12 Ocak 2015, Pazartesi 10:30:43

ATLASJET ZİRVEYE YÜRÜYOR

Avrupa iş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri sayılan “European Business Awards”te birinci aşamayı başarı ile geçerek Türkiye’yi temsil edecek finalistlerden biri olmaya hak kazanan Atlasjet, şimdi Türkiye birincisi olmak için ulusal finalde yarışıyor.
  • Her zaman en iyiyi hedeflemis olan guzel bir sirket. Umarim hedefine ulasir. Olumsuz elestirileri gorunce farkettim ki isinde basarili olamamis cikarilmis veya kendi ayrilmis personel elestirilerinden baska birsey degil. Yazik... Bizim ulkemizde cok guzel iki soz vardir 1- meyve veren agac taslanir 2- yemek yedigi kaba tukurmek....bir dunya calisan personeli var eminim sizlerde basirili olsaydiniz zamanla hakettiginizi alirdiniz . Yola devam Atlasjet...Basari sizinle olsun.
  • Calisanlarini ezip gecerek zirveye yurunmez, hic inandirici degil. Calisanlarini kole gibi kullanarak bellli hirslarina yuruyorlar sadece . Batmaya mahkum bir sirket, cunku calisanina vermedigi degeri calidanlarindan bekliyor, hem de yolcuta karsi! Yolcularin hepsi patron gibi dolasiyor kabinde,, safety falan hikaye oluyor. Cunku gozlerinde ezik biri oluyorsun yolcularin. Istifalari da inceleyip oyle yurutsunler zirveye.
  • Yolcusunu en cok, personelini en az seven havayolu.. Başarılar dilerim.
  • Atlas yükseldikçe hasetinden çatlayanlar,daha mutlu oluyoruz siz buraya yazdıkça :)
  • Inşallah hatay antakya ucus düzenler bekliyoruz dört gözle yetkili lerden rica ediyorum
  • Benim anlamadığım madem zagros atlasjetin uçuşunu durdurdu. Shgm de zagrosun fakat zagrosun istanbul ucusunu ırak havayolları kendi call sign ile yaparken atlasjetin uçuşlarını da pekâlâ thy yapabilir bilmem yanılıyormuyum
  • Özel bir havayolu Şirketi'nin kendi ucus akademisi olması takdir edilecek bir durum. Tabi THY kadar ekonomik Özgürlüğü olmaması normal.
  • THY yarışmadığına göre başka havayolumu var Türkiye'de Onur ve Atlas diğerleri minik daha niye bu kadar çığırtkanlık yapıyonuz komik valla
  • Fazlasıyla hakediyor..Geçen ay Ets vasıtasıyla Sabiha Gökçen'den Atlasjet'le Roma'ya gittim.İstasyon görevlisinin yolculara ne kadar ilgili,alakalı olduğunu farkettim.İlk uçuşum olmasına rağmen bir daha Atlasjet ile seyehat etmeyi tercih ederim.Başarılar Atlasjet.
  • Sen de o da yok ya :))) Atlasjet geliyor,birilerinin uykusunu kaçırıyor...

Avrupa iş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri sayılan 'European Business Awards'te birinci aşamayı başarı ile geçerek Türkiye’yi temsil edecek finalistlerden biri olmaya hak kazanan Atlasjet, şimdi Türkiye birincisi olmak için ulusal finalde yarışıyor. Atlasjet’in yarışma kapsamında hazırladığı video halk oylamasına açıldı.

Avrupa’nın önde gelen akademisyenleri, medya kuruluşları ve iş dünyası liderleri tarafından desteklenen “Avrupa İş Ödülleri - European Business Awards” yarışmasında “150 Milyon Euro ve Üzeri Yıllık Cirosu Olan Büyük Şirketler – Yılın Şirketi” kategorisinde Türkiye finalistlerinden biri seçilen Atlasjet, Türkiye birinciliği ve Ruban d'Honneur unvanını kazanmak için yarışıyor.

Bu yıl 8.si düzenlenen ve 33 ülkeden 24.000 şirketin katılarak Avrupa iş dünyasında faaliyet gösteren en iyi ve yenilikçi şirketlerin seçildiği yarışmada Atlasjet, rakiplerini geride bırakarak ilk aşamayı geçmiş ve Türkiye finalistlerinden biri seçilmişti.

Yolcusunu en çok seven havayolu sloganıyla ve uçuşlarında sunduğu yüksek hizmet kalitesi ve konforuyla diğer havayollarından ayrışarak, pazarda güvenilen ve tercih edilen bir marka olarak öne çıkan Atlasjet’in, Türk havacılık sektörüne getirdiği 'müşteri memnuniyeti' odaklı yenilikçi hizmet anlayışı nedeniyle finalist olarak seçildiği belirtiliyor.

Atlasjet’in yarışma kapsamında hazırladığı videoya yarışmanın web sitesi www.businessawardseurope.com/vote/detail/turkey/11514 adresinden ulaşılarak oy  verebiliniyor.

İşte Atlasjet'in videosu:

ATLASJET ZİRVEYE YÜRÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Başarılar... ~ 9 yıl önce
Her zaman en iyiyi hedeflemis olan guzel bir sirket. Umarim hedefine ulasir. Olumsuz elestirileri gorunce farkettim ki isinde basarili olamamis cikarilmis veya kendi ayrilmis personel elestirilerinden baska birsey degil. Yazik... Bizim ulkemizde cok guzel iki soz vardir 1- meyve veren agac taslanir 2- yemek yedigi kaba tukurmek....bir dunya calisan personeli var eminim sizlerde basirili olsaydiniz zamanla hakettiginizi alirdiniz . Yola devam Atlasjet...Basari sizinle olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ismiisminde ~ 9 yıl önce
Calisanlarini ezip gecerek zirveye yurunmez, hic inandirici degil. Calisanlarini kole gibi kullanarak bellli hirslarina yuruyorlar sadece . Batmaya mahkum bir sirket, cunku calisanina vermedigi degeri calidanlarindan bekliyor, hem de yolcuta karsi! Yolcularin hepsi patron gibi dolasiyor kabinde,, safety falan hikaye oluyor. Cunku gozlerinde ezik biri oluyorsun yolcularin. Istifalari da inceleyip oyle yurutsunler zirveye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yolcusunu en cok, personelini en az seven havayolu.. Başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zirve ~ 9 yıl önce
Atlas yükseldikçe hasetinden çatlayanlar,daha mutlu oluyoruz siz buraya yazdıkça :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Inşallah hatay antakya ucus düzenler bekliyoruz dört gözle yetkili lerden rica ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kkk ~ 9 yıl önce
Benim anlamadığım madem zagros atlasjetin uçuşunu durdurdu. Shgm de zagrosun fakat zagrosun istanbul ucusunu ırak havayolları kendi call sign ile yaparken atlasjetin uçuşlarını da pekâlâ thy yapabilir bilmem yanılıyormuyum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Özel bir havayolu Şirketi'nin kendi ucus akademisi olması takdir edilecek bir durum. Tabi THY kadar ekonomik Özgürlüğü olmaması normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 9 yıl önce
THY yarışmadığına göre başka havayolumu var Türkiye'de Onur ve Atlas diğerleri minik daha niye bu kadar çığırtkanlık yapıyonuz komik valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakediyor.. ~ 9 yıl önce
Fazlasıyla hakediyor..Geçen ay Ets vasıtasıyla Sabiha Gökçen'den Atlasjet'le Roma'ya gittim.İstasyon görevlisinin yolculara ne kadar ilgili,alakalı olduğunu farkettim.İlk uçuşum olmasına rağmen bir daha Atlasjet ile seyehat etmeyi tercih ederim.Başarılar Atlasjet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sen de o da yok ya :))) Atlasjet geliyor,birilerinin uykusunu kaçırıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000