05 Nisan 2014, Cumartesi 10:52:55

ATLASJET'TEN DEV ADIM

Atlasjet'in yurt dışı yatırımlardan olan Atlasjet Ukrayna Havayolları, Ukrayna'nın Lviv kentinde düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.
  • üniformalar aynı olmuş ama ayakkabılar olmamış...birde ukrayna'da japon boylu hostesi nerden buldunuz allasen. bunlar koltuk kenarına çıkmadan başüstünden eşya bile alamazlar...birde 2. fotoğraftaki kırmızılı ve solundaki siyahlı hatunları alsanız bunlardan daha iyiydi :)
  • Ukrayna da uçucu personel sadece ukrayna lı olabiliyor, yabancı pilot kabul etmiyorlar.
  • İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR ve SLOT SORUNU Atlasjet'in bazı içhat seferlerini iptal edip boşa çıkarttığı slotlarla ne yapacağı şimdi belli oldu. Demekki o slotları Ukrayna uçuşları için kullanacaklarmış.
  • Başka Ukrayna yazan Arkadasım kabın memuru arkadaslar ukraynalı degil. Ucucu personel Türk.
  • Ukrayna ile uğraşacağınıza önce kıbrısı adam edin
  • Bol keseden atıyorsun Murat iç hatlarda yine dış çıktın Kayseri uçuşları Nisan'dan sonra yok Antep 1 sefere iniyor yine kaldın izmir Antalya Bodruma ukranyadanda havanı alır gelirsin yazlıkçı havayollarına devam birazda umre hacı işlem tamam
  • Olum bunlar bilinen normal ukraynalılar aylık 300 euro'ya çalışıyorlar senin bildiklerin saati 300 euro'ya çalışıyorlar normal la bunlar normal..
  • Allah kazasiz belasiz ucuslar versin.Sirada neresi var merakla bekliyoruz sayin Baskan ! Nijerya dan sllm lar
  • Allah hayirli, kazasiz belasiz ucuslar versin. Sonsuz başarılar.
  • Ukraynadan buldukları hosteslere bak .Boy 1.60 - 1.62 arası :) ... Bu bizim bildiğimiz Ukrayna değil , kesinlikle .

Atlasjet'in yurt dışı yatırımlardan olan Atlasjet Ukrayna Havayolları, Ukrayna'nın Lviv kentinde düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Lviv Havalimanı'nda düzenlenen basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulunan Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy; 'Hedefimiz Ukrayna'da 20 uçağa ulaşıp uzun mesafeli uçuşlar yapmak' dedi.

Atlasjet'in kesinlikle low cost (ucuz maliyetli) bir havayolu şirketi olmadığına vurgu yapan Ersoy, hizmetin kaliteli ve müşteri odaklı olduğunun altını çizdi.

Türkiye'nin köklü havayolu şirketlerinden olan Atlasjet, Ukrayna'daki yatırımı olan Atlasjet Ukrayna Havayolları'nın tanıtımını bu ülkenin Lviv kentinde gerçekleştirdi. Belediye Başkanı ve Bakanlık düzeyinde toplantıya dahil olan Ukrayna yetkilileri, Atlasjet Ukrayna'ya başarı dileklerinde bulundu.

Şu an için filosunda 3 uçak bulunduran Atlasjet Ukrayna, Ukrayna Sivil Havacılığı'ndan uçuş ruhsatını da aldı. Şirketin yeni hedefi Mayıs ayı itibariyle tarifeli uçuşlara başlamak olarak belirlendi.

Ukrayna'daki krizin yatırımı ve havacılığı olumsuz yönde etkilemeyceğini ifade eden Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy; 'Biz krizlere alışığız. Ülkedeki kriz olumsuz yönde etkilemez, bizim hedefimiz seneye 5-10 uçak daha filomuza eklemek' dedi.

Tanıtım toplantısının ardından AirportHaber'e özel açıklamalarda bulunan Murat Ersoy; 'Bu ülkedeki yatırıma 15 milyon dolar harcadık. 2 yıldır hazırlandığımız bir pazardı. Biz Ukrayna'da daha keşfedilmemiş bir çok pazar olduğuna inanıyoruz.  Daha ne kadarlık yatırıımla devam edececeğimizi buradaki durum belli edecek' dedi.

UÇUCU PERSONEL NASIL SEÇİLDİ?

Uçucu personelle ilgili açıklamalarlda bulunan Ersoy; 'Ukrayna'daki uçucular son derece kaliteli ve iyi yetiştirilmiş personellerden oluşuyor. Atlasjet'i de çok iyi biliyorlar. O nedenle bu anlamda hiç zorluk yaşamadık. Ukrayna'daki durumdan ötürü de en iyi personelleri biz aldık diyebilirim. Ukrayna Sivil Havacılığı da bize her konuda yardımcı oldu' dedi.

Atlasjet Ukrayna'nın ilk etapta Türkiye, Ortadoğu ve Ukrayna'nın doğusuna uçacağına belirten Ersoy, önümüzdeki yıldan itibaren Antalya ve Ege sahillerine uçuşlar yapılacağını sözlerine ekledi.

ATLASJET 10 HEKTAR ARAZİYİ NEDEN ALDI?

Sadece AirportHaber'in bilgi edindiği ve Atlasjet'in Lviv kentinin merkezinde aldığı 10 hektarlık araziye ilişkin bilgiler aktaran Ersoy; 'oraya alış veriş merkezi, akıllı konutlar, otel ve ticaret merkezi yapacağız' dedi.










©AirportHaber

ATLASJET'TEN DEV ADIM

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

üniforma ~ 10 yıl önce
üniformalar aynı olmuş ama ayakkabılar olmamış...birde ukrayna'da japon boylu hostesi nerden buldunuz allasen. bunlar koltuk kenarına çıkmadan başüstünden eşya bile alamazlar...birde 2. fotoğraftaki kırmızılı ve solundaki siyahlı hatunları alsanız bunlardan daha iyiydi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boyu değil işlevi ~ 10 yıl önce
sen bi ara girde murat ersoyun boyu kaç mış öğren bence kızlar kısa değil adam uzun
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ukrayna da uçucu personel sadece ukrayna lı olabiliyor, yabancı pilot kabul etmiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR ve SLOT SORUNU Atlasjet'in bazı içhat seferlerini iptal edip boşa çıkarttığı slotlarla ne yapacağı şimdi belli oldu. Demekki o slotları Ukrayna uçuşları için kullanacaklarmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Başka Ukrayna yazan Arkadasım kabın memuru arkadaslar ukraynalı degil. Ucucu personel Türk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ukrayna ile uğraşacağınıza önce kıbrısı adam edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bol keseden atıyorsun Murat iç hatlarda yine dış çıktın Kayseri uçuşları Nisan'dan sonra yok Antep 1 sefere iniyor yine kaldın izmir Antalya Bodruma ukranyadanda havanı alır gelirsin yazlıkçı havayollarına devam birazda umre hacı işlem tamam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başka Ukrayna'ya ~ 10 yıl önce
Olum bunlar bilinen normal ukraynalılar aylık 300 euro'ya çalışıyorlar senin bildiklerin saati 300 euro'ya çalışıyorlar normal la bunlar normal..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah kazasiz belasiz ucuslar versin.Sirada neresi var merakla bekliyoruz sayin Baskan ! Nijerya dan sllm lar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah hayirli, kazasiz belasiz ucuslar versin. Sonsuz başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başka Ukrayna ~ 10 yıl önce
Ukraynadan buldukları hosteslere bak .Boy 1.60 - 1.62 arası :) ... Bu bizim bildiğimiz Ukrayna değil , kesinlikle .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamil ~ 10 yıl önce
Bu arada hostesler kısa değil Murat Ersoy uzun. Sende yanında 1.50 falan kalabilirsin:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000