03 Temmuz 2013, Çarşamba 15:11:27

ATLASJET'İN SAVUNMASI GÜÇLÜ

Atlasjet Havayolları, Goldsworth Solicitors avukatlık firması tarafından KTHY'nin iflası nedeniyle yolcular adına adına açılan dava ile ilgil ibasın açıklaması yaptı. Atlasjet açıklamada savunmalarının güçlü olduğunu belirtti.
  • Bu parayı AtlasJet neden ödüyor ? Esas mahkemelik olması gereken KTHY nın kapatılması için elinden geleni yapan sendikadır. Bırakın onlar ödesin. Koca şirketi batırdılar hala ortalarda dolaşırlar.

Atlasjet'ten yapılan açıklama şöyle;

KTHY iflasının ardından İngiltere'deki yolcular adına dava açan Goldsworth Solicitors tarafından yapılan açıklamalar gerçekleri yansıtmamaktadır, dava devam etmekte olup Mahkeme davanın esası ile ilgili herhangi bir karar vermemiştir.
 
İngiltere'de Goldsworth Solicitors tarafından Kasım 2012’de Atlasjet aleyhine alınan temerrüt kararı, 19 Haziran 2013 tarihinde Yüksek Mahkeme tarafından iptal edilmiştir.

Davacılar her ne kadar bu kararın yürürlükte kalmasını talep etmişlerse de Atlasjet’in kararın iptali yönündeki talebi başarılı olmuş ve mahkeme tarafından kabul edilmiştir.

Mahkeme, Atlasjet’in davada savunma yapabileceğini kabul etmiş ve Atlasjet ile Davacılar arasında çok miktarda fiili ihtilaf bulunması sebebiyle artık temerrüt kararının uygulanmamasına karar vermiştir.

Davaya devam edilecektir, diğer bir deyişle Mahkeme yargılamaya en baştan başlayacaktır. Atlasjet iddalara karşı hukuki ve fiili güçlü savunmalara sahiptir ve davada savunmasını yapmaya devam edecektir.

Dolayısyla, son zamanlarda Goldsworth Solicitors tarafından yapılan açıklamalar gerçekleri yansıtmamaktadır, dava devam etmekte olup Mahkeme davanın esası ile ilgili herhangi bir karar vermemiştir.

ATLASJET'İN SAVUNMASI GÜÇLÜ

Yorumlar

Ödeme ~ 11 yıl önce
Bu parayı AtlasJet neden ödüyor ? Esas mahkemelik olması gereken KTHY nın kapatılması için elinden geleni yapan sendikadır. Bırakın onlar ödesin. Koca şirketi batırdılar hala ortalarda dolaşırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000