18 Mayıs 2010, Salı 18:07:54

EN MİLLİ ATLASJET

Türkiye’nin özel günlerine özellikle dikkat eden AtlasJet Havayolları 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atatürk Havalimanı’ndaki kontuarlarını bayraklarla süsledi.
  • Genç filosu, genç kadrosu ile bu bayramı gönülden yaşayan ve bizlere de yaşatan Atlasjet Ailesinin tüm çalışanlarını, ama özellikle örnek duyarlılıklarından ötürü yöneticilerini kutluyorum. Önce sağlıklar; sonra hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. erkan
  • İzmir, bodrum, antalya, kıbrıs ve istanbul ve adana tüm havalimanlarında aynı şekilde süslemeler var. ne güzel ya bravo Atlasjet
  • en milli haberi güzel tabiki ama özellikle arabistanda görev yapan yabancı kaptan, kabin ekibi ve teknsiyen sayısını bir düşünün.
  • Geçen 23 Nisan'da da fakir çocukları uçakla İstanbul'a getirtip ağarlamışlardı. Böyle konulardaki duyarlılıklarından dolayı kesnlikle en sevdiğim şirkettir Atlasjet. Volvo
  • Sırf THY na değil, SAW a da örnek olsun. Umarım artık bu sene bayrak asarlar.
  • Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun ! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
  • Birde THY bankolarını gösterseniz aradaki fark daha iyi anlaşılırdı. 23 Nisanda da aynı durum sözkonusuydu. Onur ve Atlasın bankoları bayrak ve posterlerle süslenmişti THY bankoları ise "diğer günlerden" farksızdı. Gidip şeflerine bunun sebebini sorunca "THY zaten bayrak taşıyıcı buna ihtiyacı yok" cevabını aldım. Umarım bu bir zihniyet sorunu değildir de yetkililer biran önce bu hatayı düzeltir.
  • Kim engel olabilir kendi ülkemin bayrağını asmama, Ata'mın resmini taşımama?! bir takım gerici insanların istedikleri mantığa düşüpte milli duygularımızın kabarmasına engel olmayalım.. Kimin çoğunlukta olduğunu biz gösterelim. Tebrikler Atlasjet'e.. Ana havayolumuz olan THY'den de bekleriz bu davranışı..
  • Tüm firmalara örnek olsun, pazartesi Büyükdere caddesinden geçtim orada da tüm firmalar binalarına inanılmaz güzellikte bayraklarınıasmışlardı onlarıda ayrıca tebrik ederim.
  • Umarım tüm havayollarına örnek olur. Özellikle bu konuda özürlü olan THY na. Tebrikler Atlasjet...
Yarın tüm yurt ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde törenlerle kutlanacak olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde milli duygulara hassasiyet gösteren tüm kurum ve kuruluşlar caddeleri, binaları bayraklarla donatmaya başladı.

Milli değerler önem veren Atlasjet Havayolları her bayram olduğu gibi bu bayramda Atatürk Havalimanı ve tüm istasyonlarındaki kontuarları bayraklarla donattı. Türk Bayrakları ve Atatürk posteri ile donatılan AtlasJet kontuarlarını gören yolcular da bu hassas davranışa olumlu not verdi.



EN MİLLİ ATLASJET

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
Genç filosu, genç kadrosu ile bu bayramı gönülden yaşayan ve bizlere de yaşatan Atlasjet Ailesinin tüm çalışanlarını, ama özellikle örnek duyarlılıklarından ötürü yöneticilerini kutluyorum. Önce sağlıklar; sonra hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. erkan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İzmir, bodrum, antalya, kıbrıs ve istanbul ve adana tüm havalimanlarında aynı şekilde süslemeler var. ne güzel ya bravo Atlasjet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
en milli haberi güzel tabiki ama özellikle arabistanda görev yapan yabancı kaptan, kabin ekibi ve teknsiyen sayısını bir düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Geçen 23 Nisan'da da fakir çocukları uçakla İstanbul'a getirtip ağarlamışlardı. Böyle konulardaki duyarlılıklarından dolayı kesnlikle en sevdiğim şirkettir Atlasjet. Volvo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sırf THY na değil, SAW a da örnek olsun. Umarım artık bu sene bayrak asarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun ! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birde THY bankolarını gösterseniz aradaki fark daha iyi anlaşılırdı. 23 Nisanda da aynı durum sözkonusuydu. Onur ve Atlasın bankoları bayrak ve posterlerle süslenmişti THY bankoları ise "diğer günlerden" farksızdı. Gidip şeflerine bunun sebebini sorunca "THY zaten bayrak taşıyıcı buna ihtiyacı yok" cevabını aldım. Umarım bu bir zihniyet sorunu değildir de yetkililer biran önce bu hatayı düzeltir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kim engel olabilir kendi ülkemin bayrağını asmama, Ata'mın resmini taşımama?! bir takım gerici insanların istedikleri mantığa düşüpte milli duygularımızın kabarmasına engel olmayalım.. Kimin çoğunlukta olduğunu biz gösterelim. Tebrikler Atlasjet'e.. Ana havayolumuz olan THY'den de bekleriz bu davranışı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tüm firmalara örnek olsun, pazartesi Büyükdere caddesinden geçtim orada da tüm firmalar binalarına inanılmaz güzellikte bayraklarınıasmışlardı onlarıda ayrıca tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Umarım tüm havayollarına örnek olur. Özellikle bu konuda özürlü olan THY na. Tebrikler Atlasjet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000