21 Ocak 2015, Çarşamba 11:43:30

ATLASJET'TE DEĞİŞİM BAŞLIYOR

Türkiye’nin en çok sevilen havayolu şirketlerinden Atlasjet, Türkiye’nin önde gelen turizm fuarı EMITT’te yerini alıyor.
  • Birazda çalışanının taktir etseler 10 yıldan fazladır hep değişim yaşıyorlar ama geriye dogru
  • Atlas jet daha da buyuyecek.. Pilot arkadaslarima iyi ucuslar..
  • en çok sevildiğini nerden nasıl öğrendiniz?
  • Umarim cok guzel degisikliklerdir. Malum, Afa'da ogrenciyiz. Gelismeleri takip ediyorum.
  • Low cost a mı yöneliyor
  • bombardier cs serileri ne zaman filoya katilacak acaba 2016 miydi? bu arada bilen biri atlasglobal'i aciklayabilir mi? ben atlasglobal boyamasini/markasini sevmedim. rumuz: hoşgörü elçisi
  • sırtlanlar hazır bekliyor bu şirketin satılması için.bu şirket 2004 ten beri herkese satılıyor zaten,ne hikmetse kimse alamadı. gününde maaşı ödeyen bir şirkette çalışıyorsanız ne mutlu size.değerini bilin sonra çok üzülürsünüz.
  • ne ne ne en çok sevilen mi? Yapmayın allah aşkına. Eskidendi o.
  • Atlas Jet Türkiye'nin en kaliteli Havayolu şirketi. Her şeyi ile Türkiyede 1 numara. Rötarsız uçuşları, pırıl pırıl uçakları, kaliteli ve süper ikramı ile rakipsiz.
  • Atlas Global'e zirve yolunda başarılar,hep destek,tam destek,tebrikler yolunuz açık olsun Murat bey. T.Can

Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, fuar öncesi yaptığı açıklamada, Atlasjet için değişimin başladığı müjdesini de verdi.

2001 yılında kurulan ve tarifeli seferlere başladığı 2004 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda kalite, güvenlik ve konforu bir arada sağlayan Atlasjet’te dönüşüm başlıyor. Atlasjet, yepyeni kurumsal kimliğiyle yakın zamanda müşterilerinin karşısında olacak. 

2 uçak ile başladığı operasyonuna bugün 22 uçaktan oluşan global bir filoyla devam eden Atlasjet, uluslararası havacılık standartlarında verdiği hizmeti daha da genişletiyor. Bu nedenle “değişim başlıyor” mottosuyla tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan havayolu şirketi, çok yakın zamanda yepyeni kurumsal kimliği ve sürpriz gelişmeleriyle karşımızda olacak.

Dünyanın 5. büyük turizm fuarı EMITT’te yerini alan Atlasjet, 22-25 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen fuarda tüketiciler ve basınla buluşacak. Fuar öncesi açıklama yapan Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “Atlasjet olarak 14 senedir yolcularımıza sunduğumuz kaliteli ve konforlu hizmet ile pazarda güvenilen ve tercih edilen bir marka olduk. Havacılık sektöründe büyümek için, değişime açık olmak ve sürekli olarak kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Biz de, büyüme hedeflerimiz doğrultusunda değişime kurumsal kimliğimizden başlıyoruz ve markamızın kimliğinde A’dan Z’ye yenilenmeye gidiyoruz.” şeklinde konuştu.

Atlasjet olarak büyük bir atılım içine girdiklerini belirten Ersoy, yaşanan bu değişimleri çok yakın zamanda açıklayacaklarını müjdeledi.

ATLASJET'TE DEĞİŞİM BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

bilmeselyeriz ~ 9 yıl önce
Birazda çalışanının taktir etseler 10 yıldan fazladır hep değişim yaşıyorlar ama geriye dogru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Atlas jet daha da buyuyecek.. Pilot arkadaslarima iyi ucuslar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 9 yıl önce
en çok sevildiğini nerden nasıl öğrendiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Umarim cok guzel degisikliklerdir. Malum, Afa'da ogrenciyiz. Gelismeleri takip ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Low cost a mı yöneliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
bombardier cs serileri ne zaman filoya katilacak acaba 2016 miydi? bu arada bilen biri atlasglobal'i aciklayabilir mi? ben atlasglobal boyamasini/markasini sevmedim. rumuz: hoşgörü elçisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaşırtıcı ~ 9 yıl önce
sırtlanlar hazır bekliyor bu şirketin satılması için.bu şirket 2004 ten beri herkese satılıyor zaten,ne hikmetse kimse alamadı. gününde maaşı ödeyen bir şirkette çalışıyorsanız ne mutlu size.değerini bilin sonra çok üzülürsünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trajikomik! ~ 9 yıl önce
ne ne ne en çok sevilen mi? Yapmayın allah aşkına. Eskidendi o.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 Numara ~ 9 yıl önce
Atlas Jet Türkiye'nin en kaliteli Havayolu şirketi. Her şeyi ile Türkiyede 1 numara. Rötarsız uçuşları, pırıl pırıl uçakları, kaliteli ve süper ikramı ile rakipsiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Atlas Global'e zirve yolunda başarılar,hep destek,tam destek,tebrikler yolunuz açık olsun Murat bey. T.Can

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000