05 Nisan 2016, Salı 09:50:27

Atlasglobal'in yeni rotaları belli oldu

Atlasglobal Havayolları, Cidde ve Medine’ye düzenlediği charter uçuşlarıyla sunduğu hizmet kalitesini tarifeli uçuşlarına taşıdı.
  • orgi-medine ve orgi-cidde ne zaman başlayacak? mekkeli ve ciddeli yolcuları orgi'ye bekleriz :)) bayılacaklarına eminim!!!
  • THY ile PGS arasında boşluk var ve uygun hatları belirleyip Atlas burayı hemen doldurmalı
  • Atlasglobal kim ne dersin iyi yönetiliyor. Türkiye için çok güzel bir imaj ve güzel bir işletme. Ben başarı grafiğinin yükseleceğini öngörüyorum. Başarılı bir kadro kurmuşlar
  • Riyad-Sabiha Gökçen de istiyoruz
  • Bağlantılı olarak Hatay eklerseniz çok seviniriz
  • atlasglobal artık, roma ve prag içinde yeni hat açsın ikiside tercih edilicek hatlar ve thy ye çok para vermek istemeyen ve pegasusla da gitmek istemeyenler atlas kalitesiyle o hatları tercih edeceklerdir.
  • Istanbul - Riyad arasi Saudi Airlines 787-9 ile ucuyor. Globalin filosunda bu ucaklardan mevcut olmadigi icin kiralama yoluna gidilebilir.
  • Yeni bir hatta uçulmaya başlanıp ve hattın para kazanması en az 1 yıl zaman alır.İçinde bulunduğumuz zaman ve şartları da göz önünde bulundurursak iç hatları kapatıp dış hatlara yönelmek ,sanıyorum biraz cesaret istiyor.
  • Slot birine var. Birine yok. Nasil is anlamadim vallaha. Bilen aciklasin lutfen.

Atlasglobal Havayolları dönemsel olarak charter uçuşlar düzenlediği Cidde ve Medine’yi tarifeli uçuş destinasyonlarına ekledi. Cidde ve Medine’ye gerçekleşen ilk uçuşlar için İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen törende, Atlasglobal yönetimi tarafından kokpit ve kabin ekibi çiçeklerle uğurlanırken, yolculara da lokum ikramı yapıldı.

Atlasglobal’in Cidde uçuşları Salı, Perşembe, Cumartesi günleri İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 10:25’te kalkarak 14:10’da Cidde’de oluyor; Cidde’den ise saat 15:30’da kalkarak 19:30’da İstanbul’a varıyor. Medine uçuşları ise Perşembe ve Cumartesi günleri İstanbul’dan 10:20’de kalkarak 13:45’te Medine’de oluyor; Medine’den ise 14:45’te hareket ederek 18:30’da İstanbul’a varıyor. Atlasglobal’in İstanbul – Cidde ve İstanbul – Medine destinasyonları arasında seyahat eden yolcular firmanın özel fiyat, ücretsiz ikram gibi avantajlarından yararlanma hakkına sahip oluyor.

Atlasglobal’in Cidde ve Medine uçuşlarında İstanbul Atatürk Havalimanı üzerinden yurtiçinde Kayseri, Antalya, Gaziantep, İzmir, Adana ve Trabzon’a yurtdışında ise Kıbrıs, Erbil, Süleymaniye, Londra, Tiflis ve Bağdat’a aktarma alınabiliyor.

EkonomiPlus ile özel uçuş keyfi

Cidde ve Medine’ye EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class ayrıcalıkları

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.
Cidde ve Medine uçuşlarının biletleri Atlasglobal’in web sitesi www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.



Atlasglobal'in yeni rotaları belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

orci fan ~ 8 yıl önce
orgi-medine ve orgi-cidde ne zaman başlayacak? mekkeli ve ciddeli yolcuları orgi'ye bekleriz :)) bayılacaklarına eminim!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UçanKaçan ~ 8 yıl önce
THY ile PGS arasında boşluk var ve uygun hatları belirleyip Atlas burayı hemen doldurmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 8 yıl önce
Atlasglobal kim ne dersin iyi yönetiliyor. Türkiye için çok güzel bir imaj ve güzel bir işletme. Ben başarı grafiğinin yükseleceğini öngörüyorum. Başarılı bir kadro kurmuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetçi ~ 8 yıl önce
Riyad-Sabiha Gökçen de istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hty ~ 8 yıl önce
Bağlantılı olarak Hatay eklerseniz çok seviniriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 8 yıl önce
atlasglobal artık, roma ve prag içinde yeni hat açsın ikiside tercih edilicek hatlar ve thy ye çok para vermek istemeyen ve pegasusla da gitmek istemeyenler atlas kalitesiyle o hatları tercih edeceklerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 8 yıl önce
Atlasjet :)) bi ses mi geldi
. ~ 8 yıl önce
Thy ile global arasinda fiyat acisindan fark yok sadece ucaklarin yasi farkli
787 ~ 8 yıl önce
Istanbul - Riyad arasi Saudi Airlines 787-9 ile ucuyor. Globalin filosunda bu ucaklardan mevcut olmadigi icin kiralama yoluna gidilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir. ~ 8 yıl önce
Yeni bir hatta uçulmaya başlanıp ve hattın para kazanması en az 1 yıl zaman alır.İçinde bulunduğumuz zaman ve şartları da göz önünde bulundurursak iç hatları kapatıp dış hatlara yönelmek ,sanıyorum biraz cesaret istiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slot ~ 8 yıl önce
Slot birine var. Birine yok. Nasil is anlamadim vallaha. Bilen aciklasin lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Converter ~ 8 yıl önce
Eldeki slot'un birini iptal edip yeni slot kullanıyorlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000