06 Ocak 2015, Salı 23:05:06

ATLASJET'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Isparta'da düşen uçak kazasının bugünkü duruşmasında hakkında 11 yıl 8 ay hapis kararı verilen Yacuz Çizmeci'nin bazı haber sitelerinde "Atlasjet Yönetim Kurulu Üyesi" olarak geçmesi üzerine Atlasjet'ten açıklama geldi...
  • Uçakta ölen 3 hostesin Mümine.Sinem,Mana nın da Atlasjet in KADROLU elamanı olduğunu hatırlatmak isterim ölen elamanlarınıza aynı hassasiyeti göstermediniz. Ağzınızla kuş tutsanız sizin sırtınız artık düzelmez....
  • Daha yazı yazmasıni bilmiyorsun yorum yapmaya calisiyorsun mahsuncum..heralde mahsun kirmizigul un yeni filmini izledin ..onu etkisinde kalmışin mahsuncum. .
  • Mahsunun :) Mahsun "guclu" demektir. Masum demek istiyorsunuz sanirim. Mahsunun :)))))
  • Kaç mahsunun canını aldınız ucuza cıkarıcam die hala kötü imaj olmasın diye neler yapıyorsunuz

Bugün 29'uncu Isparta kazası duruşmasında 7 yılın ardından karar çıktı. Kararda hapis cezası alan sanıklardan Yavuz Çizmeci'nin Hürriyet gazetesinin internet sitesinde yer alan haberde Atlasjet yönetim kurulu üyesi olarak geçmesine, Atlasjet'ten açıklama geldi.

Atlasjet'ten yapılan açıklama şöyle;

Atlasjet’in 2007 yılında gerçekleşen Isparta kazası ile ilgili dava bugün sonuçlandı. AtlasJet’in tüm yetkililerinin beraat ettiği davayla ilgili basın bülteni ise ajanslar aracılığıyla medyaya servis edildi.

Bazı haber sitelerine yansıyan haberlerde ise Yavuz Çizmeci ismi “AtlasJet Yönetim Kurulu Üyesi” olarak geçmiştir. World Focus Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Çizmeci’nin AtlasJet’le herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

Konu, AtlasJet açısından büyük bir hassasiyet taşıdığından, bu önemli detayı siz değerli basın mensuplarının dikkatine sunarız.

ATLASJET'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Yorumlar

hostes ~ 9 yıl önce
Uçakta ölen 3 hostesin Mümine.Sinem,Mana nın da Atlasjet in KADROLU elamanı olduğunu hatırlatmak isterim ölen elamanlarınıza aynı hassasiyeti göstermediniz. Ağzınızla kuş tutsanız sizin sırtınız artık düzelmez....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Daha yazı yazmasıni bilmiyorsun yorum yapmaya calisiyorsun mahsuncum..heralde mahsun kirmizigul un yeni filmini izledin ..onu etkisinde kalmışin mahsuncum. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahsun ~ 9 yıl önce
Mahsunun :) Mahsun "guclu" demektir. Masum demek istiyorsunuz sanirim. Mahsunun :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kaç mahsunun canını aldınız ucuza cıkarıcam die hala kötü imaj olmasın diye neler yapıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000