22 Nisan 2014, Salı 10:20:21

ATLASJET'TEN BÜYÜK JEST

Türkiye'nin köklü özel havayolu şirketlerinden Atlasjet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Adana Seyhan Belediyesi İlköğretim Okulu öğrencilerinden daha önce uçağa hiç binmemiş çocukları İstanbul'a uçurdu.
  • Atlas jet her zaman yapıyor bu işleri gelenek haline getirdi 23 nisan 19 mayıs ve ocak şubat aylarında bütün personelini otellerine götürüp ağırlıyor ve gelecek senelerde neler yapacaklarını paylaşıyor güzel bir organizasyon bütünleşme çok güzel tebrikler atlas jet e
  • Birkaç ay sonra istanbul dönüşünde başka havayollarıyla ile memleketlerine gelir artık yavrucaklar...

Türkiye'nin köklü özel havayolu şirketlerinden Atlasjet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Adana Seyhan Belediyesi İlköğretim Okulu öğrencilerinden daha önce uçağa hiç binmemiş çocukları İstanbul'a uçurdu, miniklere ilk uçuş deneyimini yaşattı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu sene Adana Seyhan'dan uçağa hiç binmemiş çocuklardan oluşan bir grup ilkokul öğrencisini İstanbul'a uçuran Atlasjet yetkilileri, çocukların mutluluğundan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bu sabah KK31 sefer sayılı Adana-İstanbul seferiyle Atatürk Havalimanı'na inen çocuklar, tekne turunun ardından Sultanahmet'te tarihi mekanları gezecek. Minikler bu akşam 18:00'de ise Adana'ya dönecek.




 

ATLASJET'TEN BÜYÜK JEST

Yorumlar

Havacı ~ 10 yıl önce
Atlas jet her zaman yapıyor bu işleri gelenek haline getirdi 23 nisan 19 mayıs ve ocak şubat aylarında bütün personelini otellerine götürüp ağırlıyor ve gelecek senelerde neler yapacaklarını paylaşıyor güzel bir organizasyon bütünleşme çok güzel tebrikler atlas jet e

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gentleman Jack ~ 10 yıl önce
Birkaç ay sonra istanbul dönüşünde başka havayollarıyla ile memleketlerine gelir artık yavrucaklar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAZ ~ 10 yıl önce
18.00 uçağı ile geri dönecekleri de yazıyor haberde ama, okumayı bilmek gerek.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000