20 Ocak 2013, Pazar 14:01:35

ATLASJET'TEN DEV ADIMLAR

Atlasjet İcra Kurulu Başkanı Sami Alan dünkü Kayseri hattı açılışında önemli açıklamalarda bulundu...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • SAMSUN'A DA SEFER BEKLİYORUZ
  • Trabzon a da sefer bekliyoruz eskisi gibi .. Biz çok memnunduk ..yine sefer açılacakmı acaba.Sefer düzenlenirse Tabzon a hiç kimse başka firmayla uçmaz.Antalya dan istanbula uçtum geçenlerde çok memnun kaldım 1 numarasınız bence ..
  • londra yapar canim
  • KKTC hizmetleriniz dökülüyor. Önce oraları bir düzeltin sonra ilave hatlar açın
  • Gecenyil Londra'dan Turkiye ve KKTC'ye ucanlarin buyuk begenisini kazanan Atlasjet'in Londra ucuslarini niye durdurdugunu anlamis degiliz.Lutfen bu karar tekrardan gozden gecirilsin.Londralilar sizleri istiyor Atlasjet.
  • Biz millet olarak sadece eleştirmiş olmak için yazarız. Eskiden Atlasjet kaç noktaya uçuyorki diye eleştirenler şimdi Atlasjet bu kadar hızlı uçuş noktası niye arttırıyor diye eleştiriyor. Uçmasalar kabahat , uçsalar yine kabahat. Aslında Atlasjet yıllarca hizmet kalitesini arttırdı, pazarın iyi ile köyüyü ayırt edebilecek seviyeye gelmesini bekledi, şimdi de hızla uçuş noktalarını arttırmaya başladı. Ama kimse heveslenmesin, artık kaliteli ve konforlu hizmeti ucuza vermesiyle ön plana çıkan Atlasjet ile başetmek neredeyse imkânsız. Bundan böyle Onur Air ve Pegasus'u zor günler bekliyor , onlar için sonuç kaçınılmaz görünüyor, en iyisi tadını çıkarsınlar.
  • Sn. Airport Haber bu atlasjet haberlerine aşırı yer vermiş olmanız çok anlaşılır olmaya başladı, pozitif ayrımcılık gibi algılanabilir. Bu sami Alan yakında bu atlas jet'i de batırır söyleyeyim. Adam kendini beğenmiş ve arzın merkezinde kendini görüyor. demedi demeyin Ersoy ailesi bu adama fazla güvenmeyin.
  • Anadolu jet zaten THY'nin değil mi? Atlas ile kategorileri farklı. Anadolu biraz daha low cost'a kayarken Atlas normal havayolu. Fiyatı biraz daha düşük sadece. Yola devam Atlas. Arkandayız.
  • 15 ucaklık fıloyla bu kadar uçuş cok degılmı ? Ucakmı eklendı acaba fıloyla ? Sımdı kaldırıyor ama sezonda ne yapacaklar ?

Cuma günü başladığı İstanbul-Kayseri seferlerinin dün Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldızı'ın da katılımıyla açılış hat törenini gerçekleştiren Atlasjet'in İcra Kurulu Başkanı Sami Alan bazı açıklamalarda bulundu.

Atlasjet'in büyüme hamlelerini tam olarak atabilmesi için 3. havalimanının açılmasını beklediklerini belirten Alan, Güney Sudan ve Kuzey Irak'taki havayolu kurma adımlarına değindi. Alan, 'Güney Sudan'dan lisans aldık ve 3 uçakla bu yıl içinde uçuşlara başlayacağız. Kuzey Irak'tan da lisansı aldık ancak merkezi hükümetle bir anlaşmazlık var. Onu atlatırsak oradaki hedeflerimize de başlarız' dedi.

Atlasjet'in bazı hedefleri için 3. havalimanının açılmasını beklediklerini sözlerine ekleyen Alan, 'Büyümeye devam edeceğiz. 3. havalimanı çok önemli ve biz de bunu bekliyoruz. Bu yıl için hedefimiz 18-20 iç hat uçuşu olacak. Önümüzdeki dönemde hatlarımızı açmaya devam edeceğiz' dedi.

ATLASJET'TEN DEV ADIMLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

şaka gibi ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
samsun ~ 11 yıl önce
SAMSUN'A DA SEFER BEKLİYORUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trabzonlu ~ 11 yıl önce
Trabzon a da sefer bekliyoruz eskisi gibi .. Biz çok memnunduk ..yine sefer açılacakmı acaba.Sefer düzenlenirse Tabzon a hiç kimse başka firmayla uçmaz.Antalya dan istanbula uçtum geçenlerde çok memnun kaldım 1 numarasınız bence ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onurair ~ 11 yıl önce
londra yapar canim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dökülüyor ~ 11 yıl önce
KKTC hizmetleriniz dökülüyor. Önce oraları bir düzeltin sonra ilave hatlar açın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haluk Bagli-Londra ~ 11 yıl önce
Gecenyil Londra'dan Turkiye ve KKTC'ye ucanlarin buyuk begenisini kazanan Atlasjet'in Londra ucuslarini niye durdurdugunu anlamis degiliz.Lutfen bu karar tekrardan gozden gecirilsin.Londralilar sizleri istiyor Atlasjet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....... kaçınılmazsa tadını çıkaracaksın... ~ 11 yıl önce
Biz millet olarak sadece eleştirmiş olmak için yazarız. Eskiden Atlasjet kaç noktaya uçuyorki diye eleştirenler şimdi Atlasjet bu kadar hızlı uçuş noktası niye arttırıyor diye eleştiriyor. Uçmasalar kabahat , uçsalar yine kabahat. Aslında Atlasjet yıllarca hizmet kalitesini arttırdı, pazarın iyi ile köyüyü ayırt edebilecek seviyeye gelmesini bekledi, şimdi de hızla uçuş noktalarını arttırmaya başladı. Ama kimse heveslenmesin, artık kaliteli ve konforlu hizmeti ucuza vermesiyle ön plana çıkan Atlasjet ile başetmek neredeyse imkânsız. Bundan böyle Onur Air ve Pegasus'u zor günler bekliyor , onlar için sonuç kaçınılmaz görünüyor, en iyisi tadını çıkarsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AtlasJet'e dikkat ~ 11 yıl önce
Sn. Airport Haber bu atlasjet haberlerine aşırı yer vermiş olmanız çok anlaşılır olmaya başladı, pozitif ayrımcılık gibi algılanabilir. Bu sami Alan yakında bu atlas jet'i de batırır söyleyeyim. Adam kendini beğenmiş ve arzın merkezinde kendini görüyor. demedi demeyin Ersoy ailesi bu adama fazla güvenmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salih Kü ~ 11 yıl önce
Anadolu jet zaten THY'nin değil mi? Atlas ile kategorileri farklı. Anadolu biraz daha low cost'a kayarken Atlas normal havayolu. Fiyatı biraz daha düşük sadece. Yola devam Atlas. Arkandayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
15 ucaklık fıloyla bu kadar uçuş cok degılmı ? Ucakmı eklendı acaba fıloyla ? Sımdı kaldırıyor ama sezonda ne yapacaklar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000