19 Ocak 2013, Cumartesi 16:56:17

ATLASJET TÖRENİNDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Atlasjet'in İstanbul-Kayseri hat açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yıldız, "Türkiye'nin büyüme hızından daha çok büyüyen bir hava yolu sektörü var" dedi.
  • Geçmiş zaman içerisinde en çok kimi özledim? Ertuğrul Amcamı tabii ki. Diğer özlediklerim sevgililerim. Sevgililerimin beni şikayet edeceklerine anlam veremiyorum. Halbuki bu işin bir parçası olmuş iken, potansiyel bir değer iken ve birikmiş işleri icraate sokacak iken nedir bu? Ben akan suyun önüne taş koyuyor diye şikayet edeceğim dedim mi? Bir iş arkadaşlığını neden anlayamaz? RAHAT OL dedim. İkincisi, şiirlerim ilahi anlam mı taşımış? Demedik mi su herkesin bilmem neresine değecek diye. Çok pis olacak da, özlediklerim, sevgililerim engel oluyor. Son olarak, insan fotoları yayımlayacak kadar gaddar olur mu? Hadi diğerlerini geçtik. Kaldırın efendim. Nedir bu yaa.
  • lutfen iletimi sansurlemeyin. ne zamandan beri elestiri hakki sansurlenecek bir konu haline geldi!
  • ya biz baska bi ülkedemi yaşıyoruz havacılık nasıl büyümüş biri bizede anlatsın . thy ve pegasus dışında uçak getiren yok diğer şirketler sapır sapır dökülüyor2-3 yıldır şirketler batıyor yeni bitane şirket kurulmadı son yıllarda mevcut olanlarda küçüldü atlas ,onur ,sky devamlı uçak azalttı şirketler çalısanlarının maasını bile ödeyemiyor uçuş okulları habire sisteme pilot pompalıyor açıkta işsiz bi dünya pilot var hayal alıp hayal satmayalım beylerrrrr
  • Herkes kendi işine baksın. Bundan ötesi yok gari. Yeter. Alnımızın teri ile kazanıp medyaya madara olmadan bu işi bitirmek istiyoruz.
  • Bi defa da eleştiri yapma be kardeşim...
  • Kayseriden yurtdisina direk hatlar acilsin, hatta yeni bir de pist yapilsin. Sacma istekletimiz surecek. Nasilsa memlekette hic bir is mantik cercevesinde yapilmiyor. Tuy dikmenin zamanidir.
  • vallahi cok komik bir ifade...70 kusur milyon nufusu olan bir ulkede bolgesel havacilik yok derecede, ulkenin yarisina hava ulasimi yok, sektorde her turlu engeller mevcut, calisanlar aylarca maas alamiyor, ucus okul sayisi son derece az...say, say bitmez. hem guldum hem uzuldum.
  • şiracının şahidi bozacı misali :)) :))

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Atlasjet'in İstanbul-Kayseri hattının açılışı için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, "Gelişen Kayseri'nin gelişmeyen hava yolu olmaz.  dedi.

Atlasjet’in İstanbul-Kayseri hattının açılışı için düzenlenen törene katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Havaalanı’nın genişletilmesi için bir talep olduğunu, bu talep üzerine gelen uzmanların apronun genişletilmesine gerek olmadığını söylediklerini ifade ederek, "Ama sonuçta onlar da ikna oldu ve apron genişledi. Belki de Kayseri Havaalanı’na yeni yekpare bir blok yapmak gerekiyor’’ ifadelerini kullandı.

"Hepimiz kaliteli hizmeti ucuza almak istiyoruz. Bu en doğal hakkımız" diyen Yıldız, "Atlasjet’in de kaliteli hizmeti ucuza sunmanın gayreti içinde olduğunu görüyoruz. Bundan dolayı da Atlasjet'i tebrik ediyorum’’ diye konuştu.

Türk Hava Yollarının Avrupa’nın 4. büyük haya yolu şirketi haline geldiğini belirten Yıldız, "THY’nin açtığı bu yoldan diğer hava yolu şirketlerimizin de ilerlemelerini ümit ediyorum’’ dedi.

Kayseri’nin ticaretiyle spor ve kültürel faaliyetleriyle çok dinamik bir şehir olduğunu ifade eden Yıldız, "Gelişen Kayseri’nin, gelişmeyen hava yolu olmaz. Türkiye’nin büyüme hızından daha çok büyüyen bir hava yolu sektörü var’’ şeklinde konuştu.

ATLASJET TÖRENİNDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

SİNERJİ ~ 11 yıl önce
Geçmiş zaman içerisinde en çok kimi özledim? Ertuğrul Amcamı tabii ki. Diğer özlediklerim sevgililerim. Sevgililerimin beni şikayet edeceklerine anlam veremiyorum. Halbuki bu işin bir parçası olmuş iken, potansiyel bir değer iken ve birikmiş işleri icraate sokacak iken nedir bu? Ben akan suyun önüne taş koyuyor diye şikayet edeceğim dedim mi? Bir iş arkadaşlığını neden anlayamaz? RAHAT OL dedim. İkincisi, şiirlerim ilahi anlam mı taşımış? Demedik mi su herkesin bilmem neresine değecek diye. Çok pis olacak da, özlediklerim, sevgililerim engel oluyor. Son olarak, insan fotoları yayımlayacak kadar gaddar olur mu? Hadi diğerlerini geçtik. Kaldırın efendim. Nedir bu yaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sansur ~ 11 yıl önce
lutfen iletimi sansurlemeyin. ne zamandan beri elestiri hakki sansurlenecek bir konu haline geldi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
salllaaaa ~ 11 yıl önce
ya biz baska bi ülkedemi yaşıyoruz havacılık nasıl büyümüş biri bizede anlatsın . thy ve pegasus dışında uçak getiren yok diğer şirketler sapır sapır dökülüyor2-3 yıldır şirketler batıyor yeni bitane şirket kurulmadı son yıllarda mevcut olanlarda küçüldü atlas ,onur ,sky devamlı uçak azalttı şirketler çalısanlarının maasını bile ödeyemiyor uçuş okulları habire sisteme pilot pompalıyor açıkta işsiz bi dünya pilot var hayal alıp hayal satmayalım beylerrrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RAHATSIZIM ~ 11 yıl önce
Herkes kendi işine baksın. Bundan ötesi yok gari. Yeter. Alnımızın teri ile kazanıp medyaya madara olmadan bu işi bitirmek istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3'e ~ 11 yıl önce
Bi defa da eleştiri yapma be kardeşim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni pist de isteriz ~ 11 yıl önce
Kayseriden yurtdisina direk hatlar acilsin, hatta yeni bir de pist yapilsin. Sacma istekletimiz surecek. Nasilsa memlekette hic bir is mantik cercevesinde yapilmiyor. Tuy dikmenin zamanidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gunaydın ~ 11 yıl önce
Kayserıden yurt dısına dırek haftada kısın en az 10 yazın 20 nın uzerınde ucus var zaten...
misafir ~ 11 yıl önce
vallahi cok komik bir ifade...70 kusur milyon nufusu olan bir ulkede bolgesel havacilik yok derecede, ulkenin yarisina hava ulasimi yok, sektorde her turlu engeller mevcut, calisanlar aylarca maas alamiyor, ucus okul sayisi son derece az...say, say bitmez. hem guldum hem uzuldum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SPQ ~ 11 yıl önce
Bölgesel havacilik göruslerine kesinlikle katiliyorum. 75 milyon nufusu olan bir ulkede nasil olurda bölgesel havacilik olmaz anlam veremiyorum.
dc3 ~ 11 yıl önce
şiracının şahidi bozacı misali :)) :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
filo ~ 11 yıl önce
atlas yeni hatlara ucuyorsa filosuna da yenı ucaklar katsın ozaman atlas hakıkı atlas olsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000