28 Kasım 2013, Perşembe 12:40:48

ATLASJET'TEN BÜYÜK FIRSAT

“Yolcusunu en çok seven” havayolu Atlasjet, yurtiçi yolcularını her şey dâhil, tek yön 57 TL’den başlayan fiyatlarla uçuruyor.
  • Atlasjet bence Turkiyenin en yolcu dostu havayolu sirketi,koltuk araliklari gayet genis,bagaj agirligi siniri daha yuksek, personel guleryuzlu,insan gibi seyahat edebiliyorum. Tesekkurler Atlasjet
  • Atlasjet cok kisa zamanda cok daha iyi olacak.
  • Atlasjet yapacagını yine yaptı diger havayollarına fark atıp üstünlügünü gösedi herkesi uçurmaya niyetli..

'Yolcusunu en çok seven' havayolu Atlasjet, yurtiçi yolcularını her şey dâhil, tek yön 57 TL’den başlayan fiyatlarla uçuruyor. 

16 Kasım’da başlayan ve yoğun ilgi ile karşılanan fiyatlar, 24 Ocak’a kadar uygulanacak. EkonomiPlus’ta sınırlı sayıdaki koltuk için geçerli olan biletler hızla tükeniyor, fırsat bileti alan tüm yolcular EkonomiPlus ayrıcalıklarından faydalanabiliyor.

Bodrum, İzmir ve Kayseri’de her şey dahil, tek yön 57 TL’den başlayan fiyatlarla, Adana, Antalya, Gaziantep, Van, Iğdır’da ise her şey dahil, tek yön 77 TL’den başlayan fiyatlarla uçma fırsatı için acele etmek gerekiyor.

ATLASJET'TEN BÜYÜK FIRSAT

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Atlasjet bence Turkiyenin en yolcu dostu havayolu sirketi,koltuk araliklari gayet genis,bagaj agirligi siniri daha yuksek, personel guleryuzlu,insan gibi seyahat edebiliyorum. Tesekkurler Atlasjet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Atlasjet cok kisa zamanda cok daha iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 10 yıl önce
Atlasjet yapacagını yine yaptı diger havayollarına fark atıp üstünlügünü gösedi herkesi uçurmaya niyetli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000