01 Temmuz 2008, Salı 07:48:14

Atlasjet sefer sayısını düşürdü

Atlasjet haftada altı olan Çanakkale seferlerini dörde düşürdü...
  • Ben şunu anlamıyorum ve aslında bilmiyorum. Must ın yorumuna katılıyorum konyada inanılmaz bir potansiyel war we sadece THY oraya gidiyor.neden özel şirketler konyaya giremiyor?
  • NEDEN DÜŞÜRDÜNÜZ.BEDAVA YOLCU BULAMADINIZMI SİZİN YEMEKLERİNİZ SEVEN YOLCULARINIZ NEREDE ONLARDA MI BEDAVA UÇMAYA BAŞLADILAR.ÇOK GERİDESİNZİ ÇOK
  • atlas jet hala saçma sapan güzergahlardan uçmaya devam ediyor..kusura bakmasınlar ama Bursa,Konya gibi büyük potansiyelli kentler, şehrimize uçak insin diye adeta yalvarırken,atlas jet istanbul-çanakkele gibi kısa mesafeli, herkezin otobüsleri seçtiği hatlarda uçak koyuyor.özel hava yolları kusura bakmasınlar ama yaratıcılık konusunda Thy nın bile gerisindeler..yaz ayları için Bursa-Antalya,Bursa-Bodrum hatları koyulsa inanılmaz yoğunluğa kendileri bile şaşırabilir..

Atlasjet Çanakkale İstasyon Müdürü İsmet Balkan , yaptığı açıklamada, daha önce haftada altı olan sefer sayısının, bugünden itibaren dört gün olarak gerçekleştirileceğini belirtti. Balkan, Eylül ayına kadar geçerli olacak tarifenin, uçakların doluluk oranlarına göre tekrar değerlendirilip, uçuş gün sayılarının belirleneceğini sözlerine eklerken, "Şu an yeterli talep yok" dedi.

Atlasjet sefer sayısını düşürdü

Yorumlar

freedom ~ 16 yıl önce
Ben şunu anlamıyorum ve aslında bilmiyorum. Must ın yorumuna katılıyorum konyada inanılmaz bir potansiyel war we sadece THY oraya gidiyor.neden özel şirketler konyaya giremiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YALNIZ KUŞLAR BEDAVA UÇAR ~ 16 yıl önce
NEDEN DÜŞÜRDÜNÜZ.BEDAVA YOLCU BULAMADINIZMI SİZİN YEMEKLERİNİZ SEVEN YOLCULARINIZ NEREDE ONLARDA MI BEDAVA UÇMAYA BAŞLADILAR.ÇOK GERİDESİNZİ ÇOK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
must ~ 16 yıl önce
atlas jet hala saçma sapan güzergahlardan uçmaya devam ediyor..kusura bakmasınlar ama Bursa,Konya gibi büyük potansiyelli kentler, şehrimize uçak insin diye adeta yalvarırken,atlas jet istanbul-çanakkele gibi kısa mesafeli, herkezin otobüsleri seçtiği hatlarda uçak koyuyor.özel hava yolları kusura bakmasınlar ama yaratıcılık konusunda Thy nın bile gerisindeler..yaz ayları için Bursa-Antalya,Bursa-Bodrum hatları koyulsa inanılmaz yoğunluğa kendileri bile şaşırabilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000