11 Ocak 2013, Cuma 13:07:07

ATLASJET’TEN ADANA ÇIKARMASI

Atlasjet, yurt içindeki 5. noktası olan İstanbul-Adana tarifeli uçak seferlerine bugün başladı.
  • Valla emin adımlarla ilerliyorlar. Tebrik etmek lazım. Atlasın en zayıf halkası kıbrıs ve oradaki hizmetler. Onlarıda düzeltirse kimse tutamaz artık. Tebrikler
  • bir özel havayolu şirketi adanaya sefere başlamış ancak birisi veya birileri işde iptaller olacak hazırlıklı olun bilmem ne anlamak mümkün değil zannedersin ki karşındaki düşman sana saldırıyor rötar olacak şu olacak ne kadar olumsuz bir hava yaratıyorlar.. atlas jet adanaya sefer koyarsa veya başka bir şehire sana zararı nedir sen para kazanmıyorsun diye mi eğer sen de o zaman havayolu şirketi kur başla uçuşlara gücün yetiyorsa ne biçim bir düşünce yapasına sahip insanlarımız var havayolu şirketi batsın, şu olsun bu olsun yeni sefer demek daha fazla insan gelecek insanlar için seçenekler artacak anlamak mümkün değil tabikii..
  • Atlasjet'in bundan sonraki adımlarını iyi takip edin. Sürekli iptaller ve zararlar. Hayırlısı bakalım iç hatlardan kim gülmüş ki Atlasjet de gülecek
  • Sn.Sami Bey Yeni Uçuşlarınıza En kısa Zamanda Mardini İlave Etmenizi Önemle Rica Eder.Uçuşlarınızın Hayırlı Uğurlu Olmasını Dilerim.
  • Aslında olaylara çift yönlü bakmak lazım şu haklı bu haksız demeden olayı inceleyin. Thy yi politik olarak uçması için zorluyorlar kar edeceği hatta da başka ortakçı alıyorlar. Thy de kendince bunun adaletli olmadığını söylüyor burada haklı. Çünkü hep zararına zoraki uçuş yap(emi uçuşu) hem kazandığın hatta gelirini düşür burası adaletsiz. sorunun kaynağı zararına uçuş noktalarını açtıran otoritelerde aranmalı. Atlas jet in haklı yönü o hatta uçmak istemesi en doğal hakkıdır. Atlasjet in ne günahı var. Güzelde bir hava yoludur.
  • THY Kapitalizmi.....
  • Saygılar Atlas Jet Yetkilileri; Elazığ Doğuanadolunun kavşak noktası ve yolcu kapasitesi çok fazla neden Elazığa girmeyi düşünmüyorsunuz. Saygılarımla
  • Atlasjet'in neden Ankara-İstanbul Atatürk uçuşlarını apar topar kaldırdığı en kısa zamanda kamuoyuyla paylaşılmalıdır.
  • Adanalıymış diyorlar....
  • atlas jet i konyada görmek istiyoruz neden konya yokkk

Türkiye’nin köklü havayolu şirketlerinden Atlasjet, yurt içindeki 5. uçuş noktası olan İstanbul-Adana seferlerine bu sabah KK30 sefer sayılı Airbus A320 tipi uçağı ve 78 yolcusuyla başladı.

Atlasjet İcra Kurulu Başkanı Sami Alan’ın da hazır bulunduğu Adana uçağını havalimanında, Adana Vali Yardımcısı İbrahim Avcı karşıladı. Havalimanının geliş salonunda yolcular Adana’nın yöresel folklor ekibi tarafından karşılandı.

ATLASJET 2013’TE İÇ HATLARDA ATAĞA KALKIYOR

2013 yılına iç hatlarda yapacağı atakla damga vurmaya hazırlanan Atlasjet, İstanbul-Adana hattından sonra İstanbul’dan Kayseri, Adana, Gaziantep, Van ve Kars; Ankara’dan ise Diyarbakır ve Van noktalarına tarifeli seferler de başlatacak.

AirportHaber'in sorularını yanıtlayan Atlasjet İcra Kurulu Başkanı Sami Alan'ın çok özel açıklamaları ve Adana seferinin tüm detayları AirportHaber'de olacak...

 

ATLASJET’TEN ADANA ÇIKARMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Adımlar ~ 11 yıl önce
Valla emin adımlarla ilerliyorlar. Tebrik etmek lazım. Atlasın en zayıf halkası kıbrıs ve oradaki hizmetler. Onlarıda düzeltirse kimse tutamaz artık. Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
bir özel havayolu şirketi adanaya sefere başlamış ancak birisi veya birileri işde iptaller olacak hazırlıklı olun bilmem ne anlamak mümkün değil zannedersin ki karşındaki düşman sana saldırıyor rötar olacak şu olacak ne kadar olumsuz bir hava yaratıyorlar.. atlas jet adanaya sefer koyarsa veya başka bir şehire sana zararı nedir sen para kazanmıyorsun diye mi eğer sen de o zaman havayolu şirketi kur başla uçuşlara gücün yetiyorsa ne biçim bir düşünce yapasına sahip insanlarımız var havayolu şirketi batsın, şu olsun bu olsun yeni sefer demek daha fazla insan gelecek insanlar için seçenekler artacak anlamak mümkün değil tabikii..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok geçmeden ~ 11 yıl önce
Atlasjet'in bundan sonraki adımlarını iyi takip edin. Sürekli iptaller ve zararlar. Hayırlısı bakalım iç hatlardan kim gülmüş ki Atlasjet de gülecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesin ~ 11 yıl önce
THY deki laz yöneticilerden birisin... Amma da yerel milliyetçi ve kindarsınız yahuu... Yahudilerden bile betersiniz valla..
Mardinli Acente ~ 11 yıl önce
Sn.Sami Bey Yeni Uçuşlarınıza En kısa Zamanda Mardini İlave Etmenizi Önemle Rica Eder.Uçuşlarınızın Hayırlı Uğurlu Olmasını Dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otoriteye bak... ~ 11 yıl önce
Aslında olaylara çift yönlü bakmak lazım şu haklı bu haksız demeden olayı inceleyin. Thy yi politik olarak uçması için zorluyorlar kar edeceği hatta da başka ortakçı alıyorlar. Thy de kendince bunun adaletli olmadığını söylüyor burada haklı. Çünkü hep zararına zoraki uçuş yap(emi uçuşu) hem kazandığın hatta gelirini düşür burası adaletsiz. sorunun kaynağı zararına uçuş noktalarını açtıran otoritelerde aranmalı. Atlas jet in haklı yönü o hatta uçmak istemesi en doğal hakkıdır. Atlasjet in ne günahı var. Güzelde bir hava yoludur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basit ~ 11 yıl önce
THY Kapitalizmi.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış yer ~ 11 yıl önce
Kemal Tuğcu'ya cevap idi.
Elazığlı ~ 11 yıl önce
Saygılar Atlas Jet Yetkilileri; Elazığ Doğuanadolunun kavşak noktası ve yolcu kapasitesi çok fazla neden Elazığa girmeyi düşünmüyorsunuz. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal Tuğcu ~ 11 yıl önce
Atlasjet'in neden Ankara-İstanbul Atatürk uçuşlarını apar topar kaldırdığı en kısa zamanda kamuoyuyla paylaşılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANKARA ~ 11 yıl önce
Açıklaması basit arkadaşım. THY politik baskı yüzünden zarar ettiren bir sürü noktaya zoraki uçuyor. Şimdi iç hatlarda tam parayı vurduğu yere (bilet fiyatlarına bakın anlarsınız) başkasını sokarsan haliyle napıyorsunuz der. o sebeple atlasjet in seferleri KALDIRTILDI. kaldırıldı ya da atlasjet istekli çekildi demiyorum KALDIRTILDI. aksini söyleyenin elini öperim.
Kaptanları.... ~ 11 yıl önce
Adanalıymış diyorlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
konya ~ 11 yıl önce
atlas jet i konyada görmek istiyoruz neden konya yokkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000