21 Aralık 2010, Salı 12:33:12

ATLASJET'İN UÇUŞ OKULU OCAK'TA KAYITLARA BAŞLIYOR

Atlasjet, Ocak ayında kayıt almaya başlayacak Atlantic Flight Academy adlı uçuş okulu için Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu ile anlaştı.
  • yok bilmem çok para war bu işte yok bilmem iş yok ... uçmayı para için isteyenler şimdiden kaybetmiştir.çalışana her yerde koltuk war..hawacılık gittikçe gelişmekte pilotlara ihtiyaç oldukça fazlaa bu işi isteyen herkes havacılığa gönül veren herkes pilot olabi,lirrr..
  • okadar kolay olduğunu sanmıyorum bencede inanmayın böyle şeylere.
  • AFA hakkında herhangi bir gelişme var mı ? Kurumun sitesi de mevcut değil sanırım . Nereden bilgi alabiliriz ? teşekkürler
  • otoparkcıyım 200bin euro adlı hicivi ben yaptım ve anladımki gercekten bu durumu anlayan nadir kişilerdensiz size cok tesekkur ediyorum,ucus muhendisiyim parasızlık yuzunden 5 yılda hala kursu bitiremedim nasipse cift motora para bulunca da noktayı koyacagım,bu arada özel bir havayolunda 3 kurus maasa bu sure zarfında dispatchlik ve performans biriminde uzmanlık yaptım type rating icin umudum yok size tekrardan tesekkurler
  • Arkadaş kafa yapmıyor hiciv yapıyor hiciv!Diyor ki açıkgöz şirket sahipleri yüzünden bu işin yanından bile geçemeyecek ingilizcesi bilgisi yetersiz yeteneksiz tipler bir şekilde parayı veriyor bu okulları bitiriyor type ve line paraları da hazırsa iş buluyorlar diyor yalan mı söylüyor?Hükümetten tanıdığı amcası olmayan torpili olmayan bilgide ingilizcede yetenekte şu an uçan torpillileri ona katlayacak onlarca genç hayata küsmüş iş bekliyor.Burada da yok neymiş en iyi eğitimmiş falan filan havayollarının yetişmiş fo aradığını kim söyledi parası olan salak arıyorlar salak!parayı ver sağa otur iki sene bir şeye karışma zamanla öğrenir nasılsa!Kaliteli ülkenin kaliteli havacılığı!Deveye demişler neren eğri demiş nerem doğru ki!
  • Adama kafa yapıyor sizde cevap veriyorsunuz ya bravo size :)) yok otopark yok bar , neyse söylenecek çok şey varda...
  • Merhabalar bende yorumlari okudum.Suanda ozel bir otobus sirketinde sofor olarak calisiyorum. pilot olmak icin birmiktar birikimim var duyduguma gore lise mezunu veya acikogretim yeterliymis okul olarak cok vasif gerekmiyormus. bende acikogretim ev ekonomisi okudum.Bu durumda bir engel yokmu girebilirmiyim(daha once ingilterede soforluk yaptigimdan ingilizcem iyi) lutfen bilgilendirin.
  • ortamlar bardaki kadar hareketli mi he??bence hareketli ortamlar için değil bu işi sevdikleri için ve safety uçuşlar yapabilcek pilotlara ihtiyaç var..bide pilotluğa el atayım diyosunuz yani iyimiş yahu...zaten uçak değil çocuk oyuncağı..
  • kardeş pilotluk herkesin harcı8 değil insan taşiyacaksın onun için para için hem kendini hemde insanları tehlikeye atma işine devam et
  • Bende kusadasinda bar isletiyordum ingizcem cok gelisti malum turistlerler konusa konusa ama lise mezunuyum acikogretim okudum 4yillik sayiliyomus sanirim.Bari satip bu ise girmeyi dusunuyorum nasil ortamlar bardaki kadar hareketlimi gireyimmi pilotluk isine iyi para var diyorlar cevaplarmisiniz???
Atlasjet, kurduğu uçuş okulu Atlantic Flight Academy için Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu ile eğitim anlaşması yaptı. 
 
Yaklaşık 1,5 ay önce Antalya’da okulun kuruluşunu anons eden Murat Ersoy, okulda uygulanacak eğitim sistemi için Oxford veya Anadolü Üniversitesi ile anlaşma yapılacağını açıklamıştı. 
 
Atlasjet’ten yapılan açıklamada her iki sistemin de bir uzman grup tarafından detaylı olarak incelendiği ve Anadolu Üniversitesi eğitim programının pek çok yönü ile daha ağır basması nedeni ile burada karar kılındığı açıklandı. 
 
Yapılan anlaşma neticesinde; PPL, CPL, CPL/IR, IR, ATPL, ME, MCC, R/T eğitimlerinin tamamı, Anadolu Üniversitesi eğitim programlarının aynısı olacak. Ayrıca Anadolu Üniversitesi teorik derslerin verilmesinde öğretim üyesi desteği de verecek. 
 
Ocak ayında kayıtlara başlayacak olan okul 3 çeşit eğitim verecek: 
 
1.ATPL 
2.ATPL+TİP EĞİTİMİ 
3.ATPL + TİP EĞİTİMİ + LINE EĞİTİMİ 
 
Şirketten yapılan açıklamada, “ Kaliteden asla ödün vermeyen Atlasjet bu atılımı ile kurmakta olduğu uçuş okulunun da sektörün en iyisi olacağının sinyallerini şimdiden iddialı bir şekilde vermeye başladı” denildi.
ATLASJET'İN UÇUŞ OKULU OCAK'TA KAYITLARA BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 13 yıl önce
yok bilmem çok para war bu işte yok bilmem iş yok ... uçmayı para için isteyenler şimdiden kaybetmiştir.çalışana her yerde koltuk war..hawacılık gittikçe gelişmekte pilotlara ihtiyaç oldukça fazlaa bu işi isteyen herkes havacılığa gönül veren herkes pilot olabi,lirrr..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
okadar kolay olduğunu sanmıyorum bencede inanmayın böyle şeylere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AFA hakkında herhangi bir gelişme var mı ? Kurumun sitesi de mevcut değil sanırım . Nereden bilgi alabiliriz ? teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
otoparkcıyım 200bin euro adlı hicivi ben yaptım ve anladımki gercekten bu durumu anlayan nadir kişilerdensiz size cok tesekkur ediyorum,ucus muhendisiyim parasızlık yuzunden 5 yılda hala kursu bitiremedim nasipse cift motora para bulunca da noktayı koyacagım,bu arada özel bir havayolunda 3 kurus maasa bu sure zarfında dispatchlik ve performans biriminde uzmanlık yaptım type rating icin umudum yok size tekrardan tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaş kafa yapmıyor hiciv yapıyor hiciv!Diyor ki açıkgöz şirket sahipleri yüzünden bu işin yanından bile geçemeyecek ingilizcesi bilgisi yetersiz yeteneksiz tipler bir şekilde parayı veriyor bu okulları bitiriyor type ve line paraları da hazırsa iş buluyorlar diyor yalan mı söylüyor?Hükümetten tanıdığı amcası olmayan torpili olmayan bilgide ingilizcede yetenekte şu an uçan torpillileri ona katlayacak onlarca genç hayata küsmüş iş bekliyor.Burada da yok neymiş en iyi eğitimmiş falan filan havayollarının yetişmiş fo aradığını kim söyledi parası olan salak arıyorlar salak!parayı ver sağa otur iki sene bir şeye karışma zamanla öğrenir nasılsa!Kaliteli ülkenin kaliteli havacılığı!Deveye demişler neren eğri demiş nerem doğru ki!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adama kafa yapıyor sizde cevap veriyorsunuz ya bravo size :)) yok otopark yok bar , neyse söylenecek çok şey varda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Merhabalar bende yorumlari okudum.Suanda ozel bir otobus sirketinde sofor olarak calisiyorum. pilot olmak icin birmiktar birikimim var duyduguma gore lise mezunu veya acikogretim yeterliymis okul olarak cok vasif gerekmiyormus. bende acikogretim ev ekonomisi okudum.Bu durumda bir engel yokmu girebilirmiyim(daha once ingilterede soforluk yaptigimdan ingilizcem iyi) lutfen bilgilendirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ortamlar bardaki kadar hareketli mi he??bence hareketli ortamlar için değil bu işi sevdikleri için ve safety uçuşlar yapabilcek pilotlara ihtiyaç var..bide pilotluğa el atayım diyosunuz yani iyimiş yahu...zaten uçak değil çocuk oyuncağı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kardeş pilotluk herkesin harcı8 değil insan taşiyacaksın onun için para için hem kendini hemde insanları tehlikeye atma işine devam et

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bende kusadasinda bar isletiyordum ingizcem cok gelisti malum turistlerler konusa konusa ama lise mezunuyum acikogretim okudum 4yillik sayiliyomus sanirim.Bari satip bu ise girmeyi dusunuyorum nasil ortamlar bardaki kadar hareketlimi gireyimmi pilotluk isine iyi para var diyorlar cevaplarmisiniz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000