24 Nisan 2008, Perşembe 14:06:27

Atlasjet'te YENİ ATAMA

Havacılık sektörünün önde gelen isimlerinden ve aynı zamanda AirportHaber’in güçlü kalemlerinden Celalettin Durak, Atlasjet Havayolları’na Teknik Başkan olarak atandı.
  • Celal Durak ..eh be birader..Sen atlasta koordinatör diye görev yapmadın mı? Zaten o görevin adı da senin yaptığın iş te biraz tuhaf değilmiydi? erkan Teknik Başkan sen teknik korrdinatör..!! E sonuç noldu? Sana by by Erkan yine teknik başkan..Filmin devamına bakalım..Darbe oldu yönetim değişti.erkan yine devam..en sevindirik ve kızarmış yanaklarıyla..Ve şimdi seni çağırıyorlar hemde teknik başkan olarak..NE diyelim iyi hazımlar
  • Celalettin beye görevinde başarılar dilerim.

Atlasjet Havayolları, daha önce Türk Hava Yolları’nda birçok değişik görevde bulunan ve son olarak FLY Havayolları’nda genel müdürlük yapan Celalettin Durak’ı Teknik Başkan olarak atadı.

Airporthaber Ailesi olarak Celalettin Durak’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Celalettin Durak kimdir?

İ.T.U Elektronik Mühendisliği ve I.U Uluslararası İşletmecilik İhtisas mezunu olan Celalettin DURAK,

1986-2005 yılları arasında çalıştığı THY’de sırası ile mühendis, şef mühendis, Hat Bakım Müdür Yardımcılığı, Üretim Planlama Müdürlüğü, Hat Bakım Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Başkanlığı görevlerinde bulundu.

THY'deki görevini takiben, Nisan 2007’ye kadar 1,5 yıl süre ile AtlasJet Havayolları'nda Teknik Koordinatörlük görevini yürüttü.

Havayollarında üstlendiği görevler dışında, uluslararası uçak bakım teşkilatlarında da yöneticilik yapan Durak, 2001-2003 yılları arasında belli başlı Avrupalı havayollarının üyesi olduğu Avrupa Hat Bakım Teşkilatının (ELMO) seçilmiş başkanlık, 2003-2005 yılları arasında ise dünyadaki belli başlı havayollarının üyesi olduğu International Airlines Technical Pool (IATP)’un seçilmiş yönetim kurulu üyeliğini yaptı.

©AirportHaber.com

Atlasjet'te YENİ ATAMA

Yorumlar

Fighter007 ~ 16 yıl önce
Celal Durak ..eh be birader..Sen atlasta koordinatör diye görev yapmadın mı? Zaten o görevin adı da senin yaptığın iş te biraz tuhaf değilmiydi? erkan Teknik Başkan sen teknik korrdinatör..!! E sonuç noldu? Sana by by Erkan yine teknik başkan..Filmin devamına bakalım..Darbe oldu yönetim değişti.erkan yine devam..en sevindirik ve kızarmış yanaklarıyla..Ve şimdi seni çağırıyorlar hemde teknik başkan olarak..NE diyelim iyi hazımlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cabinshop ~ 16 yıl önce
Celalettin beye görevinde başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000