11 Mart 2009, Çarşamba 10:35:33

Atlasjet'in Jetmil fırsatları devam ediyor

Atlasjet Havayolları, Jetmil Kart sahiplerine fırsatlar sunmaya devam ediyor. Şirket uçuşlarında JETİŞ’i tercih eden patronlar kazanıyor.
  • Uçakları Arabistanda uçan atlasjet hangi fırsatları kime sunuyor acaba ?? Türkiyede doğrudürüst uçtukları yok..çoğu uçağı arabistanda .. Araplara sundukları hizmetlerle karıştırıyor olmasınlar !!!!!

Atlasjet’in, şirketlere özel uçuş  kartı JETİŞ tüm şirket çalışanlarının yapacakları uçuşlardan Jetmil kazanmalarını sağlıyor. Kazanılan Jetmil’ler tek kart hesabında toplanıyor. Böylece çabucak biriken  miller, daha  sonra herhangi bir kişi için, Atlasjet’le yapacağı tarifeli uçuşlarda kullanılabiliyor.

Ayrıca Jetmil üyeleri 31 Mart 2009’a kadar biletlerini www.atlasjet.com‘dan  aldıkları takdirde   iki kat daha fazla JETMİL  kazanacaklar.

Jetmil üyeleri için bir başka kolaylık da hesap özetleri ve aktiviteleri her ay e-mail olarak adreslerine gönderilecek ve ekstrelerinde jetmil hesap harektelerini takip edip eksik uçuşlarınızı talep edebilecekler.

 

Atlasjet'in Jetmil fırsatları devam ediyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Uçakları Arabistanda uçan atlasjet hangi fırsatları kime sunuyor acaba ?? Türkiyede doğrudürüst uçtukları yok..çoğu uçağı arabistanda .. Araplara sundukları hizmetlerle karıştırıyor olmasınlar !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000