24 Ağustos 2011, Çarşamba 11:10:03

BORAJET’LE YOLLARI AYRILDI...

ATM Dalaman Havaalanı Ticari İşler Müdürlüğü’nden ayrıldıktan sonra Borajet’te sırasıyla ticaret ve yer işletme başkanlığı görevine getirilen Recep Küçük’ün Borajet macerası sona erdi...
  • Bende tutmus bu yorumlara dalmisim, hosteslik basvuru yapmistim oyle sayfalari gezerken olay var burda diye okudum, ortalik karismis ama ustunden cok sular gecmis.. Ucak bu ya ucar gider, zarar yaparsa 2 zeytin azaltirsiniz kahvalti menusunden toparlar:) ben nasil olcam hostes yardim edin kardesinize, o kadar yonetim kadrosu yazmis, bi faydaniz dokunsun.
  • Yeni yer işletme başkanının yer hizmetleri geçmişi olmadığı gibi herhangi bir eğitimi dahi yok. Nasıl olacak bu iş... SHGM nasıl onay verecek ki.... Anlayan beri gelsin...
  • Birde komik olan gamze hanimin ne basarisi varmis merakediyoruz. Gecmis calisma yasaminin yakin olarak taniyan biri olarak guluyoruz.
  • yazık kardeşim bu kadar insanlarla oynamaya.. kaç günlük şirketki bu kadarda değişiklik çok fazla. bunların hepsi kötümü yoksa başka birşeymi var. yorumları okuduğunuzda aslında belli oluyor.
  • Sira sn kadir peker de bayram basi ucaklar bonbos bayram sonu ucaklar bonbos, anlayan bir genel mudur gelecek bu sirkete
  • Birde receb beyi atlasjet in patronuna sormak lazim :))
  • Ne zaman bir is yaptin. Hep baskalarinin sirtindan islerini yurutun, kabul etmen onemli degil sektor artik seni taniyor. Diger calistigin havayollarindan ayrilma sebebini sende biliyorsun hic bu konulari acmayalim gecmisolsun sana
  • vermiş olduğunuz garip tepkilerle beni onayladığınızın bile farkında değilsiniz...Metin Ünsal ( tabi oysan ) seni de anlıyorum , kuyruğu dik tutmak gerek...hadi canım Allah yolunuzu açık etsin..ben de kabahat ki sıçramaz diye çamura taş atıyorum..
  • Ne kadar aciz bir durum demirbilek gibi burda durup sizleri seyrediyorum
  • Kendi kendine bir neden sonuç çıkarmaya çalışman asıl senin ne kadar salladığını gösteriyor.İsimini kullanabildiğin insanları ara da boyunun ölçüsünü al. Ama onları değil aramak aynı mekanda bile bulunamazsın.
Atlasjet ve ATM Dalaman Havaalanı’nda görev yapan deneyimli havacı Recep Küçük, Borajet’teki görevinden ayrıldı.
 
Geçtiğimiz yıl Haziran ayında ATM Dalaman Havaalanı’nda Ticari İşler Müdürlüğü görevini yürütürken aynı görev için transfer edilen Recep Küçük’ün, Borajet macerası 14 ay sürdü.
 
Borajet’te önce Ticaret Başkanlığı görevine getirilen ancak daha sonra Yer İşletme Başkanlığı görevine atanan Küçük’ün sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
 
Recep Küçük’ten boşalan Yer İşletme Başkanlığı koltuğuna ise kurum içinden bir ismin atanması bekleniyor. Başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Basın, Müşteri ve Halkla İlişkiler Müdürü Gamze Demirbilek’in, Recep Küçük’ten boşalan koltuğa oturacağı iddia edildi.
BORAJET’LE YOLLARI AYRILDI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 10 yıl önce
Bende tutmus bu yorumlara dalmisim, hosteslik basvuru yapmistim oyle sayfalari gezerken olay var burda diye okudum, ortalik karismis ama ustunden cok sular gecmis.. Ucak bu ya ucar gider, zarar yaparsa 2 zeytin azaltirsiniz kahvalti menusunden toparlar:) ben nasil olcam hostes yardim edin kardesinize, o kadar yonetim kadrosu yazmis, bi faydaniz dokunsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yeni yer işletme başkanının yer hizmetleri geçmişi olmadığı gibi herhangi bir eğitimi dahi yok. Nasıl olacak bu iş... SHGM nasıl onay verecek ki.... Anlayan beri gelsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birde komik olan gamze hanimin ne basarisi varmis merakediyoruz. Gecmis calisma yasaminin yakin olarak taniyan biri olarak guluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yazık kardeşim bu kadar insanlarla oynamaya.. kaç günlük şirketki bu kadarda değişiklik çok fazla. bunların hepsi kötümü yoksa başka birşeymi var. yorumları okuduğunuzda aslında belli oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sira sn kadir peker de bayram basi ucaklar bonbos bayram sonu ucaklar bonbos, anlayan bir genel mudur gelecek bu sirkete

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birde receb beyi atlasjet in patronuna sormak lazim :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne zaman bir is yaptin. Hep baskalarinin sirtindan islerini yurutun, kabul etmen onemli degil sektor artik seni taniyor. Diger calistigin havayollarindan ayrilma sebebini sende biliyorsun hic bu konulari acmayalim gecmisolsun sana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vermiş olduğunuz garip tepkilerle beni onayladığınızın bile farkında değilsiniz...Metin Ünsal ( tabi oysan ) seni de anlıyorum , kuyruğu dik tutmak gerek...hadi canım Allah yolunuzu açık etsin..ben de kabahat ki sıçramaz diye çamura taş atıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne kadar aciz bir durum demirbilek gibi burda durup sizleri seyrediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kendi kendine bir neden sonuç çıkarmaya çalışman asıl senin ne kadar salladığını gösteriyor.İsimini kullanabildiğin insanları ara da boyunun ölçüsünü al. Ama onları değil aramak aynı mekanda bile bulunamazsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000