14 Ağustos 2010, Cumartesi 11:20:22

Gaziantepliler de KTHY mağduru!

Gaziantep-Kıbrıs arasında uçak seferlerinin üç aydan bu yana yapılamaması, işadamları başta olmak üzere, öğrenci, asker ve Kıbrısla iş yapan tüm vatandaşları mağdur ediyor.
  • Antepliler de bi alem..Maraş'tan,Diyarbakır'dan,Kilis'ten Antep'e gelenler için bir problem yok sanki..Onlar yol yapabilir ama bunlar arasından sadece Antepli Adana'ya gittiği için perişan durumda gibi..
  • Bu soruyu bence sivil havacılığa sorunn neden slot vermiyor diye yoksa kthy den kalma diğer havayollarının dolduracağı ercan çıkışlı birsürü meydan var..
  • Bu konuda gerçekten çok madur hemşerilerimiz var, Hafta en 6 sefer full olarak gidip gelen KTHY vardı.Bu hattı Havayolları nasıl görmüyor,Bu hattı ilk açacak olan havayolu mutlaka kazanacaktır.Zaten yolcusu hazır...Bu haber için teşekkür ederiz gerçekten Gaziantep in sesi olmuş.Sanırım hiç bir havayolunun bu müşterileri kacırcağını sanmıyorum Anadolujet niye uçmuyor,Pegasus niye uçmuyor veya Onurhavayolları niye uçmuyor hepsinin Gaziantepe seferi var.Eminim Gaziantep in sesine kulak verecekler.Saygılarımla
  • Sendika gemiyle taşır artık yolcuları. Ama kısa sürede gemi şirketini de batırır. KTHY yi batırdığı gibi.
  • KTHY MAĞDURU BAŞLIĞINA, önce kendine sor niçin diğer özel şirketler bu uçuşları yapmayı terci etmiyor.
  • Sevgili gaziantepliler gidin sendikaya hesap sorun. Neden batırdınız bu şirketi diye ? Bakalım verecek cevapları var mı yoksa telefona dahi çıkmaya yüzleri yok mu ? Sağol sendika KTHY nı batırdığın ve yolcuları mağdur ettiğin için.
  • sn gaziantepliler sadece siz değil atlas'ın üstlendiği izmir'den uçuşlar bile doğru dürüst gerçekleştirilemiyor.yer uygunsa kthy yolcusu uçaktan bilet alabiliyor.. biletlerimizin yandığınamı kızalım ortada bırakılmamıza mı.umarım atlas ta aynı duruma düşer biletimiz varken bize yer yok diyebilen bi havayolu.. ek sefer koymak bu kadar zor mu ? en azından şu yoğunluk geçesiye kadar.
  • Kıbrıs - Gaziantep arasında ciddi bir yolcu trafiği varken neden bu hatta uçuş düşünülmüyor anlamak gerçekten güç. Gazintep'ten olmadığı için mecburen Hatay'dan Ercan'a yaptığım son uçuşta uçağın yarısından fazlası Gaziantep'ten gelen yolcu idi. Umarım havayolu şirketleri bu hattı görür ve uçuşları bir an önce başlatırlar.

Gaziantep Güneş Gazetesi'nin haberine göre; çok sayıda öğrenci velisi, Kıbrıs Türk Hava Yolları'nın iflas etmesinden sonra Gaziantep için herhangi bir firmanın yeni bir hat açmadığını belirterek, "Gaziantep'ten haftanın 4-5 günü Kıbrıs'a uçak vardı. Ancak Kıbrıs Türk Havayollarının iflas etmesiyle birlikte uçak seferleri kaldırıldı. KTHY'yi Atlasjet satın aldıktan sonra seferler tekrar başlar diye düşündük. Ancak Atlasjette uçak seferi koymadı. Oysa Gaziantep'ten giden uçaklar doluydu. Maraş, Diyarbakır, Kilis gibi çevre illerden de vatandaşlar Gaziantep'e gelerek, Kıbrıs'a buradan uçuyorlardı. Şu anda Kıbrıs'a gitmek için Adana'ya gitmek zorunda kalıyoruz. Perişan durumdayız. En azından Kıbrıs'a haftada bir gün uçak olsa ona da razıyız. Bu konuda bakanları ve milletvekillerimizi göreve davet ediyoruz" dediler.

Gaziantepliler de KTHY mağduru!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Antepliler de bi alem..Maraş'tan,Diyarbakır'dan,Kilis'ten Antep'e gelenler için bir problem yok sanki..Onlar yol yapabilir ama bunlar arasından sadece Antepli Adana'ya gittiği için perişan durumda gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu soruyu bence sivil havacılığa sorunn neden slot vermiyor diye yoksa kthy den kalma diğer havayollarının dolduracağı ercan çıkışlı birsürü meydan var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu konuda gerçekten çok madur hemşerilerimiz var, Hafta en 6 sefer full olarak gidip gelen KTHY vardı.Bu hattı Havayolları nasıl görmüyor,Bu hattı ilk açacak olan havayolu mutlaka kazanacaktır.Zaten yolcusu hazır...Bu haber için teşekkür ederiz gerçekten Gaziantep in sesi olmuş.Sanırım hiç bir havayolunun bu müşterileri kacırcağını sanmıyorum Anadolujet niye uçmuyor,Pegasus niye uçmuyor veya Onurhavayolları niye uçmuyor hepsinin Gaziantepe seferi var.Eminim Gaziantep in sesine kulak verecekler.Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sendika gemiyle taşır artık yolcuları. Ama kısa sürede gemi şirketini de batırır. KTHY yi batırdığı gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY MAĞDURU BAŞLIĞINA, önce kendine sor niçin diğer özel şirketler bu uçuşları yapmayı terci etmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sevgili gaziantepliler gidin sendikaya hesap sorun. Neden batırdınız bu şirketi diye ? Bakalım verecek cevapları var mı yoksa telefona dahi çıkmaya yüzleri yok mu ? Sağol sendika KTHY nı batırdığın ve yolcuları mağdur ettiğin için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sn gaziantepliler sadece siz değil atlas'ın üstlendiği izmir'den uçuşlar bile doğru dürüst gerçekleştirilemiyor.yer uygunsa kthy yolcusu uçaktan bilet alabiliyor.. biletlerimizin yandığınamı kızalım ortada bırakılmamıza mı.umarım atlas ta aynı duruma düşer biletimiz varken bize yer yok diyebilen bi havayolu.. ek sefer koymak bu kadar zor mu ? en azından şu yoğunluk geçesiye kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kıbrıs - Gaziantep arasında ciddi bir yolcu trafiği varken neden bu hatta uçuş düşünülmüyor anlamak gerçekten güç. Gazintep'ten olmadığı için mecburen Hatay'dan Ercan'a yaptığım son uçuşta uçağın yarısından fazlası Gaziantep'ten gelen yolcu idi. Umarım havayolu şirketleri bu hattı görür ve uçuşları bir an önce başlatırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000