18 Şubat 2009, Çarşamba 11:41:03

ATLASJET’TEN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Atlasjet Havayolları, Ağrı’da bulunan Taşlıçay ilçesindeki okula kırtasiye ve giyim malzemesi desteğinde bulundu.
  • Atlas Jet çalışanları sizleri tebrik ederim. Helal olsun. İlhan
  • HELAL OLSUN MURAT BEY. SİZE VE TÜM ÇALIŞANLAINIZI KUTLARIM. ZATEN GEÇMİTEDE KARSTA BÖYLE UYGULAMA YAPMIŞTIK. BUNLARIN DEVAMINI BEKLERİZ
  • Helal Olsun ATLASJET!

Sosyal yardım projelerinde yer almaya özen gösteren Atlasjet Havayolları, Bir Dilek Tut Derneği ile birlikte gerçekleştirdiği çalışmalarına devam ederken şimdi de Ağrı’da bulunan Kumluca Köyü Şehit Er Hüseyin Kara İlköğretim Okulu’na TUGİK (Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu) nezdinde destekte bulundu.

Atlasjet Havayolları ve Etstur personelinin hazırladığı giyim ve kırtasiye malzemeleri, Şehit Er Hüseyin Kara İlköğretim öğretmeni Faruk Abdullah Özcan’a ve öğrencilerine gönderildi. Gönderilen malzemeleri okuldaki öğrencilere dağıtan Özcan, Atlasjet Havayolları’na katkılarından dolayı teşekkür etti.

Atlasjet Havayolları’ndan yapılan açıklamada, Ağrı Kumluca’da bulunan okul yardımlarını daimi hale getirerek, kırtasiye ve giyim desteğinde bulunmaya devam edileceği belirtildi.

Atlasjet - Kumluca Köyü Şehit Er Hüseyin Kara İlköğretim Okulu

ATLASJET’TEN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Atlas Jet çalışanları sizleri tebrik ederim. Helal olsun. İlhan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HELAL OLSUN MURAT BEY. SİZE VE TÜM ÇALIŞANLAINIZI KUTLARIM. ZATEN GEÇMİTEDE KARSTA BÖYLE UYGULAMA YAPMIŞTIK. BUNLARIN DEVAMINI BEKLERİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Helal Olsun ATLASJET!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000