27 Haziran 2010, Pazar 12:25:35

BORAJET İÇİN ÇALIŞACAKLAR...

Bir dönem AtlasJet Havayolları Müşteri ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün birlikte yürüten Gamze Demirbilek ile yine AtlasJet Havayolları Yer İşletme Başkanlığı'nı yapan Recep Küçük artık deneyimlerini Borajet için harcayacaklar.
  • Biraz önce Borajet'in sitesinde Tokat için ağustos ayından itibaren salı ve perşembe günleri "seferimiz yok" ibaresi var..Öyle görünüyor ki Borajet Tokat uçuşlarından memnun değil galiba..İlk önce Tokat'a sabah akşam günde iki sefer planlanıyordu ama gelinen duruma bakın şimdi.
  • Borajet ağustos ayından itibaren salı ve perşembe günleri Tokat uçuşlarını iptal etmiş..Haftada 5 gün uçuşlara devam edecekmiş..Uçuşlar başlamadan önce Tokat'a sabah akşam iki sefer düzenleyeceği söyleniyordu şimdi şu gelinen duruma bir bakın..
  • Benim Borajet'le hiçbir ilgim yok! Sadece "turbo cahilliğe" dikkat çekmek istedim! THY çalışanıyım, gurur duyuyorum! Borajet'te de çalışsaydım yine gurur duyardım! Gurur duyacak bir şeyiniz yoksa başkalarını küçümseyerek büyüyemezsiniz! Borajet insanlara ekmek kapısı açtı! Size ne oluyor? Bir şirket adını istediği gibi koyar, size mi soracak? Yolcuyu memnun ederse yaşar, edemezse yaşayamaz. Bunu, ticaretini yapanlar düşünsün! Ama sizlerin acısını anlayamasam da emin olun sizin için üzülüyorum! Bir ihtiyacınız varsa mailinizi açık olarak yazabilirsiniz sizinle seve seve irtibata geçerim! Sevgiler, saygılar!
  • Her iki arkadaşın Atlasjet'ten neden ayrıldıklarını soran arkdaşı dinleyip araştırdım.,.Her ikisi de istifa etmiş ve ardından şirketleri teşekkür etmiş çalışmaları için...Galiba çamur at izi kalsın misali...Bunu soran arkadaşın bir sorunu olsa gerek...
  • Bora jete uçuş hayatında başarılar dilerim.tercih ettikleri donanım bence çok yerindedir.ve turboproplar beklenilmedik hareket kaabiliyeti saglayacakalar türkiye içinde.tabi pazar oluşuncaya kadar sabrederler işallah.
  • Sevgili arkadaslar, Sırf Borajet için değil diğer şirketler içinde bir gün olsun yapıcı yorum yapın,bunların hiç mi iyi yanları yok,Lütfen şirketleri ve de özellikle insanları karalamaktan vazgecelim,ama tutarsız ve de olumsuz yönleri varsa bunuda belgelerle kanıtlayabilirsek o zaman yazalım. tüm yorumculara ve ade airport haber yönetimine selamlar
  • Kadir bey hayirli olsun. Gokyuzu ailesi arasina katiliminiz, elbette heyecanli gunler, kadro kurma sikintisi. Sektorden deneyimli elemanlarla yola cikmak gerekir fakat Gamze hn. ile Recep bey size ne kazandirir. Resim olarak iyi, reklamin kotusu olmaz diyorsaniz bilemem. Bu arkadaslarin Atlas Jet`den ayrilis nedenleri iyi arastirimis mi? Hedefe dogru ilerlerken kendi icinizde problem yaratmak, isin basinda yaratilan o heyecanin yerine farkli meselelerle ugrasmak. Neyse kisaca Allah yardimciniz olsun, Kadir bey.
  • ARKADAŞLARA BAŞARILAR TÜM KALBİMLE BORAJET İN BAŞARILI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM ALLAH KAZA BELA VERMESİN .B.E
  • İKİ ARKADAŞIMADA BAŞARILAR DİLİYORUM YOLLARI AÇIK OLSUN
  • Arkadaşlar adı jetse pervane olmaz.Pervane varsa jet değildir.Yok turboprob turbo jet vs.vs. Bunun için bunun adı Borajet değil Boraprop dur.Gerisi teferruat.
AtlasJet Havayolları'nda başarılı bir çalışma dönemi geçiren Gamze Demirbilek Borajet Müşteri ve Halkla İlişkiler Müdürü oldu.

Gamze Demirbilek, gerek yolcularla gerekse basınla birebir temasa önem vererek sorunları minimuma indirmeyi hedefleyerek AtlasJet Havayolları'nda başarılı bir dönem geçirmişti.

Özellikle World Focus Havayolları kazasında kriz yönetimini başarıyla yürütmüştü. Gamze Demirbilek, şimdi bu enerjisini Borajet için harcayacak.

Öte yandan AtlasJet Havayolları'nda Yer İşletme Başkanlığı yapan Recep Küçük de Borajet ile anlaşarak görevine başladı.

AtlasJet Havayolları'ndan ayrıldıktan sonra Dalaman ATM Havalimanı'nda Ticari İşler Müdürlüğü yapan Recep Küçük, BoraJet'e de aynı görevle getirildi.

Çalışmalarına hızla başlayan Küçük, bölgesel projeleri ile dikkat çekiyor.

AirportHaber.Özel

BORAJET İÇİN ÇALIŞACAKLAR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
Biraz önce Borajet'in sitesinde Tokat için ağustos ayından itibaren salı ve perşembe günleri "seferimiz yok" ibaresi var..Öyle görünüyor ki Borajet Tokat uçuşlarından memnun değil galiba..İlk önce Tokat'a sabah akşam günde iki sefer planlanıyordu ama gelinen duruma bakın şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Borajet ağustos ayından itibaren salı ve perşembe günleri Tokat uçuşlarını iptal etmiş..Haftada 5 gün uçuşlara devam edecekmiş..Uçuşlar başlamadan önce Tokat'a sabah akşam iki sefer düzenleyeceği söyleniyordu şimdi şu gelinen duruma bir bakın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Benim Borajet'le hiçbir ilgim yok! Sadece "turbo cahilliğe" dikkat çekmek istedim! THY çalışanıyım, gurur duyuyorum! Borajet'te de çalışsaydım yine gurur duyardım! Gurur duyacak bir şeyiniz yoksa başkalarını küçümseyerek büyüyemezsiniz! Borajet insanlara ekmek kapısı açtı! Size ne oluyor? Bir şirket adını istediği gibi koyar, size mi soracak? Yolcuyu memnun ederse yaşar, edemezse yaşayamaz. Bunu, ticaretini yapanlar düşünsün! Ama sizlerin acısını anlayamasam da emin olun sizin için üzülüyorum! Bir ihtiyacınız varsa mailinizi açık olarak yazabilirsiniz sizinle seve seve irtibata geçerim! Sevgiler, saygılar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her iki arkadaşın Atlasjet'ten neden ayrıldıklarını soran arkdaşı dinleyip araştırdım.,.Her ikisi de istifa etmiş ve ardından şirketleri teşekkür etmiş çalışmaları için...Galiba çamur at izi kalsın misali...Bunu soran arkadaşın bir sorunu olsa gerek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bora jete uçuş hayatında başarılar dilerim.tercih ettikleri donanım bence çok yerindedir.ve turboproplar beklenilmedik hareket kaabiliyeti saglayacakalar türkiye içinde.tabi pazar oluşuncaya kadar sabrederler işallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sevgili arkadaslar, Sırf Borajet için değil diğer şirketler içinde bir gün olsun yapıcı yorum yapın,bunların hiç mi iyi yanları yok,Lütfen şirketleri ve de özellikle insanları karalamaktan vazgecelim,ama tutarsız ve de olumsuz yönleri varsa bunuda belgelerle kanıtlayabilirsek o zaman yazalım. tüm yorumculara ve ade airport haber yönetimine selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kadir bey hayirli olsun. Gokyuzu ailesi arasina katiliminiz, elbette heyecanli gunler, kadro kurma sikintisi. Sektorden deneyimli elemanlarla yola cikmak gerekir fakat Gamze hn. ile Recep bey size ne kazandirir. Resim olarak iyi, reklamin kotusu olmaz diyorsaniz bilemem. Bu arkadaslarin Atlas Jet`den ayrilis nedenleri iyi arastirimis mi? Hedefe dogru ilerlerken kendi icinizde problem yaratmak, isin basinda yaratilan o heyecanin yerine farkli meselelerle ugrasmak. Neyse kisaca Allah yardimciniz olsun, Kadir bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ARKADAŞLARA BAŞARILAR TÜM KALBİMLE BORAJET İN BAŞARILI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM ALLAH KAZA BELA VERMESİN .B.E

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İKİ ARKADAŞIMADA BAŞARILAR DİLİYORUM YOLLARI AÇIK OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar adı jetse pervane olmaz.Pervane varsa jet değildir.Yok turboprob turbo jet vs.vs. Bunun için bunun adı Borajet değil Boraprop dur.Gerisi teferruat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000