15 Nisan 2008, Salı 11:11:09

ATLASJET'LE BİR İLKİ YAŞADILAR

Atlasjet Havayolları, hayatları boyunca uçağa hiç binmemiş, ikinci baharını yaşayan 10 yaşlımızın uçakla seyahat etmelerini sağlayarak dileklerini yerine getirdi.

İzmir Yaşlıları Güçlendirme  Derneği’nin düzenlediği, İzmir  ve İstanbul Valiliği ile Sosyal Hizmetlerin desteklediği  ikinci  baharını yaşayan yaşlımız, İzmir’den İstanbul’a Atlasjet Havayolları tarafından ücretsiz olarak getirildi. Hayatlarında ilk kez  uçağa  binen yaşlılarımız, İstanbul’da düzenlenen gezi programında tarihi yerleri ziyaret edip, Beyaz Show programına  misafir edildikten sonra  Atlasjet Havayolları ile İstanbul’dan İzmir’e yine ücretsiz olarak geri götürüldüler.

Organizasyonu düzenleyen İzmir Yaşlıları Güçlendirme Derneği Başkanı Şener Anadol, yaşlılara, hayatlarında ilk kez uçağa binmelerine imkan tanıyan Atlasjet Havayolları için düşüncelerini şöyle  dile  getirdi “Bu yaşa  gelmiş ve uçağa hiç binmemiş yaşlılarımız, Atlasjet Havayolları’nın sağladığı imkanlar sayesinde uçakla  seyahat edip, mutlu  oldular. Atlasjet, yaşlılarımıza çok büyük bir jest yaptı. İzmir  Yaşlıları Güçlendirme  Derneği ve şahsım adına kendilerine çok teşekkür  ederim.”

atlasjet

atlasjet

ATLASJET'LE BİR İLKİ YAŞADILAR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000