17 Haziran 2009, Çarşamba 13:17:57

HAVADA UFO HEYECANI

Atlasjet’e ait bir uçağı KKTC'deki Ercan Havaalanı'na inerken izleyen ve sonra kaybolan cismin yolcuları heyecanlandırdığı bildirildi.
  • arkadaslar bu olay dogrudur, ama ufo değil tabi, boyutu 1metre kare koyu renkli ve kırmızı ısıklı bir cisim... uzaylı yada ufo değil ama çöp poseti yada kedi de değildi... gözlerimle görmesem inanmam boyle bişeye ama bizzat şahit oldum... hala daha ne oldugunu merak ediyorum, ercan havaalanının yanında büyük bir tankçı taburu var oradaki askerlerde olaya şahit oldu, sivil havacılık ve polislerdende şahitler var. benim kendimin maket ucak ve helikopterlerim var bu cisim uzaktan kontrollü bişeyde değildi... ama gerçek olan bişey var alanda emniyetin sıfır oldugudur, oyle bir cisim farkediliyor ve uçuslar durdurulmuyor, enazından pisti kontrol amaçlı küçükde olsa güvenlik önlemi alımalıydı
  • sadece olay gelene gecene ehliyet verilmeye benzetildi kabiliyeti olanda ucuyor olmayanda millete yük oluyor arkadaşım ...
  • çok kolaysa sen de dene arkadaşım, kredi çek benim gibi veya evini arabanı sat. bir dene bakalım kolaymıymış o lisansı almak. işkembeden atmaya benziyor muymuş?
  • Şu sıralar moda ya işi olmayan parası olan pilot oluyor garibim öteki dünyalardan bunu duyup gelmiştir zaaar
  • evrende 100 lerce güneş sistemi var, yalnız olduğumuzu düşünmek büyük bir bencillik ve egoistlik olur.. evren içinde küçük mikroorganizmalardan farkımız yok ki :)) SAygılar.
  • arkadaslar cok haklisiniz, evet orada calisan ve bizzat gorenlerde olmus. Ancak soylede bir durum var: Askeriye bu aralar tatbikat yapiyor. Bu tatbikati sadece bu aralar degil yilin belli donemlerinde yogun olarak yapiyor, boyle olunca onlarin kullandigi gereclerin isginin yanilsamasida olabilir diye dusunuyorum... Tabi sonucta hic birimiz net bilgiye ulasmi degiliz...
  • ben 30 yıldır kıbrıstayım, arkadaslar konunısık konusu değil, cisim insanlara 100 metre yaklasıyor, dalga gecer gibi uzaklasıp yaklasıyor... ve piste paralel hareket ediyor, bu bence dikkate alınmalı, olaya türk hava yolları pilotlarıda sahit olmustur, o an park pozisyonundaki bütün ucak kaptanları dısarıya cıkıp cismi tespit etmeye calıstılar, fakat havanın kararması ve rengin koyu olması nedeni ilene oldugu anlasılamamıstır... olay askeri ve polis kayıtlarına alında, butun gece asker ve polis ifade aldı olayla ilgili..
  • arkadaslar ben ERCAN havalimanı çalısanıyım, olay gecesi görevliydim ve aslasjetin operasyonuyla ilgileniyordum, ucak indiği an bişey görmedik, fakat inişten sonra park pozisyonuna kadar bir cisim uçagı yaklasık 40 metre yükseklikten takip etti, ucak park edince cisim pist yoluna paralel olarak görünürden kayboldu, cismin üzerinde kırmızı ışık vardı ve büyük siyah balon gibi görünüyordu...hava karardıgı için tam tespit edemedik, ayrıca cismin rüzgar yönünün tam tersi yönünde hareket etmesi ve kırmızı ışıklı olması balon yada çöp torbası olasılıgını kaldırdı...
  • 3 nesildir uçuyoruz, hiçbirimiz UFO görmedik. Gören bir başka pilot ta tanımıyoruz. Biz de mi bir eksiklik var acaba?
  • Evet şimdi UFO veya başka bir şey bunu kim bilir? Allah kainatı yaratırken insanlara böyle bir vahiy mi göndermiş siz evrende yanlız yaratıldınız sizden başka bir canlı soyu yok diye. Eğer UFO var ise ben de bir havacı olarak artık onlardan medet umar hale geldim. Çünkü SHGM uçuş okullarıyla ilgili gerekli denetimleri yapmıyor ve öğrenciler mağdur oluyor. E hal böyle olunca belki UFO'lar bizlere yardım eder diye düşünmeye başladım doğrusu. :)))

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yayımlanan Kıbrıs Gazetesi'nin haberine göre İstanbul-Ercan seferini yapan Atlasjet uçağının 14 Haziran Pazar günü saat 20.20’de Ercan Havaalanı’na inişi sırasında, arkasından gelen ve ışık saçan cismin heyecan yarattığı belirtiliyor.

Apron görevlileri, Ercan polisine rapor verirken, uçağın inişi sonrasında hızla kaybolan cisim, polis raporunda “şişman adama” veya “büyük çöp torbasına” benzetildi.

"UFO gibi görünüyordu"

İstanbul–Ercan seferini yapan uçakta bulunan yolculardan bazıları, uçağın havada olduğu bir esnada, etrafa ışık saçan bir cisim fark ettiklerini ve bu cismin kendilerini Ercan Havalimanı'nda kadar takip ettiği iddiasında bulundu.

Uçak içerisinde heyecan ve paniğe neden olan cismi, yolcular, “UFO gibi görünüyordu” diye tanımladılar.

"Tespit edilemeyen cisim"

Ercan Emniyet birimlerinden edinilen bilgide de olay doğrulandı ve raporlara “tespit edilemeyen cisim” olarak geçtiği belirtildi.

Olayın, pazar akşam İstanbul – Ercan seferini yapan Atlasjet’e ait uçağın saat 20.20 sıralarında piste iniş yaptığı sırada gerçekleştiğini söyleyen görevli polis, “Pistin batı istikametinde yerden 30-40 metre yüksekliğinde, "şişman bir insan" veya "içi boş büyük bir çöp torbasına" benzeyen ve altından ışıklar süzülen, fakat ne olduğu tespit edilemeyen bir cisim, doğu istikametine doğru gözden kayboldu” dedi.

Polis, yapılan aramada pist içerisinde cisme ait bir ipucuna veya parçaya ulaşamadıklarını ifade etti.

 

HAVADA UFO HEYECANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaslar bu olay dogrudur, ama ufo değil tabi, boyutu 1metre kare koyu renkli ve kırmızı ısıklı bir cisim... uzaylı yada ufo değil ama çöp poseti yada kedi de değildi... gözlerimle görmesem inanmam boyle bişeye ama bizzat şahit oldum... hala daha ne oldugunu merak ediyorum, ercan havaalanının yanında büyük bir tankçı taburu var oradaki askerlerde olaya şahit oldu, sivil havacılık ve polislerdende şahitler var. benim kendimin maket ucak ve helikopterlerim var bu cisim uzaktan kontrollü bişeyde değildi... ama gerçek olan bişey var alanda emniyetin sıfır oldugudur, oyle bir cisim farkediliyor ve uçuslar durdurulmuyor, enazından pisti kontrol amaçlı küçükde olsa güvenlik önlemi alımalıydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sadece olay gelene gecene ehliyet verilmeye benzetildi kabiliyeti olanda ucuyor olmayanda millete yük oluyor arkadaşım ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çok kolaysa sen de dene arkadaşım, kredi çek benim gibi veya evini arabanı sat. bir dene bakalım kolaymıymış o lisansı almak. işkembeden atmaya benziyor muymuş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Şu sıralar moda ya işi olmayan parası olan pilot oluyor garibim öteki dünyalardan bunu duyup gelmiştir zaaar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
evrende 100 lerce güneş sistemi var, yalnız olduğumuzu düşünmek büyük bir bencillik ve egoistlik olur.. evren içinde küçük mikroorganizmalardan farkımız yok ki :)) SAygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaslar cok haklisiniz, evet orada calisan ve bizzat gorenlerde olmus. Ancak soylede bir durum var: Askeriye bu aralar tatbikat yapiyor. Bu tatbikati sadece bu aralar degil yilin belli donemlerinde yogun olarak yapiyor, boyle olunca onlarin kullandigi gereclerin isginin yanilsamasida olabilir diye dusunuyorum... Tabi sonucta hic birimiz net bilgiye ulasmi degiliz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ben 30 yıldır kıbrıstayım, arkadaslar konunısık konusu değil, cisim insanlara 100 metre yaklasıyor, dalga gecer gibi uzaklasıp yaklasıyor... ve piste paralel hareket ediyor, bu bence dikkate alınmalı, olaya türk hava yolları pilotlarıda sahit olmustur, o an park pozisyonundaki bütün ucak kaptanları dısarıya cıkıp cismi tespit etmeye calıstılar, fakat havanın kararması ve rengin koyu olması nedeni ilene oldugu anlasılamamıstır... olay askeri ve polis kayıtlarına alında, butun gece asker ve polis ifade aldı olayla ilgili..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaslar ben ERCAN havalimanı çalısanıyım, olay gecesi görevliydim ve aslasjetin operasyonuyla ilgileniyordum, ucak indiği an bişey görmedik, fakat inişten sonra park pozisyonuna kadar bir cisim uçagı yaklasık 40 metre yükseklikten takip etti, ucak park edince cisim pist yoluna paralel olarak görünürden kayboldu, cismin üzerinde kırmızı ışık vardı ve büyük siyah balon gibi görünüyordu...hava karardıgı için tam tespit edemedik, ayrıca cismin rüzgar yönünün tam tersi yönünde hareket etmesi ve kırmızı ışıklı olması balon yada çöp torbası olasılıgını kaldırdı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
3 nesildir uçuyoruz, hiçbirimiz UFO görmedik. Gören bir başka pilot ta tanımıyoruz. Biz de mi bir eksiklik var acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Evet şimdi UFO veya başka bir şey bunu kim bilir? Allah kainatı yaratırken insanlara böyle bir vahiy mi göndermiş siz evrende yanlız yaratıldınız sizden başka bir canlı soyu yok diye. Eğer UFO var ise ben de bir havacı olarak artık onlardan medet umar hale geldim. Çünkü SHGM uçuş okullarıyla ilgili gerekli denetimleri yapmıyor ve öğrenciler mağdur oluyor. E hal böyle olunca belki UFO'lar bizlere yardım eder diye düşünmeye başladım doğrusu. :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000