08 Ocak 2014, Çarşamba 20:52:32

ATLASJET'TEN FLAŞ HAMLE!

Atlasjet Havayolları, Ukrayna'daki havayolu şirketini kurdu ilk uçağını da renklerine boyattı.
  • Goodmorning, Please remove those pictures those are not made by your people but by honest dutch guys. It's illegal to remove our copyrights and put yours on it. Please remove otherwise other actions will be taken.
  • Ekip bizden mi onlardan mı ?? Kabin Ukr kokpit TR olursa direk Atlas a geçerim :)))
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Tebrik ediyorum eski firmamı umarim artik calisanlar da yillardir gormedigi faydayi gorur bu kârlılıktan
  • Yakın zamanda şirketten ayrılan eski bir Atlasjet çalışanı olarak bu habere çok sevindim. Herkese hayırlı olmasını diliyorum. Atlasjet özellikle genel müdürlükte kurumsallaşmaya biraz daha önem vermesi gereken bir şirket. Çalışan turnover'ı gerçekten çok yüksek, bunun da nedeni çalışanına verdiği düşük maaşlar. Genel müdürlükte güzel bir kurumsal yapılanmayla TK seviyesine çıkabilir, ama sürekli personel değişikliğiyle bu maalesef mümkün gözükmüyor. Yolları açık olsun yine de.
  • Murat Ersoy un tüm işleri şanslı olur inşallah!ben su an sistemin içerisinde bir çalışan olarak sunu söylüyorum;çok iyi bir uçuş işletme başkanlığı çalışanları olan ekibi kuvvetli ve başarılı! Herkesi mutlu etmez imkansız ama mutlu olmak için de baktığınız yer çok önemli! Ben Murat Bey in gerçek bir profesyonel ve iyi biri olduğuna inanıyorum!iyilikleri onun yolunu açacaktır!!
  • Hayırlı olsun.. Atlas Jet 1 numara
  • Ultra Aslan olarak kazasız,belasız uçuşlar dilerim...
  • hayırlı uğurlu olsun
  • Yurtdışı havayolu markası ihraç etmemiz ne kadar güzel birşey :)

Atlasjet Havayolları, Ukrayna'daki havayolu şirketini kurdu ilk uçağını da renklerine boyattı.

Dünyanın çeşitli ülkelerinde havayolları kurma hamlesiyle adından söz ettiren Atlasjet, bu kez de Ukrayna'ya açıldı. Türkiye'nin önde gelen havayolu şirketlerinden Atlasjet, Ukrayna'daki şirketini de resmen kurdu, şirkete ait ilk uçak da hazır getirildi. Atlasjet-UA adıyla boyaması da gerçekleştirilen Airbus A320 tipi uçak, ilk kez görüntülendi.

VQ-BHS kuyruk tescilli A320 tipi yolcu uçağıyla Ukrayna'da havayolu kurma faaliyetlerine hız veren Atlasjet'in kısa bir süre içinde uçuşlarına başlayacağı öğrenildi.

Atlasjet daha önce de Kuzey Irak’ta Zagrosjet isimli şirketi kurmuştu.

Ukrayna'nın Lviv kentinde kurulan şirketin Ukrayna Sivil Havacılık Otoritesi'nden onay alınmasının ardından uçuşlarına başlayacağı öğrenildi.  

ATLASJET'TEN FLAŞ HAMLE!

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Copyright ~ 10 yıl önce
Goodmorning, Please remove those pictures those are not made by your people but by honest dutch guys. It's illegal to remove our copyrights and put yours on it. Please remove otherwise other actions will be taken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip?? ~ 10 yıl önce
Ekip bizden mi onlardan mı ?? Kabin Ukr kokpit TR olursa direk Atlas a geçerim :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atlasjet ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
old Atlasjetter ~ 10 yıl önce
Tebrik ediyorum eski firmamı umarim artik calisanlar da yillardir gormedigi faydayi gorur bu kârlılıktan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 10 yıl önce
Yakın zamanda şirketten ayrılan eski bir Atlasjet çalışanı olarak bu habere çok sevindim. Herkese hayırlı olmasını diliyorum. Atlasjet özellikle genel müdürlükte kurumsallaşmaya biraz daha önem vermesi gereken bir şirket. Çalışan turnover'ı gerçekten çok yüksek, bunun da nedeni çalışanına verdiği düşük maaşlar. Genel müdürlükte güzel bir kurumsal yapılanmayla TK seviyesine çıkabilir, ama sürekli personel değişikliğiyle bu maalesef mümkün gözükmüyor. Yolları açık olsun yine de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Câbin chief ~ 10 yıl önce
Murat Ersoy un tüm işleri şanslı olur inşallah!ben su an sistemin içerisinde bir çalışan olarak sunu söylüyorum;çok iyi bir uçuş işletme başkanlığı çalışanları olan ekibi kuvvetli ve başarılı! Herkesi mutlu etmez imkansız ama mutlu olmak için de baktığınız yer çok önemli! Ben Murat Bey in gerçek bir profesyonel ve iyi biri olduğuna inanıyorum!iyilikleri onun yolunu açacaktır!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun.. Atlas Jet 1 numara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEK BÜYÜK ~ 10 yıl önce
Ultra Aslan olarak kazasız,belasız uçuşlar dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 10 yıl önce
hayırlı uğurlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahadr ~ 10 yıl önce
Yurtdışı havayolu markası ihraç etmemiz ne kadar güzel birşey :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000