15 Haziran 2009, Pazartesi 11:53:23

AtlasJet Havayolları teknik iniş yaptı

AtlasJet Havayolları’nın Suudi Arabistan Havayolları’na kiraladığı Boeing 757 tipi yolcu uçağı bugün Cidde-Medine seferini yapmak üzere Cidde Havalimanı’ndan havalandıktan kısa bir süre sonra kalkış yaptığı meydana teknik iniş yapmak zorunda kaldı.
  • İNSANLARDAN OLUŞAN OKUL VE EĞİTİM GÖRMÜŞ PİLOTLAR DAN OLUŞMUYOR.EĞİTİM ALABİLEN HER CANLIDAN TEKNOLOJİK ŞARTLARDA İSTİFADE EDİLİYOR...ALDIĞINIZ EĞİTİMİ DOĞRU KULLANIRSANIZ .BİLENDE BİLMEYENDE SÖYLEYECEK LAF VEYA YZACAK BİR KONUSU OLMAZ.HAYIRLI UÇUŞLAR.
  • Bilende konuşuyor bilmeyende. Bilenlerde doğruyu bilmelerine rağmen bazen yanlış cümleleri edebiliyor. Doğru olan pilot en iyisini yapmıştır. Bu işinin okulu eğitimi ve yıllar süren uçuşu var. Kimse kalkıp boş konuşmasın.
  • İŞTE KENDİNDE DOĞRUYU SÖYLÜYORSUN SİZLER UÇAKÇI DEĞİL BİR DEVE KERVANI GİBİ GÖRÜP BU İŞLERİ ÖYLE YAPIYORSUNUZ..UÇAKÇILIK ZOR MESLEKTİR.AYRICA KİMSENİN SİZİN KERVANINIZDA OLMAK GİBİ BİR ARZU VE İHTİYACIDA YOKTUR.SEN ÖLÜRSÜN SENİN KERVANIN YÜRÜR BE ARKADAŞIM SİZE DEĞİL ŞİRKETİNİZE HAYIRLI UÇUŞLAR DİLERİM ..ÇÜNKÜ SİZ ZATEN KERVANCISINIZ
  • ne bu yahu
  • BU TUR OLAYLARI FIRSAT BILIP BAZI KISILERE YARANMAYA VE BIRYERLERE YAMANMAYA CALISAN SOZDE UZMAN GECINEN ZAVALLI KISILER HER TEKNIK ARIZA OLDUGUNDA EMINIM KI BIRYERLERINIZE YAKACAK KINANIZ HAZIR OLARAK BEKLIYORSUNUZDUR,ANCAK BILIRSINIZKI MESHUR BIR ATASOZUMUZ SOYLE BITER....KERVAN YURUR.
  • bilen de konuşuyor bilmeyende bu işi ancak teknik bilir
  • DEMEKKİ SİZLER İŞİNİZİ İYİ BİLMEDİĞİNİZ İÇİN DIŞARDAN BU İŞLE UĞRAŞAN İNSANLAR YARDIMCI OLUYORLAR..EĞER BU KONUDA GÜZEL BİR OPERASYON YAPSAYDINIZ KİMDE KONUŞMAZDI..AYRICA SİZDE BU KONUNUN İÇİNDE YANİ HATA YAPAN GURUPTAN OLDUĞUNUZ ANLAŞILIYOR..NEYSE YİNEDE TEDBİRLİ OLUN. HAYIRLI İŞLER
  • Bu bir teknik iniş değil acil durum inişidir. Teknik iniş önceden planlanır. ve yolcu ve yük alıp bırakmadan sadece mürettabat deyişimi veya yakıt almak için teknik iniş yapılır.
  • Bazı yorumcular Teknik inişin acınımını sormuş. Teknik İniş herhangi bir hava koşulu yüzünden yakıt kritiğine giren uçağın ulaşması gereken meydandan önce izin alarak başka bir meydana yakıt için inmesidir. Bilginize..
  • Ya kardeşim,hepiniz başımıza UZMAN kesildiniz.yok biri motor egt değerlerinden bahseder,yok biri uçuş saatinden,yok filtrelerden...Ya kardeşim siz işinizi yapın burda saçma sapan yorum yapmayın...Kimsenin sizin bilipte paylaşmak için içinizde tutamadığınız bilgilere ihtiyacı yok.Bırakın sorunu çözmesi gerekenler çözsün.Bizlerde okuyup haberdar olalım.böyle bilgi fışkırtıp takdir toplayacağınızı sanıyorsanız gülünç duruma düştüğünüzü bilesiniz.herkesin bilgisi kendine.Tutup burda kimse arıza analizi yapmasın..ihtiyacımız yok.

AtlasJet Havayolları CEO’su Orhan Coşkun AirportHaber’e yaptığın açıklamada, “Uçağımız Cidde’den Medine'ye gitmek üzere havalandı. Yaklaşık 10 bin feet yüksekliğe çıktığı sırada yağ basıncında yükselme oldu. Pilot bir süre uçtuktan sonra yağ basıncının düşmemesi üzerine uçuş emniyeti açısından kalkış yaptığı Cidde Havalimanı’na acil iniş yaptı. Yolcularımızın güvenliği açısından yapılan bu inişten sonra yapılan teknik araştırmada ilk bilgilere göre herhangi bir aksaklık görülmedi. Motorlar yeniden çalıştırıldı. Ancak tedbiren yolcularımızı bir başka uçakla Medine'ye ulaştırıyoruz” dedi.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre AtlasJet Havayolları’nın uçağında 76 yolcu bulunuyordu.

©AirportHaber Özel

AtlasJet Havayolları teknik iniş yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 15 yıl önce
İNSANLARDAN OLUŞAN OKUL VE EĞİTİM GÖRMÜŞ PİLOTLAR DAN OLUŞMUYOR.EĞİTİM ALABİLEN HER CANLIDAN TEKNOLOJİK ŞARTLARDA İSTİFADE EDİLİYOR...ALDIĞINIZ EĞİTİMİ DOĞRU KULLANIRSANIZ .BİLENDE BİLMEYENDE SÖYLEYECEK LAF VEYA YZACAK BİR KONUSU OLMAZ.HAYIRLI UÇUŞLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bilende konuşuyor bilmeyende. Bilenlerde doğruyu bilmelerine rağmen bazen yanlış cümleleri edebiliyor. Doğru olan pilot en iyisini yapmıştır. Bu işinin okulu eğitimi ve yıllar süren uçuşu var. Kimse kalkıp boş konuşmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İŞTE KENDİNDE DOĞRUYU SÖYLÜYORSUN SİZLER UÇAKÇI DEĞİL BİR DEVE KERVANI GİBİ GÖRÜP BU İŞLERİ ÖYLE YAPIYORSUNUZ..UÇAKÇILIK ZOR MESLEKTİR.AYRICA KİMSENİN SİZİN KERVANINIZDA OLMAK GİBİ BİR ARZU VE İHTİYACIDA YOKTUR.SEN ÖLÜRSÜN SENİN KERVANIN YÜRÜR BE ARKADAŞIM SİZE DEĞİL ŞİRKETİNİZE HAYIRLI UÇUŞLAR DİLERİM ..ÇÜNKÜ SİZ ZATEN KERVANCISINIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne bu yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU TUR OLAYLARI FIRSAT BILIP BAZI KISILERE YARANMAYA VE BIRYERLERE YAMANMAYA CALISAN SOZDE UZMAN GECINEN ZAVALLI KISILER HER TEKNIK ARIZA OLDUGUNDA EMINIM KI BIRYERLERINIZE YAKACAK KINANIZ HAZIR OLARAK BEKLIYORSUNUZDUR,ANCAK BILIRSINIZKI MESHUR BIR ATASOZUMUZ SOYLE BITER....KERVAN YURUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bilen de konuşuyor bilmeyende bu işi ancak teknik bilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DEMEKKİ SİZLER İŞİNİZİ İYİ BİLMEDİĞİNİZ İÇİN DIŞARDAN BU İŞLE UĞRAŞAN İNSANLAR YARDIMCI OLUYORLAR..EĞER BU KONUDA GÜZEL BİR OPERASYON YAPSAYDINIZ KİMDE KONUŞMAZDI..AYRICA SİZDE BU KONUNUN İÇİNDE YANİ HATA YAPAN GURUPTAN OLDUĞUNUZ ANLAŞILIYOR..NEYSE YİNEDE TEDBİRLİ OLUN. HAYIRLI İŞLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu bir teknik iniş değil acil durum inişidir. Teknik iniş önceden planlanır. ve yolcu ve yük alıp bırakmadan sadece mürettabat deyişimi veya yakıt almak için teknik iniş yapılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bazı yorumcular Teknik inişin acınımını sormuş. Teknik İniş herhangi bir hava koşulu yüzünden yakıt kritiğine giren uçağın ulaşması gereken meydandan önce izin alarak başka bir meydana yakıt için inmesidir. Bilginize..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya kardeşim,hepiniz başımıza UZMAN kesildiniz.yok biri motor egt değerlerinden bahseder,yok biri uçuş saatinden,yok filtrelerden...Ya kardeşim siz işinizi yapın burda saçma sapan yorum yapmayın...Kimsenin sizin bilipte paylaşmak için içinizde tutamadığınız bilgilere ihtiyacı yok.Bırakın sorunu çözmesi gerekenler çözsün.Bizlerde okuyup haberdar olalım.böyle bilgi fışkırtıp takdir toplayacağınızı sanıyorsanız gülünç duruma düştüğünüzü bilesiniz.herkesin bilgisi kendine.Tutup burda kimse arıza analizi yapmasın..ihtiyacımız yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000