24 Mayıs 2010, Pazartesi 15:15:23

ATLASJET İLE CUMBERLAND İŞBİRLİĞİ DEVAM EDİYOR

Atlasjet Havayolları, Bodrum’da prestijli gayrimenkul projelerine imza atan Cumberland Properties’le yaptığı işbirliğine devam ediyor.
  • birde yabancı pilot çalıştırmasalar... geçenlerde atlasla bir uçuşumda iki pilotta yabancıydı ve uçakta pilottan ingilizce konuşmalar duyduk. ve gerçekten bilinmesi önemli olan bilgiler verdi yabancı pilotumuz peki ya ingilizce anlamıyanlar? ülkemde uçtuğumu bir anlıığna bana unutturdular,yazık bu kadar genc pilotumuz işsizken...
  • Her zaman desteklediğim bir şirket.Filosunu büyüterek bazı havayollarının ne kadar kötü olduğunu yada şöyle diyelim ne kadar kötü yönetildiğini ortaya çıkaracağını umduğum şirketin ta kendisi=)
  • Hem her konudaki duyarlılığı hemde yolculara olan nezaketi ve kalitesinden ötürü en sevdiğim ve çalışmayı en çok arzuladığım şirkettir Atlasjet. Yükselmeye devam et Atlasjet, fazlası ile hak ediyorsunuz. --Volvo--
  • atlasjeti cani gönülden kutluyorum. hem duyarili, hem nazik, hem ilklere ismini yazdiran sirketimiz. daima devamini diliyoruz.

Atlasjet, Jetmil projesi kapsamında, Cumberland ile yaptığı işbirliği çerçevesinde doğaya destek verebilmek adına,  İstanbul’dan Bodrum’a seyahat eden yolcularına uçuş sonrasında,  ücretsiz otobüs servisi imkânının yanısıra, otobüs seyahati esnasında çiçek tohumlarını hediye ediyor.

Böylece Atlasjet yolcuları, ücretsiz servis otobüsleriyle lüks ve konforlu seyahat etme imkânına sahip olurken, ayrıca bahçelerini rengârenk çiçeklerle renklendirme şansına sahip olacaklar.

Ayrıntılı bilgi için www.jetmil.com ve www.cmbr.com.tr adresini tıklayabilirsiniz.

ATLASJET İLE CUMBERLAND İŞBİRLİĞİ DEVAM EDİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
birde yabancı pilot çalıştırmasalar... geçenlerde atlasla bir uçuşumda iki pilotta yabancıydı ve uçakta pilottan ingilizce konuşmalar duyduk. ve gerçekten bilinmesi önemli olan bilgiler verdi yabancı pilotumuz peki ya ingilizce anlamıyanlar? ülkemde uçtuğumu bir anlıığna bana unutturdular,yazık bu kadar genc pilotumuz işsizken...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her zaman desteklediğim bir şirket.Filosunu büyüterek bazı havayollarının ne kadar kötü olduğunu yada şöyle diyelim ne kadar kötü yönetildiğini ortaya çıkaracağını umduğum şirketin ta kendisi=)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hem her konudaki duyarlılığı hemde yolculara olan nezaketi ve kalitesinden ötürü en sevdiğim ve çalışmayı en çok arzuladığım şirkettir Atlasjet. Yükselmeye devam et Atlasjet, fazlası ile hak ediyorsunuz. --Volvo--

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
atlasjeti cani gönülden kutluyorum. hem duyarili, hem nazik, hem ilklere ismini yazdiran sirketimiz. daima devamini diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000