27 Ağustos 2010, Cuma 15:29:40

ATLASJET '30 AĞUSTOS'A HAZIR

Atlasjet Havayolları, her dini ve resmi bayramlar ile anma günlerindeki "kontuar süsleme" geleneğini devam ettiriyor.
  • birileri marka olmaktan söz ediyor sanırım çay markası kastediliyor..
  • Başarılı perfomansını böyle taçlandırman güzel ATLAS JET...Badem bıyıklılara selamm olsun...Ama ne yazıkki devir onların devri...Türk halkı ne yazıkki çok partili rejimde bu yana kendi iradesini sandığa taşımadı
  • atlasjet yeni bir yolcu kazandı... çok şaşırdım...
  • Tebrikler Atlasjet, sanada bu yakışırdı.
  • atlas jet personelı maşallah durmadan yorum yazıyor bravo aynen devam..
  • daha takvimler 28 agustosu gösteriyor yani iki gün daha var. zamanı geldiginde thy yi de görün.thy nin olmadıgı bir habere thy yi sokmanıza kızıyorum. yok bayrak asmamışmış.daha 28 agustos ki. hem sadece thy mi var bu ülkede. ondan sonra thy ciler neden kızıyor diyorsun. ee thy bu kadar birilerine battıgına göre iyi yolda demektir.
  • Asagida saydiklarinizdan ya biriysem?Mesela resmi temsilcisi...ya o zaman??
  • "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az" diye bir sözümüz var. Sayın yorumcular bazı daha büyük Özel Havayolu şirketinin örnek almasını istiyorlar ama, bu söz geçerliliğini koruyor. Konuşurken "milli havayolu", "flag carrier" gibi ünvanlar kullanmaya devam ve gayret eden bu özel şirketin yönetimine çalınan davullar saz gibi geliyor. Onun için bunlardan benzer hareketi beklemek yerine, Atlasjet'i takdir etmek lazım. Diğer tüm özel havayolu/ kargo/ havacılık şirketleri gibi, Türk Bayrağını göklerde de taşıyorlar, yüreklerinde de. Ama bunu biraz da göstermeleri lazım. Milli bayramları pazartesi gibi görmemeleri lazım.
  • Arkadasım, bir şirket adına konuşmak için satış elemanı değil, ya sahibi ya genel müdürü ya da resmi temsilcisi olman gerekiyor. Havayolu adına konuşamazsın. Şahıs olarak yorum yapabilirsin ancak. Aksi halde çoook problem yaratabilirsin... DK
  • ATLAS JET marka olma yolunda emin adımlar ile ilerlemekte.

Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi'nin 88'inci yıldönümünü unutmayan Atlasjet Havayolları, kontuarlarını Türk Bayrağı ve Atatürk Bayrakları'nın yanısıra kırmızı-beyaz balonlarla süsledi.

Türkiye'nin en büyük havaalanı olan Atatürk Havalimanı'nda her zaman olduğu gibi Atlasjet Havayolları'ndan başka bir şirketin kontuarlarını süslememesi de dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan Atlasjet'in tüm Türkiye'deki kontuarlarında aynı süslemeyi yaptığı öğrenildi.

*Not: Zafer Bayramı, 1922 yılında 26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'ni (Büyük Taarruz) anmak için her yıl 30 Ağustos günü kutlanan bayramdır.

İşte 30 Ağustos Zafer Bayramı için süslenen o kontuarlardan bazı kareler:









ATLASJET '30 AĞUSTOS'A HAZIR

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 14 yıl önce
birileri marka olmaktan söz ediyor sanırım çay markası kastediliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Başarılı perfomansını böyle taçlandırman güzel ATLAS JET...Badem bıyıklılara selamm olsun...Ama ne yazıkki devir onların devri...Türk halkı ne yazıkki çok partili rejimde bu yana kendi iradesini sandığa taşımadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
atlasjet yeni bir yolcu kazandı... çok şaşırdım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tebrikler Atlasjet, sanada bu yakışırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
atlas jet personelı maşallah durmadan yorum yazıyor bravo aynen devam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
daha takvimler 28 agustosu gösteriyor yani iki gün daha var. zamanı geldiginde thy yi de görün.thy nin olmadıgı bir habere thy yi sokmanıza kızıyorum. yok bayrak asmamışmış.daha 28 agustos ki. hem sadece thy mi var bu ülkede. ondan sonra thy ciler neden kızıyor diyorsun. ee thy bu kadar birilerine battıgına göre iyi yolda demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Asagida saydiklarinizdan ya biriysem?Mesela resmi temsilcisi...ya o zaman??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az" diye bir sözümüz var. Sayın yorumcular bazı daha büyük Özel Havayolu şirketinin örnek almasını istiyorlar ama, bu söz geçerliliğini koruyor. Konuşurken "milli havayolu", "flag carrier" gibi ünvanlar kullanmaya devam ve gayret eden bu özel şirketin yönetimine çalınan davullar saz gibi geliyor. Onun için bunlardan benzer hareketi beklemek yerine, Atlasjet'i takdir etmek lazım. Diğer tüm özel havayolu/ kargo/ havacılık şirketleri gibi, Türk Bayrağını göklerde de taşıyorlar, yüreklerinde de. Ama bunu biraz da göstermeleri lazım. Milli bayramları pazartesi gibi görmemeleri lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadasım, bir şirket adına konuşmak için satış elemanı değil, ya sahibi ya genel müdürü ya da resmi temsilcisi olman gerekiyor. Havayolu adına konuşamazsın. Şahıs olarak yorum yapabilirsin ancak. Aksi halde çoook problem yaratabilirsin... DK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ATLAS JET marka olma yolunda emin adımlar ile ilerlemekte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000