ama senin kadar nankörünü görmedim çorbacı. Bari şehitlere, Rumların küvetlerde doğradığı bebeklere saygı göster de yazma !
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhriyeti'nde havacılık adına bir skandal yaşandı. Ercan Havalimanı'nda yaşanan bu olay havacılık tarihine geçecek cinsten. Ercan Havalimanı'nda imzaya yetkili gümrük memuru dün gece işe gelmedi. Gümrük memurunun işe gelmediği, AtlasJet Havayolları'na ait yolcu uçağının 22.45'te Ercan'dan kalkış yapması gerektiği sırada anlaşıldı.

Uçağın kalkış yapabilmesi için evrakların imzalanması gerekiyordu. Ancak sorumlu gümrük memurunun gelmediği anlaşıldı. AtlasJet Havayolları'nın KK170 sefer sayılı uçağı işgüzar bir memur yüzünden yaklaşık üç saat kalkış yapamadı. Ercan'dan kalkıp Gaziantep'e ve oradan da İran'a gidecek olan uçağın İran'da 208 yolcusu bulunuyordu.

Ercan Havalimanı Sivil Havacılık Dairesi Başkanı Hasan Topaloğlu AirportHaber'e yaptığı açıklamada, "Böyle sorumsuzluk olmaz. Bir gümrük memuru görevine gelmiyor, uçaklar kalkış yapamıyor. Saatlerce gümrük memur aradık. Müdürlerine telefon açıyoruz 'yolda geliyor' gibi olayı hafife alan ifadeler kullanıyor. Havalimanımız adına utanç verici" dedi.

Öte yandan AtlasJet Havayolları'nın yanında Türk Hava Yolları uçağının da gümrük memurunun sorumsuzluğu nedeniyle rötara girdiği ifade edildi.

Uçaklar gümrük memurunun görev yerine teşrif etmesiyle birlikte işlemler tamamlanarak havalandılar.

Şimdi AirportHaber soruyor. Bu skandalın hesabını kim verecek?

©AirportHaber.com Özel


İNANILIR GİBİ DEĞİL. RESMEN SKANDAL!

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Misafir ~ 13 yıl önce
2 sene soora görürük (güney) KC hükümetinin sosyo-ekonomik yardımlarını .. abisi yunan batdı , dedesi avrupa bölündü, artık size neyin qalacayını düşün gardaş.. sen bakma onlara , çalış-çabala memleketinde ki işçi gelmesin türkiye'den :)) yoksam , bugün senin çöpünü döken türkiye'linin çöpünü yarın sen döken ha.. hade , hade bakayım in bi-em mersedes'den de çalışmaya :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kulaktan dolma olduğunuz apaçık ortada işte.. TC'de benzin dışında Kıbrıs'tan daha pahalı olan birşey söyle?? Sen ülkeyi tüket, politikalarınla Kıbrıslıları yok et sonra da biz Dünya kadar para gönderiyoruz diye söylen. Atina'yı bilemem ama Larnaka'ya her fırsatta uzuyorum zaten. Kuzey'in kirliliğinden kurtulup rahat bir nefes almak için mükemmel bir yer. Eskiden güzel bir Girne'miz vardı ama malesef o da sizlere teslim oldu :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çorbacı, ben gayet iyi bilirim sizleri Londra' da sürünüzle tanıştım. "gıralıçamız olur gendii" diye elizabeth' in geçitlerine başı açık seğirtmeleriniz filan... iyisi mi sen yorum yapma da dilini bi tarafına sok sus. stratejik çıkar mı? EVET VAR, var mı itirazın ?! biz çalışıp dünya vergi verelim, benim vatandaşım 800 TL' ye çalışsın sen asgari ücret 1500 TL civarı parayı beğenmeyip böyle hainlik et. Gitmiyoruz bi yere, beğenmiyorsan sen uza Atina' ya ya da Larnaka' ya !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Güney'de yaşayan Kıbrıslıların istemediği kişiler biz değiliz. Türkiyelilerdir. Tıpkı bizim de istemediğimiz gibi :) İçinizde gerçekten çok ama çok iyi insanlar da var. Ama ne yazık ki birçoğunuz adada görüntü kirliliği oluşturuyor. Siz heralde bizim Kıbrıs Cumhuriyeti kimliğine sahip olduğumuzu bilmiyorsunuz. Sen para göndermezsen bile ben KC'nin sosyo-ekonomik vs. her türlü imkanından faydalanabilirim. Ağzı kokacak olan yine senin TC vatandaşın olur... Keşke işler bu noktaya gelmeseyi. Neden TC'nin nüfus olitikaları.. gelmeseydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya Türkiye'den giden insanlar gibi çalışacaqsınız , ya da şikayet ede ede öleceqsiniz...... hayatınız şikayet.. urum da isdemez sizi. ağzınız qokar ama , bi-em mersedes altınızda eqsik deyil. neçün acaba ? sizi sizden eyi bilirim , çakmak hasan kibrit hüseyinler sizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet TC, garanti antlaşmalarının verdiği yetki ile Mutlu BARIŞ Harekatı'nı gerçekleştirdi. Adı üstünde. Barış Harekatı. Ama daha sonra TC bunu bir üstünlük göstergesi olarak görmeye başladı ve Kıbrıs'ta çözümsüzlük sürecini başlattı. Durmaksızın nüfusunu aktarmaya başladı. Kıbrıslıların nüfusunu dörde katlaycak kadar nüfus aktardı. Bunun adı işgal değil mi sizce?? Son yıllarda ülkemizdeki camii sayısı okul sayısını geçti. Hapisanelerimiz TCliler ile doldu taştı. Zamanında fabrikalarımızı siz kapattırdınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kıbrıslı=Cypriot.. Bilmeyenler öğrensin. Madem ki bizden bu kadar şikayetçisiniz neden Kıbrıs'tan vazgeç miyorsunuz?? Yoksa acaba başka çıkarlarınız mı var Kıbrıs'ta?? Stratejik olabilir mi mesela?? Kıbrıs ile ilgili kulaktan dolma bilgilerinizi kendinize saklayın. Kim tarafından öldürüldükleri belli olmayan (biz kimlerin öldürdüğünü çok iyi biliyoruz) ve daha sonra olayı dramatik hale getirmek için basın tarafından küvete konularak görüntüsü alınan çocuklar hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunuz belli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adam olun çalışın , burda millet çöplükten yiyecek toplarken , orada yan gelip yatamazssın. yatarsan da ayın 1 i oldu, türkiye maaşları niçin göndermedi diye ağ-lar-sın. ağustos böceği gibi , kış geldiğinde karıncaya muhtaç olursun . her karınca da şefkat göstermez. bir öğünden artan yemeği ertesi öğüne bırakmadan atarsınız. beleş para yemeye o kadar alıştınız ki , hepinizin evi - arabası - bankaya ipotekli. geçinemiyorsan gel türkiyeye. oradan aldığın 5000 tl emekli maaşı sana burada yeter de artar bile. gel gardaş. gel de burada insanları gör..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adın Yanni mi yoksa Yorgo mu bilmem ama senin kadar nankörünü görmedim çorbacı. Bari şehitlere, Rumların küvetlerde doğradığı bebeklere saygı göster de yazma !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000