27 Mart 2013, Çarşamba 16:33:55

ATLASJET VE CORENDON'LA UÇURACAKLAR

Gülnar’ın 2013 yılında Kazakistan’da atağa geçtiğini belirten Gülnar Tour Başkanı Ali İsmailov, Almati’den Antalya’ya charter seferlerini mart ayında başlatarak bir ilke imza attıklarını söyledi.
  • aman ucsunlar kazakistan ucuslari ölüm,BIR zamanlar bız ucuyorduk, ne ucus nede yolcusu cekilmez
  • Antalya ve Bodrumlu kuyumcu ve dericiler,bu haber size.Her sene bu kadar yüksek rakkamlar açıklayıp yüksek miktarda ön avans peşindeler...Top sizde..
  • haftada kirk seferi 60kisilik ucaklami yapacaklar??

İsmailov, Kazakistan pazarındaki gelişmeler ve Gülnar’ın 2013 yılı planları ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Yıllardır Antalya ve Bodrum'a Kazakistan'ın farklı şehirlerinden düzenli charter uçuşları ile paket turlar düzenliyoruz. 10 yıldır bu pazarın potansiyeline katkıda bulunduk ve alım gücü yüksek turistlerin Antalya ve Bodrum'a gelmesini sağladık.

Haftada 40 sefer ile hedef 150 bin

Türkiye'nin en büyük özel havayolu şirketleri Atlasjet ve Corendon ile tek yetkilik anlaşmaları ile hem paket tur satışı yapıyoruz hem de tüm orta ve küçük seyahat acentelerine blok koltuk dağıtıyoruz.

2013 Yaz sezonunda hedefimiz 150.000 yolcu taşımaktır, Atlasjet ve Corendon işbirliği ile haftada 40 sefer düzenleyeceğiz, ayrıca Kazak charter şirketi ile de 8 uçuş planlayarak haftada 48 uçuşa çıkacağız.

Kapasiteyi ikiye çıkardık

Bu yıl kapasiteyi arttırmamızın en önemli sebebi Kazakistan'da Scat Havayolları ve diğer rakip havayollarının mali durumlarından dolayı pazardaki paylarını kaybetmelerinden kaynaklanan taleplerdir. Tüm Kazak acenteleri artık bizi tercih edip,kapasite artırımı için tarafımıza baskı uygulamışlardır. Bu durum karşısında bizde daha önce yaptığımız anlaşmalara ek olarak özellikle servisinden çok memnun olduğumuz Atlasjet ile kapasiteyi iki katına çıkarttık.

Fuar için özel sefer

Yoğun talep üzerine bu pazarda ilk defa sezonu Mart ayında açarak ilk uçuşlarımızı tam kapasite ile gerçekleştirdik.

24-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Kazakistan Turizm Fuarı’nda Antalya'dan özel uçak kaldırıp, en büyük stand ve prezantasyon organizasyonu ile Türkiye'yi tanıtmak için gövde gösterisi yapacağız."

ATLASJET VE CORENDON'LA UÇURACAKLAR

Yorumlar

skyci ~ 11 yıl önce
aman ucsunlar kazakistan ucuslari ölüm,BIR zamanlar bız ucuyorduk, ne ucus nede yolcusu cekilmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deri-Kuyum ~ 11 yıl önce
Antalya ve Bodrumlu kuyumcu ve dericiler,bu haber size.Her sene bu kadar yüksek rakkamlar açıklayıp yüksek miktarda ön avans peşindeler...Top sizde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
40 sefer ~ 11 yıl önce
haftada kirk seferi 60kisilik ucaklami yapacaklar??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
conf. ~ 11 yıl önce
Uçak kapasitelerini 60Y olduğudanereden çıktı? şirketlerin filo bilgisi hakkında bilgin var mı?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000