14 Ağustos 2009, Cuma 07:56:39

Atlasjet uçağına arıza engeli

Kıbrıs-İstanbul seferini yapacak olan Atlasjet uçağı, motorunda meydana gelen arıza nedeniyle seferi gerçekleştiremedi...
  • maalesef bu da bir Wetlease olan Best Air'in uçağı! Kalkış esnasında motorunun alev almasıyla No-Go olan uçak aynı gün Wetlease anlaşmasının sonlanırılıp Tailwind ile anlaşma yapılmasına sebep oldu. Bence de allah korudu hepimizi..
  • işte senin gibilerin laf olsun diye yazmış olduğundan bir sürü saçma yorum doluyor.herkes bişiler yazıyor...
  • Bu arızayı Pegasus yapsaydı 20 sayfa saçma sapan yorum yapılırdı. Ama Atlas jet olunca hiç bir şey yok. Acaba başlığın yanındaki resimden mi kaynaklanıyor:))
  • Bu da Best air den kiralanan uçak olmasın, hani dun yorumlarda bahsedilen…. Nedir bu atlasjetin kiralıklardan çektiği. bu sefer allah korumus

Kıbrıs-İstanbul seferini yapacak olan Atlasjet Havayolları'na ait Airbus A321 tipi yolcu uçağı motorundaki arıza nedeniyle seferini gerçekleştiremedi.

18.50'de kalkması gereken uçak, arıza nedeniyle kalkış yapamayınca yolcular 23.40'ta başka bir uçakla İstanbul'a gönderildi.

Atlasjet uçağına arıza engeli

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
maalesef bu da bir Wetlease olan Best Air'in uçağı! Kalkış esnasında motorunun alev almasıyla No-Go olan uçak aynı gün Wetlease anlaşmasının sonlanırılıp Tailwind ile anlaşma yapılmasına sebep oldu. Bence de allah korudu hepimizi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
işte senin gibilerin laf olsun diye yazmış olduğundan bir sürü saçma yorum doluyor.herkes bişiler yazıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu arızayı Pegasus yapsaydı 20 sayfa saçma sapan yorum yapılırdı. Ama Atlas jet olunca hiç bir şey yok. Acaba başlığın yanındaki resimden mi kaynaklanıyor:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu da Best air den kiralanan uçak olmasın, hani dun yorumlarda bahsedilen…. Nedir bu atlasjetin kiralıklardan çektiği. bu sefer allah korumus

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000