16 Ağustos 2011, Salı 11:01:32

ATLASJET'İN TARİFESİ ÇOK FARKLI!

Atlasjet Havayolları iç hatlarda bilet fiyatlarını düşürdü...
  • İnsanlar artık 94TL'lık İstanbul-Antalya biletini bile beğenmiyorlar. Uçuşa 30dakika kalmış daha ne kadar ucuz olabilir ki???
  • Maşallah bizim Onur a.Herşey paralı, ama yinede uçaklar ağzına kadar dolu.Hiç reklamda yapmaz ama millet alışmış sevmiş bir kere.Çünkü millet ulaşmak istiyor.
  • Bayramlara ve bayrağa gösterdiğiniz hassasiyet ile yolculara gösterdiğiniz içtenlik birleşince gerçek bir "A takımı" olmanız kaçınılmaz zaten. Umarım yine CRJ-900 leriniz olur ve umarım Ata-Tjk uçuşlarında yine birlikte oluruz. Kazasız ve kazançlı uçuşlar dileriz.
  • Yo... her hangi bir şikayetim yok :) sadece Atlasjet'in hesabına takıldım ve bunu gayet net ifade ettim. Hiç bir havayolu şirketinden de ucuza bilet beklentim yok! ucuz biletin çalışanların emeklerine saygısızlık ve teknik bakımsızlık olarak geri döndüğünü de gayet iyi biliyorum. Sizin gibi, düşüncelerini net bir şekilde ifade edenlere karşı sürekli bir cevap yazma gereği hissedenleri de anlamakta güçlük çekiyorum. Lütfen buna da bir cevap yazıp konuyu kaynatmayalım :) Saygılar..
  • Ben yıllardır ATLASJET.ile uçarım hiçbi sorun yaşamadım üstelik bedava uçuş hakkımıda hatırlatılar teşekkürler ATLASJET............
  • Geçtiğimiz günlerden birinde Kıbrıs'tan İstanbul'a seyahat etmek için Atlasjet'i seçtim. Aslında en uygun fiyatlı olduğu için seçimimi Atlasjet'ten yana yaptım. Yolculuk sırasında ikrama geçildi. Hostesler tüm yolculara "Sandviç mi, kek mi alırsınız?" diye sordu. Eskiden hem sandviç veriliyordu, hem de kek. Şimdi teke indirildi. Gözlemlediğim yolcuların sandviçden yana tercih yaptıklarıydı. Ben de daha doyurucu olur diye sandviç rica ettim. Poşeti açar açmaz ekşime kokusu algıladım. Koklandım. Sandviç ekşimişti. Tarihine baktım. Üretim tarihi 26 Hazirandı. Son kullanma tarihine 3 gün daha vardı. Ama bana inandırıcı gelmedi. Sandviç aylarca nasıl tüketim için bekletilebilir ki. Eşim de sandviç aldı. Onunki de ekşimişti. Yemedik. Yiyeme
  • en ucuz atlajet ki 478 tl de olsa almışsın biletini.teşekkür edeceğine şikayet ediyorsun.
  • ama sana püskevit de ikram edecekler ucakta.. neden senin de bir püskevitin olmasin :) ..saygilar murat
  • - Uçaklarınızda bir şey yiyip içmiyorum. - İstediğiniz koltuğa oturtun farketmez. - 77cm değil 27cm e razıyım. - Servislerinizi kullanmıyorum. - Zaten online Check-In yapıyorum. - Hiç de bagajım yok (bir kendim) Yolcusunu seven havayolu şirketi Atlas! bu cuma Bodrum'a gidiyorum ve gidiş-dönüş tam 478tl ödedim (biletimi 1 ay öncesinden aldım) ne iş? Hesap işlerinizi Sayın Bahçeli'ye mi yaptırıyorsunuz? milleti yanıltmayın lütfen :)
  • o zaman ryan air..pardon pegasusla ucacaksin..
Türkiye'nin en önemli özel havayolu şirketlerinden olan Atlasjet Havayolları, iç hatlarda 74 liradan başlayan fiyatlarla yolcularını uçuracak.

Ramazan kampanyası adıyla indirime giden Atlasjet, aslında bilet fiyatının -1 lira olduğunu belirtiyor. Seyahatin bedavaya geldiğini açıklayan şirket, bu durumu bakın nasıl açıklıyor...

> Uçakta sandviç ve kahveye 15 Lira ödemezsiniz. Nefis ikramlarımız ücretsiz.
> İstediğiniz koltukta seyahat etmek için 20 Lira ödemezsiniz. Koltuk seçimi ücretsiz.
> Üstelik 77 cm. koltuk aralıklarıyla geniş geniş seyahat edersiniz.
> Havaalanı servislerine 15 Lira ödemezsiniz. Klimalı servislerimiz ücretsiz.
> Sıra beklememek için 10 Lira ödemezsiniz. Online check in ücretsiz.
> 3-5 kg. fazladan bagajınız için 15 TL ödemezsiniz. Tam 20 kg. bagaj hakkı ücretsiz.
 
Tüm bunlar biraraya gelince Atlasjet’le uçuşunuz eksi 1 Lira’ya geliyor.
Çünkü Ramazan kampanyasıyla 24 Ağustos’a kadar tüm iç hatlar 74 TL’den başlıyor!
 
Peki biz bunları neden mi yapıyoruz?
Çünkü biz yolcusunu en çok seven havayoluyuz!
ATLASJET'İN TARİFESİ ÇOK FARKLI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
İnsanlar artık 94TL'lık İstanbul-Antalya biletini bile beğenmiyorlar. Uçuşa 30dakika kalmış daha ne kadar ucuz olabilir ki???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Maşallah bizim Onur a.Herşey paralı, ama yinede uçaklar ağzına kadar dolu.Hiç reklamda yapmaz ama millet alışmış sevmiş bir kere.Çünkü millet ulaşmak istiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bayramlara ve bayrağa gösterdiğiniz hassasiyet ile yolculara gösterdiğiniz içtenlik birleşince gerçek bir "A takımı" olmanız kaçınılmaz zaten. Umarım yine CRJ-900 leriniz olur ve umarım Ata-Tjk uçuşlarında yine birlikte oluruz. Kazasız ve kazançlı uçuşlar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yo... her hangi bir şikayetim yok :) sadece Atlasjet'in hesabına takıldım ve bunu gayet net ifade ettim. Hiç bir havayolu şirketinden de ucuza bilet beklentim yok! ucuz biletin çalışanların emeklerine saygısızlık ve teknik bakımsızlık olarak geri döndüğünü de gayet iyi biliyorum. Sizin gibi, düşüncelerini net bir şekilde ifade edenlere karşı sürekli bir cevap yazma gereği hissedenleri de anlamakta güçlük çekiyorum. Lütfen buna da bir cevap yazıp konuyu kaynatmayalım :) Saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben yıllardır ATLASJET.ile uçarım hiçbi sorun yaşamadım üstelik bedava uçuş hakkımıda hatırlatılar teşekkürler ATLASJET............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geçtiğimiz günlerden birinde Kıbrıs'tan İstanbul'a seyahat etmek için Atlasjet'i seçtim. Aslında en uygun fiyatlı olduğu için seçimimi Atlasjet'ten yana yaptım. Yolculuk sırasında ikrama geçildi. Hostesler tüm yolculara "Sandviç mi, kek mi alırsınız?" diye sordu. Eskiden hem sandviç veriliyordu, hem de kek. Şimdi teke indirildi. Gözlemlediğim yolcuların sandviçden yana tercih yaptıklarıydı. Ben de daha doyurucu olur diye sandviç rica ettim. Poşeti açar açmaz ekşime kokusu algıladım. Koklandım. Sandviç ekşimişti. Tarihine baktım. Üretim tarihi 26 Hazirandı. Son kullanma tarihine 3 gün daha vardı. Ama bana inandırıcı gelmedi. Sandviç aylarca nasıl tüketim için bekletilebilir ki. Eşim de sandviç aldı. Onunki de ekşimişti. Yemedik. Yiyeme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
en ucuz atlajet ki 478 tl de olsa almışsın biletini.teşekkür edeceğine şikayet ediyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ama sana püskevit de ikram edecekler ucakta.. neden senin de bir püskevitin olmasin :) ..saygilar murat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
- Uçaklarınızda bir şey yiyip içmiyorum. - İstediğiniz koltuğa oturtun farketmez. - 77cm değil 27cm e razıyım. - Servislerinizi kullanmıyorum. - Zaten online Check-In yapıyorum. - Hiç de bagajım yok (bir kendim) Yolcusunu seven havayolu şirketi Atlas! bu cuma Bodrum'a gidiyorum ve gidiş-dönüş tam 478tl ödedim (biletimi 1 ay öncesinden aldım) ne iş? Hesap işlerinizi Sayın Bahçeli'ye mi yaptırıyorsunuz? milleti yanıltmayın lütfen :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o zaman ryan air..pardon pegasusla ucacaksin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000