19 Ağustos 2011, Cuma 14:40:06

ATLASJET FACEBOOK SEFERLERİNE BAŞLADI

Atlasjet, Facebook sayfasını bir uygulama ile hayata geçirdi. ‘'Uçuyoruz Atlasjet’le' Facebook uygulamasıyla tatil sloganı yazarak en çok oy toplayan 5 kişi, çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti kazanacak...
  • Yarışmada en çok oyu alıp ilk sırada olan şahışlar hep sahte profil açıp oy vermişler,hatta ilk bir kaç profil aynı şahsa ait sanırsam zira oy verenler diğer dereceye girenlere de oy vermişler...ayıp ya.
  • peki özel günler hariç mi? genelde hep bayramlar,seyranlar, yılbaşılar o dur budur hariç oluyor
  • İkisininde yarışması ayrı ama biri puzzle diğeri slogan ve beğenip koltuğu doldurma üzerine ikisinide denemeli hangisini tutturursak
Yüksek hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle “Yolcusunu en çok seven” havayolu sloganıyla hareket eden Atlasjet, Twitter’dan sonra Facebook’da da yerini aldı.

Blackberry, iPhone ve iPad uygulamalarıyla bilet alım ve check-in işlemlerinin bir kaç saniyede yapılmasını sağlayarak havacılık sektörünü ilklerle tanıştıran Atlasjet, Facebook’daki uygulamasıyla en iyi tatil sloganını yazan 5 kişiye çift kişilik gidiş dönüş uçak bileti hediye ediyor. 
 
www.facebook.com/atlasjet sitesinden “Uçuyoruz Atlasjet’le” uygulamasıyla, gitmek istenilen tatil yerini seçerek en iyi tatil sloganını yazanlar arasından en çok oyu alan 5 kişi çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti kazanma şansını yakalıyor. Yarışmaya başvurular 23 Ağustos Salı gününe kadar devam edecek.
ATLASJET FACEBOOK SEFERLERİNE BAŞLADI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yarışmada en çok oyu alıp ilk sırada olan şahışlar hep sahte profil açıp oy vermişler,hatta ilk bir kaç profil aynı şahsa ait sanırsam zira oy verenler diğer dereceye girenlere de oy vermişler...ayıp ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
peki özel günler hariç mi? genelde hep bayramlar,seyranlar, yılbaşılar o dur budur hariç oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İkisininde yarışması ayrı ama biri puzzle diğeri slogan ve beğenip koltuğu doldurma üzerine ikisinide denemeli hangisini tutturursak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000