03 Ocak 2015, Cumartesi 14:47:11

ATLASJET'TEN FLAŞ AÇIKLAMA

Atlasjet Havayolları, Irak uçuşlarının durdurulduğunu açıkladı.
  • ALMA MAZLUMUN AHINI CIKAR AHESTE AHESTE YAZAN MAZLUM :))))))
  • Sürekli kafanın dikine giden patronla bu kadar olur. Adam her yeri kendi yönetiyor enteresan hakkaten
  • Uçağın C checki Mayıs ayında Ispartada yapıldı arkadaşm öyle bildigin gibi degil o iş
  • Çok uzatmayın yahu... Her şey ortada. Öküz ölmüüüüşşş, ortaklık bozulmuş Arkadaş hem nasıl insanlarsınız siz. 2007 gibi bu uçuşlar başladığında yine sizler değil miydiniz "vaaayyyy 40000 insanımızı şehit ettiler, nasıl uçarsınız siz oraya. vaayyy kaptanlar uçmayacaktı ama uçuş başına 100 euro verilince hemen sattılar memleketini" vs. gibi saçmalıklarla sataşanlar sizler değilmiydiniz hanımlar beyleeeeeeerrr. Ne oldu da şimdi atlasjet artık o coğrafyaya uçurulmuyor diye yırtınıyonuzzz. İstediğiniz bu değilmiydi zaten. Yok yavrucum sizden adam olmaz. Sizler "boğaz köprüsü yapılırsa arabalı vapurlar ne olacak" deyip köprüyü ilk kullanan zihniyetin devamısınız. Ne dediğinizi bilmiyorsunuz, ne dediğinizi unutuyorsunuz, hayatınız zaman aşımı olmuş sizin ama bu olayla ilgili bir gerçek var. Demiştim ya en başta. Çok aşikar çooook belli. ÖKÜZ ÖLDÜ, ORTAKLIK BOZULDU. Hadi dağılın şimdi.
  • cok iyi oldu buna gercekten cok sevindim 2 saatlik yola bi dunya para alirsan olacagi buydu milletin ahini aldiniz ey atlasjet belki bundan sonra akliniz basiniza gelir ama nafile cunku siz bu hatla ayakta kalmayi basardiniz bu yolla kendinizi iflastan kurtardiniz belki 3 4 ay daha ayakta durabilirsiniz sonrada gummm
  • Burada yorumda bulunan Arkadaşlarım işin gerçek yüzünü bilmediğiniz için boş yorumlarda bulunuyorsunuz bazı yorumlar gerçeği anlatmaya çalışsamda olay bir Atlasjet bir zagrosjet veya devletler arası ilişkilermidir bilmiyor ve yorumluyorsunuz. ZagrosJet atlasa uzun yıllar kuzey Irak tan bol bol para kazandırdı musluk kapandı mı bu polemikler başladı ? Sayın okuyucular ve bu sitenin değerli mensupları hiç biriniz ZAGROSJET i tanımıyorsunuz yeri geldiğinde bu günkü gibi ZAGROSJET yolcuları da mağdur olmuştu Erbil'de 170 Ankara yolcusu piç gibi kalmıştı ertesin gün Atlasjetin değerli personeli yangından mal kaçırır gibi kaçmıştı Erbil'den o zaman bu Yorumları ve haberleri yapacak sosyal medya nerede idi bu gün Atatürk Hava Limamını Apronunda Irak sivil havacılığına Kayıtlı ZAGROSJET airbus A321 uçağı neden el konulmuş geri iade edilmiyor Atlasjetin sahibi Onur Air Üçağıl ile Erbil'e gidecek kadar haysiyetsiz mi ? Ne ekersen onu biçersin uzun adam.
  • Ben ona Kak derim:)) ama aglanacak haldeyiz
  • Etme bulma dünyası rumuzlu arkadasın yazdıkları tamamen dogrudur. sen ne ekersen onu biçersin. Ersoy efendi düşünsün artık gerisini. Irak Atlas için sıcak paraydı ama ne hikmetse %49 pay ile gücünü kanıtlamak isteyen Ersoy efendi, karşısındakilerinin geri adım atmaması sonucu uçağını ve tüm ekiplerini çekerek aklı sıra göz dagı verdi. (SHGM aracılığı ile permi ve diger yapılan uygulamalar zaten belirtildi) Şimdi neden ben anlaşmayı bozdum diye otursun koltuğunda biraz düşünsün ne kaybetti veya daha neler kaybedecek. Zagros ta emin olun Para bitmez yolcuları uçuracak uçak bulurlar (Onur Air).
  • Ya o kadar uçulası yer varken sende buraya niye uçuyorsun ki.....Minsk' e uç mesela. Tk biletler çok pahalı, vize de yok, tercih edilirsin ,bizde rus aeroflot la uçmayız,
  • Rusya mi kaldi

Atlasjet Havayolları, Irak uçuşlarının durdurulduğunu açıkladı. Şirket, uçuşların hukuksuzca ve tek taraflı olarak iptal edildiğini vurgulayarak 1 Ocak'tan itibaren seferlerin icra edilemediğini bildirdi.

Atlasjet'ten yapılan açıklamada:

Irak Sivil Havacılığı tarafından uçuş izinlerimizin hukuksuzca ve tek taraflı olarak 01 Ocak 2015 tarihi itibariyle iptal edilmesi nedeniyle, Irak uçuşlarımız ikinci bir talimata kadar durdurulmuştur.

01 Ocak 2015 tarihinden beri, operasyonel anlamda uçaklarımızın hazır bulunmasına rağmen, yolcularımızın Irak'a ulaşımı havayolumuzdan kaynaklanmayan sebeplerden ötürü sağlanamadığı için konaklama imkanı ve dileyenlere ücret iadesi sunulmuştur. Ancak bugün itibariyle, Erbil ve Süleymaniye bileti almış olan tüm yolcularımıza durum normale dönene kadar kesintisiz ücret iadesi yapılacaktır.

Atlasjet olarak, konuyu sizin nezdinizde kamuoyunun bilgilerine sunarız.

 

ATLASJET'TEN FLAŞ AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

MAZLUM ~ 9 yıl önce
ALMA MAZLUMUN AHINI CIKAR AHESTE AHESTE YAZAN MAZLUM :))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
patron ~ 9 yıl önce
Sürekli kafanın dikine giden patronla bu kadar olur. Adam her yeri kendi yönetiyor enteresan hakkaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPad Uygulaması ~ 9 yıl önce
Uçağın C checki Mayıs ayında Ispartada yapıldı arkadaşm öyle bildigin gibi degil o iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vayyyyyy ~ 9 yıl önce
Çok uzatmayın yahu... Her şey ortada. Öküz ölmüüüüşşş, ortaklık bozulmuş Arkadaş hem nasıl insanlarsınız siz. 2007 gibi bu uçuşlar başladığında yine sizler değil miydiniz "vaaayyyy 40000 insanımızı şehit ettiler, nasıl uçarsınız siz oraya. vaayyy kaptanlar uçmayacaktı ama uçuş başına 100 euro verilince hemen sattılar memleketini" vs. gibi saçmalıklarla sataşanlar sizler değilmiydiniz hanımlar beyleeeeeeerrr. Ne oldu da şimdi atlasjet artık o coğrafyaya uçurulmuyor diye yırtınıyonuzzz. İstediğiniz bu değilmiydi zaten. Yok yavrucum sizden adam olmaz. Sizler "boğaz köprüsü yapılırsa arabalı vapurlar ne olacak" deyip köprüyü ilk kullanan zihniyetin devamısınız. Ne dediğinizi bilmiyorsunuz, ne dediğinizi unutuyorsunuz, hayatınız zaman aşımı olmuş sizin ama bu olayla ilgili bir gerçek var. Demiştim ya en başta. Çok aşikar çooook belli. ÖKÜZ ÖLDÜ, ORTAKLIK BOZULDU. Hadi dağılın şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Figen ~ 9 yıl önce
cok iyi oldu buna gercekten cok sevindim 2 saatlik yola bi dunya para alirsan olacagi buydu milletin ahini aldiniz ey atlasjet belki bundan sonra akliniz basiniza gelir ama nafile cunku siz bu hatla ayakta kalmayi basardiniz bu yolla kendinizi iflastan kurtardiniz belki 3 4 ay daha ayakta durabilirsiniz sonrada gummm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 9 yıl önce
Burada yorumda bulunan Arkadaşlarım işin gerçek yüzünü bilmediğiniz için boş yorumlarda bulunuyorsunuz bazı yorumlar gerçeği anlatmaya çalışsamda olay bir Atlasjet bir zagrosjet veya devletler arası ilişkilermidir bilmiyor ve yorumluyorsunuz. ZagrosJet atlasa uzun yıllar kuzey Irak tan bol bol para kazandırdı musluk kapandı mı bu polemikler başladı ? Sayın okuyucular ve bu sitenin değerli mensupları hiç biriniz ZAGROSJET i tanımıyorsunuz yeri geldiğinde bu günkü gibi ZAGROSJET yolcuları da mağdur olmuştu Erbil'de 170 Ankara yolcusu piç gibi kalmıştı ertesin gün Atlasjetin değerli personeli yangından mal kaçırır gibi kaçmıştı Erbil'den o zaman bu Yorumları ve haberleri yapacak sosyal medya nerede idi bu gün Atatürk Hava Limamını Apronunda Irak sivil havacılığına Kayıtlı ZAGROSJET airbus A321 uçağı neden el konulmuş geri iade edilmiyor Atlasjetin sahibi Onur Air Üçağıl ile Erbil'e gidecek kadar haysiyetsiz mi ? Ne ekersen onu biçersin uzun adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaka ~ 9 yıl önce
Ben ona Kak derim:)) ama aglanacak haldeyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BALTA ~ 9 yıl önce
Etme bulma dünyası rumuzlu arkadasın yazdıkları tamamen dogrudur. sen ne ekersen onu biçersin. Ersoy efendi düşünsün artık gerisini. Irak Atlas için sıcak paraydı ama ne hikmetse %49 pay ile gücünü kanıtlamak isteyen Ersoy efendi, karşısındakilerinin geri adım atmaması sonucu uçağını ve tüm ekiplerini çekerek aklı sıra göz dagı verdi. (SHGM aracılığı ile permi ve diger yapılan uygulamalar zaten belirtildi) Şimdi neden ben anlaşmayı bozdum diye otursun koltuğunda biraz düşünsün ne kaybetti veya daha neler kaybedecek. Zagros ta emin olun Para bitmez yolcuları uçuracak uçak bulurlar (Onur Air).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya o kadar uçulası yer varken sende buraya niye uçuyorsun ki.....Minsk' e uç mesela. Tk biletler çok pahalı, vize de yok, tercih edilirsin ,bizde rus aeroflot la uçmayız,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rusya ~ 9 yıl önce
Rusya mi kaldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000